自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

義氣仔女 發表於 22-12-31 20:37
我月頭由android轉去iphone, 用一個免費apps就可以過到哂資料去iphone, whatsapp所有野都過到哂iphone
...

請教是甚麼app

子爵府

回覆 stephanielaw 的帖子

個apps叫"轉移至iOS", 係喺我部舊android度install既, 但我睇番我部iphone就唔見有依個apps, 唔記得係唔係只需喺舊機裝就可以

大宅

義氣仔女 發表於 22-12-31 21:57

個apps叫"轉移至iOS", 係喺我部舊android度install既, 但我睇番我部iphone就唔 ...

Thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我係豐澤買,預約指定分店可以免費轉,手機資料及WhatsApp資料都得。

珍珠宮

回覆樓主:

衛訊,單whatapps,$300

https://www.wilsoncomm.com.hk/tc/data-transfer

attach1_sign/tmp/phpsmJyfS

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

唔該哂樓上咁多位jm, thx

男爵府

減齡達人勳章

衛訊買機幫我搬既,可以搬whatsapp+ wechat+ 相,其他要自己搬。
但有返哂d msg history + 相已經好夠!

大宅

2024年龍年勳章

唔使俾錢,响android機download一個app,叫‘轉移至ios’就可以過埋WhatsApp去iPhone,我上個禮拜先自己攪完

大宅

鼻毛長 發表於 23-1-1 04:11
唔使俾錢,响android機download一個app,叫‘轉移至ios’就可以過埋WhatsApp去iPhone,我上個禮拜先自己攪 ...

Me2

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

前面是絕路~希望在轉角

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

個apps叫"轉移至iOS", 係喺我部舊android度install既, 但我睇番我部iphone就唔 ...

我配對之後, iphone 一路如圖,我之前set左password, 成日好快鎖機,又冇得改番先,成日停喺呢個版面
attach0/tmp/php5f3PxX

大宅

有呢隻software,我上去carousel 搵
attach1/tmp/phplFOFc1

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

peralbebe 發表於 23-1-13 23:37
有呢隻software,我上去carousel 搵

Thx, 我而家試緊轉移至ios, thx

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

凌陵綾 發表於 22-12-31 19:02
關於更換手機 | WhatsApp 幫助中心
如何將 WhatsApp 資料從 Android 轉移至 iPhone | WhatsApp 幫助中心

我31樓尋日ios轉左好耐都唔得,今朝apple cs教我先backup去google drive, 但而家整唔番落黎,同埋唔知點解頭先出哂所有group , 好麻煩

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

我唔知點解整好耐都未得 ,如果而家要再試,又要delete番哂d野再黎過

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

vivian0919 發表於 22-12-31 13:34
Android 轉iphone, 係咪whatsapp d資料過唔到去iphone? 冇其他辦法?除左cap圖?係咪好多野都過唔到?thx
...

我就係由Android轉iPhone,我老公就喺Apple買咗個永久程式,系將Android嘅WhatsApp資料直接轉去iPhone,好方便

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

happymama11 發表於 23-1-14 21:56
我就係由Android轉iPhone,我老公就喺Apple買咗個永久程式,系將Android嘅WhatsApp資料直接轉去iPhone,好 ...

我冇買,用左樓上介紹個ios

公爵府

2024年龍年勳章

vivian0919 發表於 23-1-14 21:34
我31樓尋日ios轉左好耐都唔得,今朝apple cs教我先backup去google drive, 但而家整唔番落黎, ...

見你上面話SET咗密碼好快鎖
係熄屏定點

呢度話IPHONE要完全新機或未用過喎,估計你要先重置部IPHONE啦

侯爵府

vivian0919 發表於 22-12-31 13:34
Android 轉iphone, 係咪whatsapp d資料過唔到去iphone? 冇其他辦法?除左cap圖?係咪好多野都過唔到?thx
...

我係android download 咗個apps 叫(emoji)移至iOS,咩都(emoji)晒去iPhone 度,佢會問你想(emoji)咩資料,我除咗相全(emoji)晒,只係用咗半小時。

男爵府

回覆樓主:

其實Samsung 轉iPhone 會吾會用吾慣?

首頁

尾頁

跳至