跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

pinky00110,

你去TOYS"R"睇下丫, 大細SIZE 都有架, 一定有款岩你既
~~我都明白真係好重, 我買43" X 39"SIZE都擰到死死下~~

原文章由 pinky00110 於 07-7-22 15:42 發表
Chris
你買個個有幾大丫?有咩好介紹
我買左個泳池好大個6尺x10尺長方形成兩張雙人身牀咁大,夠你一家同埋我一家都可以落去玩,唉!而家要攞返出去換:-( 實在太大又重

大宅

sorry呀各位, 我有事不能來了 你地玩得開心d啦

29/7錦繡大會之水著派對

錦繡大會之水著派對
日期: 2007年7月29日 (星期日)
時間: 要睇主人家喇 (2:00)
地點: 元朗錦繡chris_11家
人數: 約20人 (現在已有17大人+1小朋友+11BB+3車)

1) shirleytong + 學儒仔
2) angelhon + 晴晴 + 老公
3) kylieman + trinity............................車
4) pcbb + 子霖 + 老公 ......................... 車
5) pinky00110 + 朗朗
6) be + 思思....................................車
7) FannyLee1108 + 禧禧
8) vf2006 + 卓晞 + 老公
9) karenleung + 願願
10) Creamy_mami + 小伸 + 老公 + 彤彤
11) jessica2004 + 小遠子
12)jazzcnl+BB
13) mandynuen1028 + 澄澄
14) olimo + momo~~我還來得及報名嗎 ?1a 1

伯爵府

唔好意思呀 , 我都有事黎唔到, 下次再join過, 你哋玩得開心d啦, 仲有記得影多d相post比我哋睇 , sorry.... :(

29/7錦繡大會之水著派對

錦繡大會之水著派對
人數: 約20人 (現在已有17大人+1小朋友+11BB+3車)

3) kylieman + trinity............................車
4) pcbb + 子霖 + 老公 ......................... 車
6) be + 思思....................................車
8) karenleung + 願願
9) Creamy_mami + 小伸 + 老公 + 彤彤
10) jessica2004 + 小遠子
11)jazzcnl+BB
12) mandynuen1028 + 澄澄
13) olimo + momo~~我還來得及報名嗎 ?1a 1

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

別墅

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

GOODLUCK , 等你好消息

原文章由 CHRIS_11 於 07-7-23 20:28 發表
我明天考車LA....好緊張LA....HAHA....希望一次過PAST LA...HAHA

大宅

等你好消息

複式洋房

想問下 29/7 係錦繡邊到等呀 ?

大宅

Chris話遲D比個地圖我地
原文章由 mandynuen 於 07-7-24 13:37 發表
想問下 29/7 係錦繡邊到等呀 ?

複式洋房

錦繡大會之水著派對

13) olimo + momo~~我還來得及報名嗎 ?1a 1
14) happybanana+老公+Double仔....車...can we join?
阿仔叫Double CHAN,皆因爸爸媽媽都係陳氏一族啊.. ;-),多左個小公主叫Luna CHAN, CHANCHANHOME呢個家好似月亮咁完滿了.

大宅

Chris 人數巳定
考成點丫,pass

錦繡大會之水著派對

人數: 約20人

13) olimo + momo~~
14) happybanana+老公+Double仔....車

大宅

錦繡大會之水著派對

3) kylieman + trinity+老公............................車
13) olimo + momo~~
14) happybanana+老公+Double仔....車

禁止訪問

大宅

恭喜恭喜
原文章由 CHRIS_11 於 07-7-25 00:14 發表
HAHA....PASS 左LA...好開心呀....
明天自己影個地圖俾你地睇LA...

禁止訪問

大宅

恭喜你考牌成功....

茶葉蛋....wonderful~~ i like it~~
如果唔辛苦...唔麻煩你...食方便, 我冇咩所謂, 都係自在一班BB一齊玩下啫, 最緊要你ok, 你知啦...近日天口超熱, 整野食都咪話唔辛苦架嘛~~ 而且已經要打搞你, 又要你整埋野食, 咁唔好意思架嘛~~

原文章由 CHRIS_11 於 07-7-25 00:20 發表

HIHI...好叻女呀我今次....

喂...不如個日唔好叫外賣LA...我是但整幾個小食算LA....

我想整...NEW YORK CHEESE CAKE 茶葉EGG 三文治 沙律 同CHICKEN WINGS...好冇????

大宅

大家唔好意思啊! 因阿女(願願)近日感冒,又咳,為免傳染比各位既小王子同小公主,我地唔黎啦! :-( :-(
唯有下次再join啦! 你地玩得開心d!!

錦繡大會之水著派對

3) kylieman + trinity+老公............................車
8) Creamy_mami + 小伸 + 老公 + 彤彤
9) jessica2004 + 小遠子
10)jazzcnl+BB
11) mandynuen1028 + 澄澄
12) olimo + momo~~
13) happybanana+老公+Double仔..........車

大宅

原文章由 karenleung 於 07-7-25 10:45 發表
大家唔好意思啊! 因阿女(願願)近日感冒,又咳,為免傳染比各位既小王子同小公主,我地唔黎啦! :-( :-(
唯有下次再join啦! 你地玩得開心d!!

錦繡大會之水著派 ...

karen,

願願仲未好得番晒嗎 ?? 今日都應該食晒d西藥架囉喎...

首頁
12345...6

尾頁

跳至