自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:邊個?我唔只除戒指,連錶都唔戴至煮飯。

原帖由 rose-mag 於 13-05-22 發表
邊個?我唔只除戒指,連錶都唔戴至煮飯。
TBB煑餸節目

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

侯爵府

我無諗乾淨定污糟,只覺得唔方便

珍珠宮

rose-mag 發表於 13-5-22 03:58
邊個?我唔只除戒指,連錶都唔戴至煮飯。
本人一向都不會戴任何飾物手錶在手, 因為很多時候都不方便

rose-mag    發表於 13-5-22 08:25

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

littlelittlepra 發表於 13-5-21 14:59
我無諗乾淨定污糟,只覺得唔方便
戒指最簡單一個圈果隻都仲好D,如果鑽戒有托有細緻位,
中間藏埋污衊嘢,食過肚好唔衛生,就算唔食到落肚,
食物都或者會黏到上戒指或手飾上面,又係要清洗。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至