跳至

首頁
12345...26

尾頁

複式洋房

原文章由 sun_rise 於 08-6-12 10:32 PM 發表
Actually i live in Heng Fa Chuen.I just thinking whether we can sit on the third floor of shopping mall. There is not a restaurant, just some spaces. That is the front door of HSBC and China Back. Bu ...

係呀...之前我本來諗住去太古城既...但又係因為怕啲"食蕉"唔比做.同埋唔比摆咁多bb車...
sun_rise:或者你去問啦....如果唔比就去M記啦.好嗎???????但係有個問題{{星期6可能會多人}}...
各位....東區好似真係搵唔到地咁既...你哋你仲有無好提議

洋房

I lived in Heng Fa Chuen before, just move out 2 weeks ago. I agreed that HFC is quite a good place to gather, but the shopping mall may not have sufficient space. McDonald is very small. Instead, I think we can gather at outdoor as there are many kids playing areas near the seaside (say outside Block 44 & 43). But in case it is raining, we may stay at indoor.

I can't join on 28 Jun (as it's my birthday and I plan to bring BB to Ocean Park as I have free admission). But you may consider my suggestion.

男爵府

szechit,
我間唔中去杏花村食野同轉車,不如等住0係0個頭0既媽咪揸主意會熟地頭d..sun_rise,你住杏花村,你話hsbc & china bank 個度都ok..其實可以先去個度先,有實蕉趕就去McDonald / KFC,再唔係去迎喜喜飲茶lor..淨係收茶$$都好平(不過唔叫野食好似唔係幾好 !)。仲有如果o個日天氣好又唔係太熱的話,我都唔介意 outdoor 架 (Kedywong 提議: kids playing areas near the seaside ,say outside Block 44 & 43)!

Poor_tigger,cheukyu822, kedywong,
我都係報左 birthday party(part 2), 尋日同主持人Dorajoyce 傾 msn 傾過下,我都好期待呢個party ar!

6/28,我c6個日啱啱放假,我同c6都OK!

時間:6月28日 下午2:00, 地點: 杏花村商場 (??)
1.szechit 2a+1b
2.chan.c.nine 2a+1b
其他ok的媽咪快d報到la,地點仍然 open,唔一定杏花村架

別墅

28號我book左6:00去123影相, 咁你地2:00我都ok, 不過BB就無得瞓下,吾知佢崖吾崖到去影相. 但我又好想join 你地出嚟見下面傾下計.
吾理咁多啦出左嚟至算啦!

如果東區真係無合適既地方, 甚他地點我都無問題
你地會吾會諗﹣數碼港 (都係不錯的地方)
我諗會無咁多人

別墅

時間:6月28日 下午2:00, 地點: 杏花村商場 (??)
3. aeiou313 2a+1b

男爵府

aeiou313,
你book左 123 去影相呀?我都打算遲d同佢影1輯for 1 year old! 聽講好似好多人,你約左幾耐呀?
放心放心,到咁上下時間我幫你氹bb訓覺,等佢眼仔碌碌去影相
數碼港你都諗到?我諗個度應該冇乜人,不過交通好唔方便喎..

複式洋房

各位..都係定咗去杏花村啦...因為數碼港好似一定要揸車先去到..唔係好方便喔....
6月28日 2:00 至於
其實今次主要係就d返工媽咪..所以如果有其他返工媽媽有興趣既.快報名啦...

複式洋房

原文章由 aeiou313 於 08-6-13 03:14 PM 發表
28號我book左6:00去123影相, 咁你地2:00我都ok, 不過BB就無得瞓下,吾知佢崖吾崖到去影相. 但我又好想join 你地出嚟見下面傾下計.
吾理咁多啦出左嚟至算啦!

如果東區真係無合適既地方, 甚他地點我都無問題
你地會吾 ...

hi aeiou313:我今日都同思哲仔去咗123影相.d效果都ok.d哥哥都好有耐性..我就加多一個造型.同要晒d相.(因為我又肚餓.又眼瞓.都費事揀),我另外+多個poster.total1181落樓,
比個建議你:蜜蜂造型麻麻,一定要影光豬相.勁Q.Policeman影到思哲唔係好靚.
過2日有得睇思哲d相
p s如果你28日要同bb去影相.一定要比佢瞓喔.因為思哲去既時間.啱啱眼瞓.所以影到冇咩笑容.

複式洋房

港區媽媽gathering報名:

別墅

原文章由 SzeChit 於 08-6-13 22:35 發表

hi aeiou313:我今日都同思哲仔去咗123影相.d效果都ok.d哥哥都好有耐性..我就加多一個造型.同要晒d相.(因為我又肚餓.又眼瞓.都費事揀),我另外+多個poster.total1181落樓,
比個建議你:蜜蜂造型麻麻,一定要影光豬相.勁 ...

收到,吾該晒你呀SzeChit媽媽, 我都一定會影光豬相. 不過我個仔夠肉地
思哲仔當然勁Q啦,佢咁肥滑嘟嘟, 我都想睇下,一定好可愛.
係啦,我都驚佢吾夠瞓無狀態!

複式洋房

原文章由 aeiou313 於 08-6-13 11:07 PM 發表

收到,吾該晒你呀SzeChit媽媽, 我都一定會影光豬相. 不過我個仔夠肉地
思哲仔當然勁Q啦,佢咁肥滑嘟嘟, 我都想睇下,一定好可愛.
係啦,我都驚佢吾夠瞓無狀態! ...

呵呵.其實都唔怕既.喊都可以影到bb好Q.因為想喊就喊.想笑就笑先至係bb黎.我見有D bb喊啲相都好睇.

複式洋房

回覆 #1 aeiou313 的文章

時間:6月28日 下午2:00, 地點: 杏花村商場 (暫定HSBC 門口,出MTR轉右入商場上電梯)
4. sun_rise 1a+1b

如果到時要走鬼先再算!

別墅

我要問下c6得唔得先.

原文章由 sun_rise 於 08-6-13 23:46 發表
時間:6月28日 下午2:00, 地點: 杏花村商場 (暫定HSBC 門口,出MTR轉右入商場上電梯)

如 ...
[img align=left]http://bd.lilypie.com/SnzSp8.png[/img]

複式洋房

原文章由 rlandrl 於 08-6-16 01:36 PM 發表
我要問下c6得唔得先.

如果你老公唔得閒.不如你帶bb去啦!!!!!!! 人多啲好玩啲呀嗎!!!!!!

複式洋房

原文章由 rlandrl 於 08-6-16 01:36 PM 發表
我要問下c6得唔得先.

如果你老公唔得閒,不如你自已帶bb去啦....人多d好玩d呀嗎!

男爵府

原文章由 SzeChit 於 08-6-16 14:34 發表

如果你老公唔得閒,不如你自已帶bb去啦....人多d好玩d呀嗎!

呵呵~~可能都係大人玩多... 好期待呀~

複式洋房

喂.喂.喂..!!!!各位港區媽媽....你哋唔好忘記我哋啲約會喔....
點解咁少參加ga. 真係九龍媽咪踴躍喔

別墅

當然吾會吾記得, 香港區媽咪快D加入行動啦!
不過吾係要啦,人小小有人小玩。大家可以集中D。

複式洋房

有冇港區媽媽?入黎傾吓!!!!!!!

我都想參加!
我個大女已五歲,細子就十個月啦住北角.

複式洋房

好嘢.又多個,加埋你啦!!!

5.萍水相逢 2a+1b(暫定啦)

首頁
12345...26

尾頁

跳至