跳至

首頁

尾頁

別墅

百欣係以前既潮陽下午校.教法應該同潮陽差唔多
我3年前就想揀潮陽..
最後o岩o岩都係揀左天官小..因為想個囡將來入到趙聿修

天天.自問得15分..機會好渺茫
天循.升中一條龍模式.

禁止訪問

複式洋房

原帖由 ctotina 於 10-9-28 17:31 發表
我想知多D百欣...有冇媽咪可以講下??

呢間唔多好的, 因為每年好多老師流失。我有個frd的仔仔在入面讀p6,佢話資深的好老師都走得好多,估計內部係有問題的, 如果唔係咁高年班都轉校。當初我都去過下參觀, 但係聽講過有關校長的'20元最低工資理論'後, 我不會讀呢間啊!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 赫連 於 10-11-23 22:59 發表

呢間唔多好的, 因為每年好多老師流失。我有個frd的仔仔在入面讀p6,佢話資深的好老師都走得好多,估計內部係有問題的, 如果唔係咁高年班都轉校。當初我都去過下參觀, 但係聽講過有關校長的'20元最低工資理論'後, 我不 ...

呢間學術方便唔知, 只知有兩個朋友佢大既小朋友都係揀呢間, 兩三年後, 細果個小朋友無跟住大既入, 理由係處理問題學生(如打交)果D做得唔好, 校風一般.

~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

複式洋房

原帖由 veroshea 於 10-11-24 16:43 發表

呢間學術方便唔知, 只知有兩個朋友佢大既小朋友都係揀呢間, 兩三年後, 細果個小朋友無跟住大既入, 理由係處理問題學生(如打交)果D做得唔好, 校風一般. ...

話說有個學生在校內撞倒了一個擺設裝飾,之後比校長鬧:[你知唔知呢個裝飾幾多錢呀?成千蚊架!最低工資20蚊一個鐘,你要做幾多個鐘先可以賠番呀?]
聽完真係滴汗....

首頁

尾頁

跳至