自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:第一次響香港感覺到地震!

震震…我第二次feel到 今次強過上次

侯爵府

報告...火炭區FEEL唔到

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:我喺葵芳都feel到!枱同登無啦啦震!但喺我

原帖由 uu18uu 於 13-02-22 發表
我喺葵芳都feel到!枱同登無啦啦震!但喺我諗緊咩事?香港應該唔會地震掛?嘅時候就震完 ...
我都係感覺到坐住既椅搖!但好輕微!比之前地下電欖個次輕!個次以為自己頭暈!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

今次我feel唔到,可能住地下的關係,不過少年時feel過一次

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+uu18uu+於+13-02-22+發表我喺

原帖由 sandra28 於 13-02-22 發表
我都係感覺到坐住既椅搖!但好輕微!比之前地下電欖個次輕!個次以為自己頭暈!

...
果次我都feel到,暈一暈,但今次就feel唔到

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章

沙田....無

子爵府

頭先11點半左右我坐起張凳感覺輕微震動,心諗吾會地震嘛,可能自己頭暈姐

男爵府

幾年前試過 ,但今次我feel唔到

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都FEEL到

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

引用:報告...火炭區FEEL唔到

原帖由 yinyin1981 於 13-02-22 發表
報告...火炭區FEEL唔到
Me too

大宅

我第一次feel 到,沙田區。

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我今次feel5到, 但問亞仔佢話feel 到, 重識同我講係左右搖, 即係真架啦.....
反而對上一次, 幾年前我係home, 坐左喺地下睇tv, 背貼住sofa, 又係左右搖, 搖左4-5下, 我都未知係地震, 只知搖完後好頭暈, 之後mami打比我, 話細佬同佢講係地震, 我先知係地震咋

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:我今次feel5到,+但問亞仔佢話feel+到,+重識

原帖由 uhtcl2006 於 13-02-22 發表
我今次feel5到, 但問亞仔佢話feel 到, 重識同我講係左右搖, 即係真架啦.....
反而對上一次, 幾年前我係home ...
我知點解我食完飯之後個頭有D暈嘞

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

我住屯門都feel到搖左幾下好暈

子爵府

畀面勳章

感覺到, 官塘區

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我印象中係第3次.
上年都試過.

男爵府

引用:頭先11點半左右我坐起張凳感覺輕微震動,心

原帖由 kelvinmama928 於 13-02-22 發表
頭先11點半左右我坐起張凳感覺輕微震動,心諗吾會地震嘛,可能自己頭暈姐 ...
我都有感覺到,我以為自己有問題

侯爵府

BK Milk勳章

我不覺...屯門

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

fungwongphie 發表於 13-2-22 16:02
我知點解我食完飯之後個頭有D暈嘞

係囉, 我都喺試過一次先知, 原來地震係會頭暈~
深深感受到生活喺地震區既人係好慘.....
我地喺香港搖幾下都會頭暈頂5順

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至