跳至

首頁

尾頁

複式洋房

SAT 唔得呀, 要返工呀......見唔到你們呀, 希望我們可以遲D見下面啦~~

男爵府

醒目開學勳章

星期六我想陪我先生呀!! 要等下次妳們約星期一至五我先可以Join妳們了!

我是住紅磡的...搭火車去沙田好快咋! 如果妳們平日出去沙田市中心行的話可以pm我約埋一齊行o架! 因為我是全職家庭主婦...平日都好得閒!!

洋房

原文章由 gigi_soha 於 08-9-2 00:45 發表
如果我又去可以嗎?雖然我係住屯門,但係去沙田都好方便o架!有冇問題呀?

當然矛問題啦, 歡迎呀
pm 聯絡方法啦
BB健康,快高長大!!!!

男爵府

好媽媽勳章

hi all
我唔洗返工,都可以出黎喎
預埋我丫

大家可以交換MSN得閒傾下計丫
[email protected]

1. 桐桐媽媽- 6 Sep or 13 Sep都ok
2. 卓卓媽媽 s-kwok - 13 Sep
3. 軒軒媽媽 - 13 Sep (因上午要番工, 可能要遲小小先到)
4 . 森仔媽咪(心滿意足)-13 Sep OK

複式洋房

my MSN
please tell me who you'r, thax!

洋房

你地有冇由細到大都住沙田?

男爵府

好媽媽勳章

我唔算由細到大,不過都前前後後加埋住左14年lu

民房

I live in Cityone but hv to work 5 days a week in rota.

i hv to work on SEPT 13 for whole day...

Would you mind to let me know the next gathering if any?

my msn is: [email protected] and my name is KAT.

Thanks!

洋房

原文章由 leroyho 於 08-9-6 19:38 發表
I live in Cityone but hv to work 5 days a week in rota.

i hv to work on SEPT 13 for whole day...

Would you mind to let me know the next gathering if any?

my msn is: [email protected] and my name ...

need to plan, let you know later, I have added u in MSN

複式洋房

MY MSN: [email protected]

複式洋房

13/9 ?
我果日未必得
我平日放左工(6點幾)好多時都會同bb在沙田新城市三期地下的花花椅度玩下的...
希望有機會見到你們la^^

洋房

原文章由 言媽媽 於 08-9-7 23:06 發表
13/9 ?
我果日未必得
我平日放左工(6點幾)好多時都會同bb在沙田新城市三期地下的花花椅度玩下的...
希望有機會見到你們la^^

你就好啦, 好早放工喎

複式洋房

係呀, 我由細到大都住在沙田 (唔.....由K1開始在到住了), 住左廿幾年, 嘻.......我同我老公都係沙田人呀!!

大宅

HI,我嗰日都得閒呀!如果係預埋我呀!
my msn:[email protected]
原文章由 心滿意足 於 08-9-4 16:53 發表
hi all
我唔洗返工,都可以出黎喎
預埋我丫

大家可以交換MSN得閒傾下計丫

3. 軒軒媽媽 - 13 Sep (因上午要番工, 可 ...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

原文章由 gigi_soha 於 08-9-9 04:26 發表
HI,我嗰日都得閒呀!如果係預埋我呀!
my msn:[email protected]

hi~ 我都係大圍架~
不過我要番工, 而且今個星期六要做節呀.....

洋房

原文章由 miumiu0101 於 08-9-10 23:27 發表

hi~ 我都係大圍架~
不過我要番工, 而且今個星期六要做節呀.....

又係喎, 要做節喎

洋房

3. 軒軒媽媽 - 13 Sep (因上午要番工, 可能要遲小小先到)
5 gigi_soha

你地會唔會帶BB 出黎?
食邊類野?

大宅

我可以帶, 如果only媽媽, 就食乜都得, 因為唔洗顧bb同預bb車位.
我suggest新城市地下食pizza嗰間好唔好, 不過唔知有冇得訂位喎!

原文章由 fbbdoris 於 08-9-11 10:09 發表
5 gigi_soha

你地會唔會帶BB 出黎?
食邊類野? ...

大宅

我由細到大都係住沙田嫁!!!!
咁你哋會唔會帶bb呀?

複式洋房

大家好呀!
我由細到大都住沙田/ 大圍. 現住大圍金禧呀. bb08年2月出世, 有活動請預埋我呀!

首頁

尾頁

跳至