自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

可能大家開頭果79個餸都係"埋頭苦幹"咁轉,磨,fing,發,切,篤,批...等等等等 到第八十個乜都唔使做,所以唔慣啫
原文章由 haileymama 於 07-11-19 14:58 發表

原來我都開晒80個送喇傻下傻下添

而家努力去玩朋友仔喇

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 SUSANNA 於 07-11-19 12:10 發表
me too

我到宜家都唔知點玩呢個.

洋房

原文章由 SUSANNA 於 07-11-19 09:48 發表
好玩,我覺得易玩過 (1), 人物及色彩也多了很多.

我都係呀:lol

大宅

LIB下個月會出第3集咩
好期待呀

複式洋房

比第一集好玩好多,款式不是來來去去做幾個步驟,又有禮物.

bonus禮物是在daily看到的,要自己選出來(忘了名字)
洗米要水停止後再倒,按著煲邊倒就不會倒潟了.

朋友仔還欠3個便全金,有點失落

[ 本文章最後由 little_kiki 於 07-11-19 17:56 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章

哈哈~~今集有生炒骨煮呀
同埋多左好多甜品煮呀~~

別墅

cooking mama 2 有80款餸, 咁cooking mama 1 有幾多款?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 peggymrsng 於 07-11-19 18:14 發表
cooking mama 2 有80款餸, 咁cooking mama 1 有幾多款?

複式洋房

Thank you so much!!!

原文章由 emonmama 於 07-11-19 14:17 發表

u try this

http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=5262163&extra=page%3D1

複式洋房

Cooking Mama 2

各位:

我係新手,有事請教:

請問點解在煮嘢由大火轉中火或細火時,都出現"x"(在枝stylus 經過medium 火時出現"x")所以攞唔到金。我要點做先得?

你哋覺得NDS仲有乜嘢game好玩(我玩過賽車)?

Many thanks!!!

侯爵府

哩part所有野都要跟上面既提示嚟做,而所有提示都有條bar(有長有短),你要等條bar搭正左邊條線先可以做果個動作 :)

原文章由 A-Z 於 07-11-20 09:03 發表
各位:

我係新手,有事請教:

請問點解在煮嘢由大火轉中火或細火時,都出現"x"(在枝stylus 經過medium 火時出現"x")所以攞唔到金。我要點做先得?

Many thanks!!! : ...

大宅

原文章由 emonmama 於 07-11-19 14:17 發表

u try this

http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=5262163&extra=page%3D1

EMONMAMA:
HELLO,我跟住呢條LINK想DOWNLOAD,跟住入左去EASYSHARE個網頁,跟住就唔知按那處,可否指教,

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 kerobobo 於 07-11-20 10:03 發表

EMONMAMA:
HELLO,我跟住呢條LINK想DOWNLOAD,跟住入左去EASYSHARE個網頁,跟住就唔知按那處,可否指教,

你係咪想要個nds檔啊?
係呢度直接download啦,已經解壓架喇!

http://rapidshare.com/files/70306655/1664_-_Cooking_Mama_2_-_Dinner_with_Friends__U_.nds.html

子爵府

原文章由 haileymama 於 07-11-20 10:10 發表

http://rapidshare.com/files/70306655/1664_-_Cooking_Mama_2_-_Dinner_with_Friends__U_.nds.html

hi~ haileymama~
我都係新手牌呀~我唔係幾識點樣download,
我入去睇你俾既link, 入面有一邊寫 premium, 另一個就寫free,
咁我應該係邊一邊click 入去先至o岩呀~
唔該晒~

大宅

原文章由 haileymama 於 07-11-20 10:10 發表

haileymama:
hihi,嘻嘻,由於我本身對電腦相當遲鈍,請問入左呢條link之後,係咪選free個摯?

水晶宮

原文章由 kerobobo 於 07-11-20 10:32 發表

haileymama:
hihi,嘻嘻,由於我本身對電腦相當遲鈍,請問入左呢條link之後,係咪選free個摯?

係...Click Free,跟住就出左另一個版面,要等一段短時間,就有一個驗證碼,打完後,click隔離個"download via....."就OK喇!

大宅

我想問吓, sweet potato其中一part係要將個bowl內嘅嘢放喺蕃薯上, 但我點畫啲圈圈 (無論大細), 佢都係俾 x 我, 究竟應該點做呢?
Our anniversary[br]

子爵府

原文章由 haileymama 於 07-11-20 11:29 發表

係...Click Free,跟住就出左另一個版面,要等一段短時間,就有一個驗證碼,打完後,click隔離個"download via....."就OK喇!

hi, haileymama~
我入左去 click free 果邊,
係出左另一個畫面, 等左一陣佢出左個驗證號碼,
佢上面有幾個DL 方法,
係咪揀Download via GlobalCrossing 呢個呀~
咁DL 左落我電腦度, 之後要點做呀~
唔好意思, 因為我從未整過呢D野,
都係我仔搵佢表哥搞, 但我見有新野, 又有你地玩開既MAMA係度,
咁我又試下幫佢整囉~
唔該晒~

珍珠宮

原文章由 rubytang 於 07-11-20 11:39 發表

hi, haileymama~
我入左去 click free 果邊,
係出左另一個畫面, 等左一陣佢出左個驗證號碼,
佢上面有幾個DL 方法,
係咪揀Download via GlobalCrossing 呢個呀~
咁DL 左落我電腦度, 之後要點做呀~
唔好意思, 因為 ...

高高

你趕唔趕住玩架?
如果你唔趕,我今晚將個file send比你啦
你直接入落將r4度未得囉:mrgreen:

子爵府

原文章由 小小靖 於 07-11-20 11:42 發表

高高

你趕唔趕住玩架?
如果你唔趕,我今晚將個file send比你啦
你直接入落將r4度未得囉:mrgreen: