自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

可能係楊生推佢去接既呢,大佬,生意黎架....反正個女個名依家臭晒,....唔用盡佢搵多筆點對得住自己呀,不過最慘係阿sa,要陪埋出去....不過唔怪之得早排有d堪輿學家話天真女唔會因為呢件淫相事而被out,反而會愈搵愈多錢.....我依家明喇,原來係出去搵老細,唔怪得仲有錢左,長賺長有啦,仲話佢人氣會高企,...ic...我依家明白晒喇,咁叫佢繼續啦,搵多d呀

原文章由 貓仔貓女 於 08-3-7 06:55 發表
唔尊重人哋都尊重吓自己吖!個男人咁樣都好失禮啫 。。。

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

雖然我都係吾鐘意天真嬌, 但見張相個賤佬好似盲俠咁, (無見佢爭開過對眼), 係咁翁個頭埋去天真嬌同打玲度, 佢個樣真係好淫賤呀, 仲話高層, 真係失禮哂呀

大宅

大宅

會唔會人地睇到個啲相之後, 覺得甘開放既野都影同接受, 惜下臉仔係小兒科野, 覺得gill 係接受到既. 甘人地咪惜下囉.

大宅

其實可能人地都知佢係扮純情啦,依家又攬又錫,都係投其所好o者,錫下....好閒o者,咁既相都影得出,無所謂啦

原文章由 bobo_bo99 於 08-3-7 09:36 發表
會唔會人地睇到個啲相之後, 覺得甘開放既野都影同接受, 惜下臉仔係小兒科野, 覺得gill 係接受到既. 甘人地咪惜下囉.

侯爵府

條佬真係樣衰賤爆! 一樣還一樣, 就算傻Q係影左相, 都係同冠A你情我願, 唔代表可以俾你亂o黎!

男爵府

個麻甩佬睇過亞嬌既天真同傻照....仲唔想入非非, 想來個吻

男爵府

http://www1.appledaily.atnext.com/template/apple/art_main.cfm?iss_id=20080307&sec_id=462&subsec_id=463&art_id=10836028

今日報紙登晒出黎啦!D大陸高層借D意,任何人都無可奈何,唔通一巴打埋去咩?

自 從 發 生 疑 似 藝 人 淫 照 風 波 後 , 鍾 欣 桐 ( 阿 嬌 ) 在 港 的 工 作 近 乎 全 面 停 頓 , 最 近 一 次 公 開 亮 相 已 是 上 月 25 日 在 河 北 為 內 地 運 動 服 品 牌 行 騷 , 其 後 她 一 直 以 生 病 為 由 , 缺 席 其 他 宣 傳 工 作 , 但 原 來 上 周 五 她 曾 偕 拍 檔 蔡 卓 妍 ( 阿 Sa ) 到 深 圳 , 低 調 出 席 廣 告 商 松 日 公 司 的 春 茗 活 動 。

Twins 由 02 年 起 擔 任 松 日 MP3 代 言 人 , 當 晚 則 為 廣 告 商 的 春 茗 擔 任 表 演 嘉 賓 , 新 聞 人 物 阿 嬌 的 出 現 , 令 台 下 出 席 者 起 哄 。 昨 日 有 報 道 指 會 上 有 一 名 松 日 的 中 年 男 高 層 , 在 幾 分 酒 意 下 顯 得 情 緒 高 漲 , 突 然 拿 酒 杯 上 台 , 搭 阿 Sa 膊 頭 要 她 陪 飲 , 然 後 又 高 呼 阿 嬌 要 堅 強 , 但 語 畢 即 搭 她 肩 頭 、 摸 下 巴 及 咀 其 面 頰 , 令 阿 嬌 相 當 尷 尬 , 男 高 層 錫 完 阿 嬌 再 轉 頭 咀 阿 Sa 面 頰 , 表 現 熱 情 奔 放 。

撰 文 : 林 妃

[ 本文章最後由 朱古力 於 08-3-7 10:51 編輯 ]

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

原文章由 ef_01y 於 08-3-6 21:32 發表
比起o個d相, 小毛見大毛..............

係囉~比起D相, 攬吓錫吓對"阿蕉"黎講應該冇咩嘢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

唔係咁, 邊有咁多三姑六婆買黎睇呀 ...

網上發放, 就要拉要鎖 ...

公然點名出, 就無事 ... :tongue:

就算罰錢都係幾皮, 有錢賺, 俾得起啦 ... :lol

[ 本文章最後由 靖兒 於 08-3-7 11:09 編輯 ]
升久必跌

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 jaja 於 08-3-7 10:46 發表
個麻甩佬睇過亞嬌既天真同傻照....仲唔想入非非, 想來個吻

別墅

點解呢度會有人覺得影過果D相, 俾男人搏懵, 係抵佢死?

同場阿SA都有俾人錫面呀!咁又點解呀?佢俾阿嬌連累呀!

我覺得就算係妓女, 都有權揀客, 同埋選擇有D野係唔做架!

好難想像有人覺得阿嬌係人錫, 係因為拍過果D相.

同D強姦犯強姦個女人仲話:你都有同男人做架喇!同我做好難為你呀!

珍珠宮

畀面勳章

其實真係幾慘,不過佢已經影過個d相,d人都唔會覺得係咩law

別墅

錫吓面仔梗係接受到啦,不過冠A冇咁樣衰喎,唔係接受唔到呢個行為,係接受唔到佢咁樣衰啫 。。。
原文章由 bobo_bo99 於 08-3-7 09:36 發表

男爵府

完全同意
大家都係人, 將心比已.
原文章由 peterpeter 於 08-3-7 11:39 發表

好難想像有人覺得阿嬌係人錫, 係因為拍過果D ...

禁止訪問

男爵府

呢度有d人真係好有問題, 我相信佢地都係女人, 竟然說得出這些話

我記得好耐之前睇過一套 "西西里的傳說", 好心up, 估唔到現實中, 在一個親子網站也見類似的人性

之前, edison出黎道歉 呢度的女人即大讚佢有誠意又靚仔, 話嬲唔落blah blah blah, 幫哂個男人講好說話, 竟然有人還說同情佢云云 ... 佢對d照片處理不當, 是始作俑者, 根本不值得原諒.

相反, 對d女星佢地就一d都唔手軟, 打落水狗咁, 講真人地關了門做什麼都係人地既事, 床事就係咁, 有咩淫唔淫, 你話人假人地都要搵食, 人地係女人, 已經比人睇哂全相 ... 當然, 話佢地無知同蠢就係事實 ... 你想人點有誠意道歉? 係未要承認自己賤自己抵死先算? 係未要一世要任人非禮?

女人對女人, 可以很殘忍!

原文章由 peterpeter 於 08-3-7 11:39 發表

[ 本文章最後由 happymother88 於 08-3-7 12:53 編輯 ]

侯爵府

完全同意, 就算妓女都係人, 有擇權利, 唔係話任人錫, 的男人真係賤格, 借的意摶懵.

民房

依d嘢你情我願啫, 我覺得亞蕉唔底幫, 之前俾人偷影佢換衫相, 佢就出嚟喊苦喊忽, 做到好似好純情. 跟住再俾人登埋d裸照, 就出嚟講一句:[我承認以前好天真好傻] , 你估佢冇同羊生&成生咩過, 我以前都幾like佢哋, 但自從裸照事件之後, 我簡直對佢哋好失望, 嗰個咁嘅經理人夠膽死仲去報警話係移花接木, 總之英X成班都係大話精. 嗰個松日高層根本當佢哋係CHICKEN, 如果佢哋真係咁經貴, 買唱唔買肉, 就應該一手推開佢, 總之一句講晒底佢死.

醜聞: (我諗好多人都睇過)
http://macao838.com/thread-219658-1-1.html

http://forum.tvb.com/drama/tvbent/3953/1.htm

首頁

尾頁

跳至