自由報料

跳至

首頁
12345...74

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

原文章由 BabyChristy 於 08-1-3 14:06 發表
sorry. 我而家至睇到~~~打去1000叫佢寄張cut form比你...到期前一個月
佢地有slea打比你地確認, 會問你點解cut..咪話貴law, 用手提代替已可以, 之後會用低plan同你續....(平均$29)..如果唔係平均$29, 你就問佢係 ...

BabyChristy,

我今個月31號到期,我尋日都打左去叫佢send termination form俾我,係咪趕得到呀?

年年都用呢個方法都掂,佢地吾知你年年用呢個方法?

真係吾該晒你的回覆
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

大宅

原文章由 littlechuchu 於 07-12-27 16:27 發表

頭先打左去PCCW,佢之前一直都吾係sales呢d plan, sales左幾個又話送IDD又話送電器用品,我同佢地講呢d全部都吾岩我,我話我個friend剛剛續左約,話有你呢個plan,free 6month, rebate $22 for 6months, 送call waiting ...

Me too. 剛剛打左去, 佢話冇這個plan woo, 我叫左佢send termination letter 比我, 如果我填左去, 會唔會terminate我電話

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

Hi ks20031 :

可否給sales個電話我呀!今日收到賬單先知道原來合約已到期.

想快快打去同我再續約呀!

thx

男爵府

我都在十二月 join 咗$29 個 plan, 多謝BK 媽咪

原文章由 小肥豬 於 08-1-4 00:43 發表
Hi ks20031 :

可否給sales個電話我呀!今日收到賬單先知道原來合約已到期.

想快快打去同我再續約呀!

thx

子爵府

原文章由 BabyChristy 於 08-1-3 17:27 發表
通常寄左後一星期內會有sales搵你..因為剛剛12月同1月幫自己同家人續左3個tel ...應該會趕到
年年都用呢個方法都掂,佢地吾知你年年用呢個方法?~~唔清楚會唔會有紀錄, 可能入左電腦...個sales叫到期前再打去 ...

真係好多謝你的資料及回覆.

我諗應該呢兩日會收到佢寄黎張form.

我舊年都係送左Wellcome Coupon, free 3months 月費,送來電顯示及calling waiting, 跟住9個月都係要交$110.00 /month. 真係好貴.

希望可以成功申請.

再次吾該晒你.
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

大宅

原文章由 stellaay 於 07-12-21 16:50 發表
多謝各位報料的媽咪,我今日都續左約啦!
offer 如下:
110/MONTH, 簽一年
1) FREE 6個月 (第1-3, 7-9月free)
2) 另6個月每月回贈$22
2) 送CALL WAITING & 來電顯示
3) 送$180 WELLCOME COUPON (合約effect 4-6星期後 ...

最近有無人攞到呢個優惠呢?

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原文章由 littlechuchu 於 08-1-4 09:59 發表

真係好多謝你的資料及回覆.

我諗應該呢兩日會收到佢寄黎張form.

我舊年都係送左Wellcome Coupon, free 3months 月費,送來電顯示及calling waiting, 跟住9個月都係要交$11 ...

我舊年續約得兩個月free咋, 其餘同妳一樣.
今日我終於去左PCCW攞終止合約form, 重寄埋添, 希望可以join到平plan啦

大宅

原文章由 tommythumb 於 08-1-4 16:37 發表

最近有無人攞到呢個優惠呢?

今日join咗!!!!

禁止訪問

大宅

BK Milk勳章

請問有無人有$29月費優惠?謝謝!

別墅

請問有冇人知新用戶最平幾錢一個月?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我3月中到期, 咁應該幾時打去叫佢地俾cut form 我, 咁係咪打去叫佢地寄黎之後就有人會打俾我, 我就要佢搞到$29個月咁就掂, thx!

大宅

leave me the phone no pls
thx a lot
原文章由 ks20031 於 08-1-5 00:59 發表
各位如要平均$44/月的sales個電話,煩請個別pm我,我會按住來覆,因不是時常看此題!

大宅

原文章由 sally314 於 08-1-4 22:46 發表

今日join咗!!!!

can you tell me how to join??

CHIEKO

大宅

仲有無人攞到$29 的 offer

有無最新 update 情况

大宅

回覆 #50 sally314 的文章

可唔可以話我知你點join架,同埋近來有冇人都攞到$29 的 offer?

民房

各位sister好,小妹第一次post.

我的pccw合約已經到了期(07年12月頭)現在想續約,
但是現在pccw offers我最平$98/month ,沒有禮物簽18個月.
$98個offer我覺得不合理.....我之前用都無咁貴...怎麼愈來愈貴
我只是想要平平地有來電和待接功能就ok.

我今天去了拿form,但他們叫我不用terminate contract直接轉其他公司!!!!
請問各位sister應該怎樣做才好?:-(我是不是照樣terminate contract等佢回?
在此謝過各位sister!

別墅

PCCW

Hi all,

Today just rec'd call from PCCW and the staff just confirm me the date of the termination. She doesn't give me any offer or ask me why?

I am very angry. Can anyone help me and provide me
the contact person of PCCW.

Thanks............
:sm:

首頁
12345...74

尾頁

跳至