自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:唔知應該點同個仔解釋??

小三應該知咩係精子同卵子!我個仔都係小三,之前小二時都略略喺學校學過下!可以直接同佢講啊!而家d細路好早熟,早d灌輸正確嘅知識都好!

大宅

O個D幼兒性教育呢,聽人講之後兩個人撘住個膊頭就有BB,會唔會誤導仔女左D?

我諗我都會話... D人唔想有BB...

大宅

O個D幼兒性教育呢,聽人講之後兩個人撘住個膊頭就有BB,會唔會誤導仔女左D?

我諗我都會話... D人唔想有BB...

禁止訪問

回覆:唔知應該點同個仔解釋??

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

TAM_S 發表於 11-9-8 18:04
小三應該知咩係精子同卵子!我個仔都係小三,之前小二時都略略喺學校學過下!可以直接同佢講啊!而家d細路 ...

而家d細路真係好醒目, 大女舊年(8歲)已經同我講, 話由女變男既變性人就算有男性私人部位, 都唔可以生bb , 因為無精子

上個禮拜, 未開學個陣, 佢有晚睇 "潛xxx" , 劇情講黎彼得食左偉哥, 咁大女(出年1月10歲)就問我:

大女: 媽咪, 乜野係偉哥?
我: 偉哥係男性藥物, 食左會增加性能力

大女好細個, 我已經同佢講佢係點黎, 所以我都唔避忌咁答佢, 我唔講, 佢問其他人或者係公眾場合問咪仲尷尬

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

侯爵府

TAM_S 發表於 11-9-8 18:04
小三應該知咩係精子同卵子!我個仔都係小三,之前小二時都略略喺學校學過下!可以直接同佢講啊!而家d細路 ...,早d灌輸正確嘅知識都好!

就係要係度攞料, 問下大家會點教仔..

幼稚園, 小二常識都有性教育, 每次溫書都要問要講, 但又好似唔滿足到佢既求知欲..

侯爵府

Bing.Jing 發表於 11-9-8 17:29
有點頭暈,得手唔該過嚟 扶扶我

我都估唔到大家會講得甘白, 我自己唔會講得甘白, 因為有時小朋友無心機聽..

侯爵府

Bing.Jing 發表於 11-9-8 17:29
有點頭暈,得手唔該過嚟 扶扶我

唔好意思, 忘記扶起係tim..

禁止訪問

hashtag影視迷勳章

首頁

尾頁

跳至