自由報料

跳至

首頁
12345...25

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

尤其cuppacinno味,勁正~~~~
原帖由 muicc 於 10-2-24 14:37 發表
coffee is nice~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 venus228 於 10-2-24 21:36 發表
今日買左無縫胸圍,超正。好舒服。

我都想買呀..不過佢個到冇地方試..
點知啱唔啱呀??

男爵府

隻BRA BRA唔掂架

我在上次做promote時買了六個Ambrace 無縫胸圍, 點知佢條鐵線好易插穿個胸罩走出黎, 我已經因為咁有四個掉了落垃圾桶(全部都係因為有鐵線插了出來), 另外兩個都唔咁著。

最經典嗰次: 有一天我在公司'烏'低身攞嘢, 點知一彎低個身, 個胸感到有嘢吉, 即刻走入洗手間睇, 發現有成7cm長鐵線穿咗出黎, 我張條鐵線推翻入去個胸罩度, 但佢總有啲伸了出來, 全日吉住我, 好得人驚

我嗰晚幾驚放工接仔返屋企時個仔會要我抱, 我驚會俾條鐵線插死, 到時出報紙頭條我都唔知點算

男爵府

你有冇將張brabra放入洗衣機洗?
原帖由 KKM 於 10-2-25 00:36 發表
隻BRA BRA唔掂架

我在上次做promote時買了六個Ambrace 無縫胸圍, 點知佢條鐵線好易插穿個胸罩走出黎, 我已經因為咁有四個掉了落垃圾桶(全部都係因為有鐵線插了出來), 另外兩個都唔咁著。

...

子爵府

柑橘味拖地水----->木地板長用會唔會冇晒光潭呀?

魚子精華我用緊, 我加埋cream 同 eye cream 一套用, 幾啱我, 都唔錯。我係油中偏乾皮膚。

如果皮膚感到乾, 我會用埋bioglo水份"盈"膠, value for money product, 而家做緊特價 $69.

我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

男爵府

forty+, 請問魚子精華係咪在bioglo line??

原帖由 forty+ 於 10-2-25 09:04 發表
柑橘味拖地水----->木地板長用會唔會冇晒光潭呀?

魚子精華我用緊, 我加埋cream 同 eye cream 一套用, 幾啱我, 都唔錯。我係油中偏乾皮膚。

如果皮膚感到乾, 我會用埋bioglo水份"盈"膠, value for money product, ...
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

男爵府

畀面勳章

見佢有幾隻洗衣粉,知唔知邊隻最好用?

子爵府

係唔掂架! 我買左兩個,條鐵線又係插穿個胸罩,唔知有無得投訴?我用手洗架!

原帖由 KKM 於 10-2-25 00:36 發表
隻BRA BRA唔掂架

...

子爵府

有無人用過今期$58有3支的extra mild shampoo? 掂唔掂?

侯爵府

好媽媽勳章

下! 我今天第一次著全日好舒服。我仲諗住買幾個,我著其的好唔舒服。請問係唔係得一款的?
原帖由 chung_ma 於 10-2-25 12:34 發表
係唔掂架! 我買左兩個,條鐵線又係插穿個胸罩,唔知有無得投訴?我用手洗架!
湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

子爵府

係beauty code 系列。

原帖由 paltiBB 於 10-2-25 10:19 發表
forty+, 請問魚子精華係咪在bioglo line??
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

大宅

我用過, 不過我覺得麻麻, 用後頭痕及頭痛好似甩多左.

原帖由 高比 於 10-2-25 16:50 發表
有無人用過今期$58有3支的extra mild shampoo? 掂唔掂?

男爵府

全部用手洗

原帖由 boise 於 10-2-25 01:21 發表
你有冇將張brabra放入洗衣機洗?

男爵府

thank.

原帖由 forty+ 於 10-2-25 20:39 發表
係beauty code 系列。

[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

子爵府

今朝女傭同我講, 隻洗衣liquid 好過powder嗰隻, 用晒啲ecomax 洗衣粉我都會轉晒買liquid 用lu。

男爵府

環保接龍勳章

有無香體的產品好的呢? 我老公成日出街好大汗味! mouth:

大宅

原帖由 forty+ 於 10-2-26 08:50 發表
今朝女傭同我講, 隻洗衣liquid 好過powder嗰隻, 用晒啲ecomax 洗衣粉我都會轉晒買liquid 用lu。

yes, I like liquid than powder.
All boxes(2 only ) give my maid to wash her clothing. She likes powder to wash.

大宅

無縫胸圍我覺得ok, 無穿鐵絲問題,但唔用得耐, 好快鬆, 以為自己瘦左添

複式洋房

"owerMax洗衣槽清潔劑"都幾好用

子爵府

原帖由 carmenlly 於 10-2-25 21:49 發表
我用過, 不過我覺得麻麻, 用後頭痕及頭痛好似甩多左.

唔該哂!!!咁我唔考慮啦!!!

首頁
12345...25

尾頁

跳至