自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

其實5集就夠............而家好悶

男爵府

YES,, 好煩好悶

大宅

回覆:舖天覆地的盛女報導~~~雖然很hit, 但也很煩!

真係好悶

男爵府

香港地文化, 咩野熱, 就谷到盡, 之後又散得返,

我反而覺得小數主角係受害者就真

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

舖天覆地的盛女報導~~~雖然很hit, 但也很煩!

真系好煩

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

littleangelyy  似一場show囉  發表於 12-4-17 14:05
你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

BK Milk勳章

真又好, 假又好啦, 都係一個節目啫, 又無話係新聞節目, 無必要一定係真

從來真人SHOW都唔係真架啦, D美國呀, 台灣呀個D真人SHOW, 次次帶個事主去當場捉姦, 講真邊有咩容易次次都捉到, 仲俾D主持人CAMERAMAN全部入晒屋任拍, 肯定係做出黎俾你睇啦!

就算係假我都唔覺得有乜咁大件事....娛樂下啫~

咪當見識下LOR~

珍珠宮

BK Milk勳章

JM12 發表於 12-4-17 14:09
真又好, 假又好啦, 都係一個節目啫, 又無話係新聞節目, 無必要一定係真

從來真人SHOW都唔係真架啦, D美國 ...
呢個節目令我認識到, 有d你同我都可能知嘅嘢, 只要包裝吓, 就可成為職業

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:好煩 報紙又係,雜誌封面又係,電視又講,

原帖由 lovelyliz 於 12-04-17 發表
好煩
報紙又係,雜誌封面又係,電視又講,電台又講

...

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我已經冇睇啦....頭過幾集已經覺得太hard sell,似另類包裝既廣告,纖體呀,美容呀......很煩....

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

9w1d  2.41cm / 10w2d  3.46cm (吳弓彈) / 13w 6.69cm (揮手2次) / 16w1d BPD 3.09cm(4oz) / 18w4d BPD 4.21cm 9oz

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

JM12 發表於 12-4-17 14:09

從來真人SHOW都唔係真架啦, D美國 ...

我覺得個節目好有娛樂性, 又好有noisy, 但唔洗好似而家甘泛濫報導,
有d野見識下無妨, 但over 了就好厭惡囉!

WYmom  Yes, it's too overwhelming now!!  It's not worth so much news reports!!  發表於 12-4-17 15:07

男爵府

BK Milk勳章

littleangelyy 發表於 12-4-17 14:59
我覺得個節目好有娛樂性, 又好有noisy, 但唔洗好似而家甘泛濫報導,
有d野見識下無妨, 但over 了就好厭惡囉 ...
我都覺, 非常厭惡....:;pppp:

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

悶到

子爵府

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:舖天覆地的盛女報導~~~雖然很hit, 但也很煩!

污染視聽覺

littleangelyy  咪係  發表於 12-4-17 15:45

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

正如雞仔post, 今朝太多, 睇到有少少

littleangelyy  哈哈....有同感  發表於 12-4-17 15:44

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

舖天覆地的盛女報導~~~雖然很hit, 但也很煩!

好悶啦

侯爵府

浩俊mama 發表於 12-4-17 15:34

tbb 仲諗住添食.....

首頁

尾頁

跳至