自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

大廚勳章

最後 , 取消了.... 錢會退回入卡內....
我就用回以往訂開大陸房的站 ctrip 再訂算了.... 因為起碼實際d ... 無咁多暗數....而且前台付款...
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

seaheart88 發表於 12-1-30 10:15
最後 , 取消了.... 錢會退回入卡內....
我就用回以往訂開大陸房的站 ctrip 再訂算了.... 因為起碼實際d ... ...
用ctrip訂好d, 去到至比$

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:Quote:seaheart88+發表於+12-1-30+10:15+最

原帖由 bylobb 於 12-01-30 發表
用ctrip訂好d, 去到至比$
其實我一向訂大陸的房都用ctrip, 但見朋友說agoda 都低價,之前訂泰國房都很抵。點知今次自己衰左,但好在最後都退到

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

seaheart88 發表於 12-1-30 10:55
其實我一向訂大陸的房都用ctrip, 但見朋友說agoda 都低價,之前訂泰國房都很抵。點知今次自己衰左,但好在 ...
返b6用ctrip好d~~~唔洗即比$~~又可取消
我都係去外地至用 agoda, 不過而家agoda都唔平, 有人話 hotel.com 同booking.com仲平

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 +4熱血勳章 親子王國15週年勳章

回覆:好吾開心,係agode訂房貴左好多

問題解決

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:Quote:seaheart88+發表於+12-1-30+10:55+其

原帖由 bylobb 於 12-01-30 發表
返b6用ctrip好d~~~唔洗即比$~~又可取消
我都係去外地至用 agoda, 不過而家agoda都唔平, 有人話 hotel.com ...
Hotel.com 我多年前看個d價,吾平,所以一直無用。我現在都找緊3月尾去台北的房。都未知邊間訂好。

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珍珠宮

畀面勳章

回覆 seaheart88 的帖子

好彩可以退!!!我3月尾都去台北, 我都諗住上 AGODA, 不過依家會格都2間先!

瑪瑙宮

大廚勳章

alljodesign 發表於 12-1-30 12:37

好彩可以退!!!我3月尾都去台北, 我都諗住上 AGODA, 不過依家會格都2間先!

travel zoo 個 package 都好平丫... 住 柏麗 ...好近西門丁 , 1799 , 4日3夜.... 似平過自己 book wor... agoda 計埋 tax 都吾係平...

alljodesign  THANK YOU!! 等我8下先!!  發表於 12-1-31 01:22
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

伯爵府

+3金熱血 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我去自遊行前都有CHECK AGODA, 不過睇左AGODA個價之後我會再上個間酒店個網比較下, 再問埋AGENT起碼比較3間先

伯爵府

+3金熱血 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

CTRIP 都好, 因為去到先比錢, 本身可以儲分, 又可以LINK埋航空公司會員卡儲哩程

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我訂都無試過呢個問題.

BUT 你真係要格多幾個網, 因為佢唔係最平~

成日都有其他網平過佢~

SO, 我都少左幫趁~

瑪瑙宮

大廚勳章

heeeeee

件事終於解決了.....

我又繼續book 了 5,6,7 Feb 去廣州3天住間平平地既 廣州賓館 ,.... 仲係元宵節呀..... 廣州氣氛幾好呀... 特別在白云山.... 花燈會....
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

琥珀宮

畀面勳章

回覆:好吾開心,係agode訂房貴左好多

我都好怕agonda,成日乜charge又唔show出黎,小朋友加床charge 唔到最後都唔知,好陰濕

瑪瑙宮

大廚勳章

littlesister 發表於 12-1-30 23:55
我都好怕agonda,成日乜charge又唔show出黎,小朋友加床charge 唔到最後都唔知,好陰濕

...

我就係咁比佢陰到 , 明明我按入是 320 , 我知道有 tax , 初頭都係見總銀碼係 41x.00 , 迷繼續輸入資料再按ok , 點知第2頁已唔同左銀碼 ,係個 chinese new year package ... 都快手快腳按左...唉... 我真係明明望左係41x ...點估到貴左個 double ,好在現在攪到楂... 唔係同老公局去... 就玩得唔開心了
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

伯爵府

間酒店咁樣收人錢,agoda 都有責任,比着 zuxx 會係房價貼埋出來;樓主攞番啲錢,弓起晒
酒店格價我有時用 hotelcombined.cxx

瑪瑙宮

大廚勳章

JohnKeats 發表於 12-1-31 00:25
間酒店咁樣收人錢,agoda 都有責任,比着 zuxx 會係房價貼埋出來;樓主攞番啲錢,弓起晒
酒店格價我有時用 ...

其實我幾 like ctrip , 一來多數係 前台付款 , 二來係多數一個價錢 , 已包 tax , 咁就少誤會了 ....我以往訂大陸多數用佢 , 只係今次見朋友話抵又試下 agoda ...我也實在太唔小心 , 應該每按一步都對個總銀碼 , 下次會睇真d ... 但今次都算好彩 ...退得到... 但就約等1個 week 才退回卡邏...
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

meek 發表於 12-1-29 23:50
應該有價格保證架...希望你搞得掂啦。我成日都去 agoda 訂房,次次都平過出面架。不過可能我好彩啦: ...

價格保證??我2次去BUSAN同KL都貴過我直接同酒店訂............

To be or not to be  that is the question~

伯爵府

好似有BK 會員話 agoda 價格保證比CS 拒絕咗因為其他網站唔係即時確認不能作比較

男爵府

引用:回覆+seaheart88+的帖子 好彩可以退!!!我3

原帖由 alljodesign 於 12-01-30 發表

我好多時去台灣都係直接同酒店訂,啲價錢分分鐘平過啲酒店網

男爵府

回覆:oldyc 的帖子

我覺得 agoda 係部分地區抵,我訂過好多次泰國酒店都平過其他網,係有唯一一次 check到另一個 thailandhotels 網平少少。

不過坦白講,係唔會有一個網永遠最抵... 如果唔係其他執晒笠咯... 唯有大家勤力啲格價啦

首頁

尾頁

跳至