跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 祝~~~~小肥爸+小肥 生日快樂~~~

小肥~
kitna ee係到借個位...
同Barry叔叔講句~
[size=large]生日快樂

男爵府

睛靈勳章

好彩趕到12點前祝小肥爸+小肥 生日快樂!!

祝你一家3口開開心心, 身體健康!

小肥快高長大, 聰明伶俐!!!

小肥爸越做越大! 搬大屋! 再搵多錢俾小肥及小肥媽!!

男爵府

睛靈勳章

原來923都係barry生日呀!

補祝你生日快樂!!

大宅

尋日太忙!冇上到嚟,要補祝小肥,小肥爸生日快樂!
小肥健健康康!愈大愈可愛,今日我可以咬一啖啦!
朗言爸生日快樂啊!心想事成!

男爵府

Sorry!!!芊氏一家喺度補祝小肥、小肥爸、朗言爸923生日快樂(噚日冇時間 )

(ps.噚日小肥真係好公主feel,好靚 )

大宅

昨日小肥會碧海藍天會所好靚啊,食玩映好開心ar...
小肥爸好似嫁女咁,成日say招呼唔到....@@"
今日小肥旺埋睡公主獎!!....yeah!haha...

複式洋房

補祝小肥生日快樂~

鴨仔蛋 寫道:
今日小肥旺埋睡公主獎!!....yeah!haha...

係啊~ 睡公主獎~

大宅

小肥媽~
load哂小肥生日相,唔好介意我又手震...><
慢慢偷.......

http://duckegg.babysky.hk/list.html?album_id=6cd44cd4ec763fe18199d3f90b769d90

複式洋房

小肥,唔好意思,maggie EE懶惰on-line,冇正日賀你,現在補祝小肥,小肥爸生日快樂,hayden錫晒你們!

首頁

尾頁

跳至