自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

引用:自問一向記錄良好唔寸咀,+唔鬧人,竟然無情

原帖由 littleangelyy 於 12-05-04 發表
自問一向記錄良好
唔寸咀, 唔鬧人,
竟然無情情封我戶,
唔好意思,係我地錯,對唔住!

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

回覆:氣難下.....

樓主唔好嬲啦,再次道歉

littleangelyy  都唔係你出, 我唔會亂嬲人既.  發表於 12-5-4 10:26
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

littleangelyy 發表於 12-5-4 00:13
自問一向記錄良好
唔寸咀, 唔鬧人,
竟然無情情封我戶,

對於錯手將你封戶. 本人在此道歉.

請接受本人90度躬鞠的道歉.

同時謝謝你的仗義舉報, 才可將那位違規會員封戶.
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

王國長老

王國長老

引用:+本帖最後由+JoJo+於+12-5-4+00:20+編輯+\

原帖由 JoJo 於 12-05-04 發表
俠女唔好嬲,sorry sorry

littleangelyy  都係你好  發表於 12-5-4 11:16

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

bing-jing 發表於 12-5-4 00:04
開咗死因庭未?

封戶, 咩都做唔到, 唯有叫BK朋友代上訴,
開庭先知原告慘變被告.......
而家總算水落石出

waiwaikelly  又一單搞錯左??????  發表於 12-5-4 12:28

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

子爵府

回覆:littleangelyy 的帖子

算啦樓主~版主巧真心同你道歉架!人誰無做錯可能眼花姐

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

JoJo 發表於 12-5-4 00:19
對於錯手將你封戶. 本人在此道歉.

請接受本人90度躬鞠的道歉. :ado ...
一被封戶=咩都做唔到
想聯絡管理員又話網頁出錯, 有冤無路訴
要麻煩BK朋友幫我上訴先翻到案,
當中有幾麻煩同幾嬲你又知唔知?
不過事情已水落石水, 你同墨餅(點解關墨餅事呢? 仲要早過你say sorry喎?)又出黎道歉, 就甘算啦.
奉勸下次出刀前先睇清楚, 無謂殺錯良民.

禁止訪問

氣難下.....

子爵府

wyeth冷知識勳章

引用:Quote:原帖由+JoJo+於+12-05-04+發表本帖最

原帖由 edea 於 12-05-04 發表
俠女唔好嬲,sorry sorry
真系好有誠意!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:氣難下.....

大宅

我同意接受道歉and feel 到兩位版主非常有誠意

edea  多謝!  發表於 12-5-4 12:32
waiwaikelly    發表於 12-5-4 12:28

侯爵府

涼屍屍 發表於 12-5-4 10:54
我同意接受道歉and feel 到兩位版主非常有誠意

我不嬲都係講道理既人

alicialee1210    發表於 12-5-4 11:19

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:做野 唔睇野冤枉錯人 封錯戶又無 C 亡報告

侯爵府

魚生 發表於 12-5-4 10:58
係咪因為你叫做“angel"?

哈哈....甘攪笑......唔關事啦
係我舉報有人遺規, 點知原告誤當被告囉.:;pppp:

伯爵府

玩具勳章

冇事啦! 一場誤會

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

一場誤會
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

littleangelyy 發表於 12-5-4 10:43
一被封戶=咩都做唔到
想聯絡管理員又話網頁出錯, 有冤無路訴
要麻煩BK朋友幫我上訴先翻 ...

先謝過你無限的包容和體諒.

及時有版主在版樂通知, 當我發現時已第一時間解封及發了一個道歉 PM 給你.

對於你未能登入時那份無奈及激氣的心情我是非常明白的. 真的十分抱歉

本人下次處理版務時亦會份外小心. 謝謝你的提點.
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

侯爵府

JoJo 發表於 12-5-4 11:29
先謝過你無限的包容和體諒.

及時有版主在版樂通知, 當我發現時已第一時間解封及發 ...

OK啦, 我都明白忙中有錯,
其實訓醒後度氣都下左,
跟住又睇到你地甘誠懇既道歉, 仲邊樹嬲得落丫

JoJo  謝謝    發表於 12-5-4 11:38

水晶宮

可能你個名太類似所以比人點錯相mouth:

littleangelyy  嗚嗚....改錯名  發表於 12-5-4 11:43
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

首頁

尾頁

跳至