跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 0509 閒聊地帶--PART 7

通常一日疴多過4次,又爛又水咁,
同埋bb 無乜精神。

當然,如果疴少過四次,唔理bb 有無精神,
都要注意下喇。
evaliu668 寫道:
肚痾點界定
係痾得次數多定痾得爛

男爵府

齊all都無咁驚,最怕c入面有潺/血
LongYin 寫道:
通常一日疴多過4次,又爛又水咁,
同埋bb 無乜精神。[quote]
evaliu668 寫道:
肚痾點界定
係痾得次數多定痾得爛
[/quote]

男爵府

做乜突然靜晒...d人去晒邊樹 ?-(

子爵府

去晒檢查 d c 有無問題。
kitna 寫道:

男爵府

好媽媽勳章

kinta,
還在,迪少識爬未啊•

子爵府

乜你咁

LongYin 寫道:
去晒檢查 d c 有無問題。 [quote]
kitna 寫道:
[/quote]
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

好媽媽勳章

我發現我阿B雖然識爬,但不會捉移動中的物件,一定等它停才一枝箭去捉(在6呎內270角度內),不知可時才會捉移動中的物件•

男爵府

我個仔頓位太大...未識好正式咁爬...但就單邊爬...咪搞到"dom dom"轉...
gary,你做乜唔問其他人,只係問我既,係咪覺得我好人c...

男爵府

你都計算得好精準boo,用尺度過呀
henrykwok 寫道:
我發現我阿B雖然識爬,但不會捉移動中的物件,一定等它停才一枝箭去捉(在6呎內270角度內),不知可時才會捉移動中的物件•

男爵府

咁大家的cc 有無問題呀~
檢查完就番來啦~

LongYin 寫道:
去晒檢查 d c 有無問題。 [quote]
kitna 寫道:
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

kitna,
不是,已是我覺得在bk網迪少是,最高大威猛,當然妳是好人c我知的•
kitna 寫道:
我個仔頓位太大...未識好正式咁爬...但就單邊爬...咪搞到"dom dom"轉...
gary,你做乜唔問其他人,只係問我既,係咪覺得我好人c...

子爵府

尋晚朗言都係咁,肚腩頂地"dom dom"轉
kitna 寫道:

男爵府

好媽媽勳章

kitna 寫道:
你都計算得好精準boo,用尺度過呀
[quote]
[/quote]
我不停改角度和距離測試我個仔•

男爵府

迪迪高大先輪盡...加上我無時間訓練佢...我又唔似你咁有heart去測試個仔...

講真...你同我都唔熟,點知我係咪真係好人c

重有迪少係BK未必是最高大的,要記住[一山過有一山高].做人要謙d好...

kitna,
不是,已是我覺得在bk網迪少是,最高大威猛,當然妳是好人c我知的•
[quote]
kitna 寫道:
[/quote]

男爵府

係呀!愈轉愈快...好抵c,"初"到張床單出現"旋渦"

LongYin 寫道:
尋晚朗言都係咁,肚腩頂地"dom dom"轉 [quote]
kitna 寫道:
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

其實我常常給阿婆話我拿個仔去做實驗品

翡翠宮

好媽媽勳章

早呀...
今日遲左少少返....
因為我一早帶左泡菜去睇醫生.......
其實, 泡菜有少少咳幾日, 開頭見佢無咩咪唔理囉.... 尋日見佢開始打密左乞嚏, 又噴鼻水, 重咳得幾密.....
咪索性帶佢睇醫生, 拎左 d 咳藥同鼻水藥, 主要拎定退燒藥 standby..... 雖然知傷風咳係要 bb自己打仗自己好, 不過以泡菜之前o既經驗, 佢上次都係...由少少乾咳 -->打密左乞嚏, 噴鼻水+咳 --> 打乞嚏噴鼻涕+有痰咳(夜晚鼻塞+咳醒) --> 有可能發燒.... 到尾都係要見醫生, 依次都係睇左先囉.....

子爵府

世然無迪少同朗言咁叻..只係識訓覺時轉90~180度..好彩果張係大人床咋
世然轉身後..手撐腳撐咁..好似想游水咁
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

咁我真係"登"你個仔可憐~
要keep 住你d 留言第時俾世然睇..俾佢知佢媽咪我有幾咁錫佢..對佢好先得

其實我常常給阿婆話我拿個仔去做實驗品

大宅

matthew 都有,
but 轉 90度就算...懶豬..:tongue: :tongue:

LongYin 寫道:
尋晚朗言都係咁,肚腩頂地"dom dom"轉 [quote]
kitna 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至