美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我買EVE LOM, ELEMIS,GLAMGLOW
我買左50張單都有, 試過3次收唔到貨,
我比較好彩3次都好快退錢

公爵府

引用:Quote:原帖由 bertcat123 於 14-12-15 發表

原帖由 kathysmk 於 15-09-23 發表
我都blacklist look fantastic ,事源我上年12月訂左fore 洗面機,成個幾月未到,track 過係香港郵政,但又 ...
我買過n 次,一次收不到,佢地有補寄貨俾我,喺煩d但都算喺咁。

你呢張大單,追追好d喎

公爵府

引用:Quote:原帖由 bertcat123 於 14-12-15 發表

原帖由 kathysmk 於 15-09-23 發表
我都blacklist look fantastic ,事源我上年12月訂左fore 洗面機,成個幾月未到,track 過係香港郵政,但又 ...
我喺佢度買過foreo,仲比平時快收到貨,當時心諗大單真的不同

別墅

我上幾個星期趁feelunique做sale, 買左elemis marine cream, 收到貨後發現果蓋甩出來,同埋個cream的ingredient list同佢地網站show出來係唔同,之後我send email去反映情況,佢地主動refund同比10磅gift coupon我下次買野用,所以我覺得佢地service好好。我係佢度買過2次野,1次10天收到貨,另1次要12天。

男爵府

剛收到beauty bay貨, 包裝好, 九天到貨, 都算快

大宅

引用:Quote:原帖由+kathysmk+於+15-09-23+發表我

原帖由 littlemelody 於 15-09-23 發表
我喺佢度買過foreo,仲比平時快收到貨,當時心諗大單真的不同
個零月前追過一次,又係時候追一追

首頁

尾頁

跳至