跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 你哋阿B有冇扭眼瞓??

係la..依家d bb好鬼醒,扭到你抱佢呵佢佢先肯訓!
Emily Blog 請你也來分享小雪的生活點滴 出售bb衫&口水肩,請按網址進入

別墅

好扭好扭...有時自己勁眼瞓, 點oi佢佢都眼look look咁, 但放低佢, 佢又猛捽隻眼, 搞到紅晒, 又勁喊(都係冇眼淚的), 知佢好眼瞓, 但又死都唔肯瞓, 我就累到c下c下....我仲'忟'過佢, 因為勁想瞓~~

大宅

勁扭, 勁喊, 仲喊到成身汗. 抱到手都軟呀!!!

大宅

我從來唔會因為佢扭眼訓而抱,所以佢眼訓唔會叫我抱,有時捽下面,有時個頭拎來拎去,唔知自己做緊乜,有時自己同自己講野,有時食手指,而家大左好少喊啦,乖女!錫錫!

夜晚訓覺,放落床就訓,如果未眼訓,會傳來好大聲既啜手指。。。

別墅

之前都沒有咁勁,而家佢不單不會要奶咀,而且"牛"曬身,發脾四,仲要大聲呼叫,差d力都抱不到佢。

侯爵府

有,我個仔擺明玩野啦,成日都好地地,好HAPPY架,但係每晚就係佢爸B放工返黎,扒緊兩三啖飯就黎扭喇,佢真係好玩野架,試過幾次明明訓緊,都要醒過黎喊,佢爸B抱佢就仲勁扭,勁喊,勁墊,反而我抱番佢"TUM"佢一陣就收聲,攪到我個C6好鬼沮喪 :-(

大宅

tupytupy,
你個B好明顯係認人喎, 慘囉, 佢貼到仔咁實...
我個仔好LIKE佢DADDY架, 有時C6有1日半日唔係屋企, 亞B一時到佢就好興奮, 攪到C6好開心, 我就無所謂, 跟佢仲好, 我理小D嘛 , 我都諗住就佢講爸爸先...等佢有咩事都係揾佢老豆攪掂呀嘛

侯爵府

Bosco

肯定你老公好識得同個仔玩喇,你咁米好囉,我個C6多數都攪喊個仔,最叻就係問個仔"你係米眼訓呀?" 個仔正話起身唔夠半粒鐘,有無咁快眼訓呀.....你估佢仲係剛剛出院既初生BB呀。 個C6又唔識同個仔玩,就算同佢玩又無heart,又最怕個仔扭計,所以佢最想就係個仔食完就訓。 攪到而家個仔跟我多D,再大D都唔跟個C6就麻煩喇,唔通要我帶佢入女廁咩 都話生女好D架啦!

大宅

我驚阿B跟工人多(我要返工),我抱佢佢望见工人就笑,工人一抱又笑 :-( :-( :-(

大宅

buu0605, tupytupy,

唔使驚喎, D細佬好醒知邊個係話事人架, 好快就會跟返我哋架啦

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

BoscoChow 寫道:
我就無所謂, 跟佢仲好, 我理小D嘛 , 我都諗住就佢講爸爸先...等佢有咩事都係揾佢老豆攪掂呀嘛

me 2 呀

大宅

tupytupy 寫道:
Bosco

肯定你老公好識得同個仔玩喇,你咁米好囉,我個C6多數都攪喊個仔,最叻就係問個仔"你係米眼訓呀?" 個仔正話起身唔夠半粒鐘,有無咁快眼訓呀.....你估佢仲係剛剛出院既初生BB呀。 個C6又唔識同個仔玩,就算同佢玩又無heart,又最怕個仔扭計,所以佢最想就係個仔食完就訓。 攪到而家個仔跟我多D,再大D都唔跟個C6就麻煩喇,唔通要我帶佢入女廁咩 都話生女好D架啦!

tupy,

我個C6幾賤呀!佢聽到我約你哋去街, 佢同個仔講 : 亞仔你亞媽咁老至約D網友出街喎 - 你話佢係咪想抦呀

侯爵府

哈!哈! 抵抦啦

我個C6仲攪笑,佢知我約左你地係KFC,頭先又見到電視買KFC個廣告話可以換個"多拉A夢"鬧鐘,就特登叫我食多D野然後換返黎比佢 明知我要減肥丫麻,靠害咩

大宅

啊,KFC真係好味,我今日都忍唔住

首頁

尾頁

跳至