單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

mimichau 發表於 11-10-24 01:03
祝你寶貝仔仔生日快樂,身體健康,願主祝福你同仔仔開心過每一天

...

多謝晒, 收晒你送既六個蛋糕, 六個祝福.
暑假.....咁就過咗一半啦.

男爵府

hellokitty1013 發表於 11-10-24 01:58
好欣賞您維豬媽, 您是一位偉大的母親! 兒女是耶和華賜的產業, 我們要作好的管家。 教養孩童, 使他走 ...
"使他走當行的道" 呢句說話係由維維一出生嗰日我就不繼提醒自己既.
唔好話欣賞啦, 大家都在努力去學習怎樣做一個好媽媽.

男爵府

小雄維尼 發表於 11-10-24 02:06
生日快樂

多謝你, 小雄!

男爵府

catfitfit 發表於 11-10-24 10:11
媽媽是孩子的守護天使, 孩子又何嘗不是媽咪的動力來源...

多少次, 我們拼了老命去返工, 因為家中的老世要 ...
fitfit: 真係俾你笑c人啦, 你唔去寫專欄真係好浪費呀, 明明一件咁辛苦既事又俾你寫到咁開心喎,
你就好啦, 呀咪生就來人頭地啦, 你依家乜都唔使點理啦, 等住享福啦你.
革命尚未完成, 同志仍須努力. 睇到呢句就感受到仲有排捱呀,

catfitfit  c火...嚇c左.....我睇左你寫...呀咪生就來人頭落地啦.....  發表於 11-10-26 10:32

伯爵府

畀面勳章

多謝晒呀, 點嗎, 圖圖返咗學後你有無輕鬆啲呀.

我鬆左d啦有心,不過而家知道佢有d自閉傾向就搵緊資料睇緊可以點幫佢,

再加上我隻年老既兔兔年齡大離開左我地我都好傷心,不過心情平伏番好多

啦,有機會遲d啦,見到維維等圖圖送架車車比佢做生日禮物啦

catfitfit  有時間就帶圖圖多啲出嚟玩啦, 比多啲外界刺激, 相信對圖圖係有好處嘅  發表於 11-10-26 10:40
除了你我誰都不愛,to have but not to hold

首頁

尾頁

跳至