跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

唔知D一道有幾多個BB,6月1日一齊返港灣豪庭playgroup呢?

別墅

Hi 各位媽咪,
我都係住係大角咀架, nice to meet you all.我個女女岩岩1歲大,有時間一齊出黎gathering呀 

大宅

hi, 各位媽咪,
好耐沒上來,原來有咁多媽咪是住在附近的,
我發現有一個好去處, 唔使花費, 可以俾囡囡周圍跑,又可以吸收新鮮空氣,
就是大坑東球場,(近旺角球場)果度有好大的草地, 大人和小朋友一齊玩球,好開心阿,
你地有沒有興趣約埋一齊玩球? 因為宜家是夏天, 多數是下午四點後沒咁熱去會好d,同埋最好是星期一去, 沒咁多人,

咁多位媽咪俾個回應啦!

原文章由 vp071229 於 08-7-1 22:52 發表
Hi 各位媽咪, ,
我都係住係大角咀架, nice to meet you all.我個女女岩岩1歲大,有時間一齊出黎gathering呀 
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/vangie/portrait.htm

大宅

好丫,朗朗最鍾意跑步,我都成日找地方比佢玩,最慘成日落雨只可以係商場玩冒xx園、沙田、九龍灣都去到悶

原文章由 美子媽 於 08-7-2 19:44 發表
hi, 各位媽咪,
好耐沒上來,原來有咁多媽咪是住在附近的,
我發現有一個好去處, 唔使花費, 可以俾囡囡周圍跑,又可以吸收新鮮空氣,
就是大坑東球場,(近旺角球場)果度有好大的草地, 大人和小朋友一齊玩球,好開心阿,
你地 ...

大宅

咁約下星期一7號下午4點30分啦, 睇其它媽咪有冇興趣黎報名啦,
時間: 7月7日下午4點30分
地點: 大坑東球場
姓名:
pinky00110 +朗朗
美子媽 + 靜靜

原文章由 pinky00110 於 08-7-3 23:47 發表
好丫,朗朗最鍾意跑步,我都成日找地方比佢玩,最慘成日落雨只可以係商場玩冒xx園、沙田、九龍灣都去到悶
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/vangie/portrait.htm

大宅

落大雨 要取消
原文章由 美子媽 於 08-7-4 00:47 發表
咁約下星期一7號下午4點30分啦, 睇其它媽咪有冇興趣黎報名啦,
時間: 7月7日下午4點30分
地點: 大坑東球場
姓名:
pinky00110 +朗朗
美子媽 + 靜靜

...

大宅

是啊, 7月7日去大草踢球取消左,真可惜!

大宅

姓名 bb 住
jane9898 4岁囝和8個月大的twins囡囡 奧海城
12312 8個月大 太子
小露比 海富苑
pinky00110 18個月大囝囝 花園街
cat5280 西九龍
0226 14個月大囝囝 太子
abbey1229 14-15個月大囡囡 太子
tinaleeyc 14 個月大囝囝 太子
joanlung 旺角
simmy1409 2.7岁 花園街
美子媽 18個月大囡囡 太子
winglink 15個月大囡囡 大角咀港灣
小笨豬 (alice) 16個月大囝囝 奧海城
jl118 19号就16個月囡 凱帆軒
scmail 2.5岁囡囡 + 17 weeks (未知姓別) 奧海城

洋房

大家好!

hi…我個女女兩歲三個月喇…下個月就有bb陪佢玩添…我都係住太子架…我想知有冇邊倒學跳舞好呢?我個女好鐘意跳舞…我想比佢玩下…佢九月都返nur.1了…

大宅

要成個星期後先可以去踢波,好悶丫,好彩我無同亞仔講過去踢波唔係有排"摟"
原文章由 美子媽 於 08-7-7 14:39 發表
是啊, 7月7日去大草踢球取消左,真可惜!

複式洋房

原文章由 scmail 於 08-7-7 16:46 發表
姓名 bb 住
小露比 海富苑
cat5280 ...

chingching2005 3歲幾女仔      太子
www.vrs-hk.com

複式洋房

原文章由 BABY.QQ 於 08-7-8 09:28 發表
hi…我個女女兩歲三個月喇…下個月就有bb陪佢玩添…我都係住太子架…我想知有冇邊倒學跳舞好呢?我個女好鐘意跳舞…我想比佢玩下…佢九月都返nur.1了… ...

BabyQQ
我同個女剛報了7月份係大角咀陳X社有得跳芭蕾舞,上星期日剛上了第一堂,但未知好唔好,主要係俾佢d多活動.但要3歲以上先得.另隔離間林x欣亦有得學,亦要3歲以上先有.我貪佢一來近,二來價$ok啦
www.vrs-hk.com

大宅

我住旺日返工6個半月大,假期帶囡囡去櫻桃公園(奧海城隔離)玩多,但好小咁細嫁小朋友 如果可以一齊出黎gathering或者自組playgroup!
有的話記得pm我啦!

[ 本文章最後由 *Maggie** 於 08-7-9 16:07 編輯 ]

大宅

成日落大雨好鬼C悶冇街去

別墅

姓名 bb 住
小露比 海富苑
cat5280 西九龍
joanlung 旺角
scmail 2.5岁囡囡 + 17 weeks (未知姓別) 奧海城
vp071229 12個月大囡囡 大角咀

民房

hihi 各位媽咪~~
我地一家(1女1仔)將會於7月底由粉嶺搬到旺角住~
雖然我系旺角區工作,但生活方面還是人生路不熟~各位多多指教 ^__^
大家好~~~~家姐今年升2年級,細路剛剛9個月大,家姐鍚細佬,希望對仔女健健康康,快快樂樂咁成長^___^

大宅

hi ying1103
多多指教,互相交流

原文章由 ying1103 於 08-7-14 16:49 發表
hihi 各位媽咪~~
我地一家(1女1仔)將會於7月底由粉嶺搬到旺角住~
雖然我系旺角區工作,但生活方面還是人生路不熟~各位多多指教 ^__^

複式洋房

回覆 #3 vp071229 的文章

pplam--16 months girl---Mongkok

複式洋房

回覆 #3 vp071229 的文章

pplam--16 months girl---Mongkok

別墅

姓名 bb 住
小露比 海富苑
cat5280 西九龍
joanlung 旺角
vp071229 12個月大囡囡 大角咀
pplam 16 months girl Mongkok
chingching2005 3歲幾女仔       太子
princess88 10.5 months girl Mongkok

首頁
12345...7

尾頁

跳至