跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0509 閒聊地帶--PART 8

打風o既話, 叫你隻佬幫手啦

子爵府

但好似禮拜四好轉bor

jolo 寫道:
打風... 如果夜晚/清晨 掛就好o者...
如果唔係, 中途掛, 趕住去湊泡菜, 橫風橫雨, 你話點算o勒.... :-( :-( ... 的的又難搵.....
打風後果幾日, 又係橫風橫雨, 都唔知抱得佢定拎得傘定檔得風..... :-( :-(
原本星期四係泡菜間育嬰院家長日... 一心去睇下泡菜平時點曳o架o麻... 打風 ~ 咪取消囉... 我等左成 7個月o架哪... :-( :-(

[quote]
LongYin 寫道:
打風做乜要 :-( 呀?
自己湊番泡菜唔好咩?
我尋日係吉仔見到新出左一隻叫泡菜攬枕。
[/quote]
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

唉..我依幾日無覺好訓

smallrain 寫道:
[quote]
jolo 寫道:
估計今日一號.....

[quote]
早晨!
:-( :-( :-(
[/quote]

唉!我呢幾日訓到隻豬咁,打乜風都唔知! :-( :-( :-( [/quote]
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

翡翠宮

好媽媽勳章

LongYin,
泡菜攬枕, 咩樣o架 ?? 係咪成個包咁.....
前幾日去吉仔搵泳衣, 得一氣米奇款係分上下兩件咋... 個款麻麻, 所以無買... 反而見好多浮水船仔型水泡, 好好好想買... 不過, 老公話, 都唔知有無幾多次用..........

子爵府

點既樣

[quote]
LongYin 寫道:
打風做乜要 :-( 呀?
自己湊番泡菜唔好咩?
我尋日係吉仔見到新出左一隻叫泡菜攬枕。

泡菜攬枕?? [/quote]

翡翠宮

好媽媽勳章

今朝睇 tv, 話珍珠行得慢, 預計最近星期三....... :-( :-(
都唔知佢星期四打完未 ???

子爵府

好大個公仔頭,好似蘿蔔咁,個身好細。
一個綠色為主,一個白色為主。
kathychoi 寫道:
點既樣

子爵府

我只希望放假

子爵府

咁咪好似泡菜囉

LongYin 寫道:
一個綠色為主,一個白色為主。[quote]
點既樣
[/quote]

大宅

kathy:
仲乜會無覺好訓呀?
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

LongYin 寫道:
一個綠色為主,一個白色為主。[quote]
點既樣
[/quote]

好想睇下係咩樣!
寶貝彤彤及欣欣 !

子爵府

之前世然入院..晚晚陪住佢無覺好訓..依家出左院..就咳到無覺好訓 :-( :-(

kathy:
仲乜會無覺好訓呀?

子爵府

總之就帶定雨具出街啦。

翡翠宮

好媽媽勳章

咦 ~~~ 幾銀呀 ??
要買番個哪.....
大頭 + 細身 , 成個 copy 喎... 如果加埋 包面、大肚腩、粗短腳、幼手仔, 就可以問佢拎番肖像費添呀.......

大宅

之前世然入院..晚晚陪住佢無覺好訓..依家出左院..就咳到無覺好訓 :-( :-(

[quote]
kathy:
仲乜會無覺好訓呀?
[/quote]

世然仲咳呀?
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

你地轉左二號奶粉未呀?
想問下當轉左二號奶粉既時候(未完完轉晒),你地會唔會仲keep住比粥仔BB食呀?
寶貝彤彤及欣欣 !

子爵府

jolo 寫道:
咦 ~~~ 幾銀呀 ??
要買番個哪.....
大頭 + 細身 , 成個 copy 喎... 如果加埋 包面、大肚腩、粗短腳、幼手仔, 就可以問佢拎番肖像費添呀.......

子爵府

係我咳 :cry:

[quote]

[quote]
kathy:
仲乜會無覺好訓呀?
[/quote]

世然仲咳呀?[/quote]

子爵府

依家暫時一日兩餐粥仔兩餐奶俾世然食..但仲係一號仔..因為仲有一大罐未食

你地轉左二號奶粉未呀?
想問下當轉左二號奶粉既時候(未完完轉晒),你地會唔會仲keep住比粥仔BB食呀?

大宅

longyin 係咪仲食緊 no. 1 奶粉??
我有 1 大 1 細 能恩... (雀巢)

if yes, 528 給你..

首頁

尾頁

跳至