跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

好耐無上黎喇,各位0806媽咪

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請各位對號入座, 25/2前無人回應就取消~

mc: 2位 (1.mad .2. --- )
搵sponser, 安排領取禮物: 2位 (1-cat, 2-???)
設計遊戲: 2位 (1. cat ..........)
當日reception: 4位 (1.angela .........)
當日場務: 3位 (1.ivy , 2.winnie ......)
print lable: 1位 (Rostia-年年如是,緊守岡站)(亦可請大會安排工作)
大會攝影: 2位 (露比媽負責)

今次party 只限0806 BB

雖然我大住個肚,但坐係度嘅嘢我都仲做到架

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

仲要多2-3個人幫手佈置呀, 謝謝大家幫忙

子爵府

畀面勳章

佈置?
我ok喎~
預埋我啦~~~

大宅

預埋我呀 ~ 我可以幫手佈置.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

麻煩各位可以幫忙做義工媽媽嘅PM我OR CATHY OR MAD留個聯絡方法,方便大家可以相談PARTY事宜,謝謝

複式洋房

我都幫手!

子爵府

畀面勳章

cat~
你有我電話架啦~~~
隨時打比我吧~~

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

佈置我都可以喎~~~
DoDoDo

大宅

好媽媽勳章

我都可以幫手做場務 or reception, 如果其他post 未搵到人,我都可以幫手.
原帖由 bencat 於 10-2-5 12:32 發表

搵sponser, 安排領取禮物: 2位 (1-cat, 2-???)
當日reception: 4位 (1.angela .........)
當日場務: 3位 ...

大宅

我可以設計遊戲

別墅

原帖由 bencat 於 10-2-5 12:32 發表

當日場務: 3位 ...

當日reception: 4位 (1.angela , 2.Vicky )
當日場務: 3位 (1.ivy , 2.winnie ......)
print lable: 1位 (Rostia-年年如是,緊守岡站)(亦可請大會安排工作)

http://hk.myblog.yahoo.com/vickylp67

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

mc: 2位 (1.mad .2. vivi )
設計遊戲: 2位 (1. cat 2. vivi )(但係大家有意見都可以提出架)
當日reception: 4位 (1.angela , 2.Vicky )
當日佈置: 3位 (1.嵐嵐豬媽媽 , 2.......)

男爵府

原帖由 bencat 於 10-2-5 13:08 發表
麻煩各位可以幫忙做義工媽媽嘅PM我OR CATHY OR MAD留個聯絡方法,方便大家可以相談PARTY事宜,謝謝

你一日call我n次仲問我攞電話

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 TVb08 於 10-2-5 14:49 發表

你一日call我n次仲問我攞電話

唔係問你呀

大宅

設計遊戲: 2位 (1. cat 2. vivi )(但係大家有意見都可以提出架)
當日場務: 3位 (1.ivy , 2.winnie 3.Elaine)

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

當日reception: 4位 (1.angela , 2.Vicky 3. Joelse+魚毛哥哥)
當日場務: 3位 (1.ivy , 2.winnie 3.Elaine)

大宅

為免到時混亂, 各位要考慮當日可否分身, 因為又要同自己bb玩, 又要出來幫手架~ 仲有以下橙色位置未有人幫手.....

mc: 2位 (1.mad .2. vivi ) ---confirmed
搵sponser, 安排領取禮物: 2位 (1-cat, 2- )
設計遊戲: 2位 (1. cat 2. vivi 3. ) (但係大家有意見都可以提出架) vivi當日應該只可做mc, 分唔到身同各位玩遊戲喎! 搵多個幫手好d~
當日reception: 4位 (1.angela , 2.Vicky, 3. 4. )
當日場務: 3位 (1.ivy , 2.winnie 3.Elaine)---confirmed
print lable: 1位 (Rostia-年年如是,緊守岡站)(亦可請大會安排工作)--confirmed
大會攝影: 2位 (露比媽負責) --confirmed
當日佈置: 3位 (1.嵐嵐豬媽媽 , 2. , 3. )

子爵府

畀面勳章

我都confirmed ,,,, 但唔識整d字......

我係新手來的(義工), 多多指教呵~

大宅

咪玩啦, 你都叫新來.....
原帖由 嵐嵐豬0603 於 10-2-5 16:01 發表
我都confirmed ,,,, 但唔識整d字......

我係新手來的(義工), 多多指教呵~

首頁

尾頁

跳至