自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+mikako1205+於+15-11-18+發表

原帖由 ying_ma 於 15-11-18 發表
之前有JM無鑽牆,佢用3m無痕貼,好似用咗5,6個,佢貼係門度,佢有post相,不過依家好難找返,個心post有過 ...
你試下開post問下,佢見到應該會覆你,有幾位都係咁,我自已就有鑽牆,安全d,是關無保養

......

男爵府

回覆:Dyson V6 total clean個post唔見左?

我想問係咪信用咭俾歐羅較港元平? 有無話邊張咭手續費平d 或者貴d?

應當一無挂慮、只要凡事藉著禱告祈求、和感謝、將你們所要的告訴神。
神所賜出人意外的平安、必在基督耶穌裡、保守你們的心懷意念。

子爵府

2024年龍年勳章

引用:我想問係咪信用咭俾歐羅較港元平?+有無話

原帖由 chei 於 15-11-18 發表
我想問係咪信用咭俾歐羅較港元平? 有無話邊張咭手續費平d 或者貴d?
我冇去研究,不過yingma 話用歐羅俾平d, 我照跟。

男爵府

畀面勳章

引用:我想問係咪信用咭俾歐羅較港元平?+有無話

原帖由 chei 於 15-11-18 發表
比歐元平過港元,通常卡收1.95%手續費,會唔會有d收多d少d我就唔知,對換率就跟當日牌價

......

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+chei+於+15-11-18+發表我想問

比歐元平過港元,通常卡收1.95%手續費,會唔會有d收多d少d我就唔知,對換率就跟當日牌價

...
不過我知東亞icard網上購物有3%回贈,每月上限$200,中信有一張卡網上購物有5%回贈,每月上限$100

......

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

rabbitmic 發表於 15-11-18 22:00
我今日都收到貨了,冇人打黎confirm order喎,得email confirm, 淨係送貨師傅到左先call我。
等今晚充完電 ...

可否教我怎樣order?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+mikako1205+於+15-11-18+發表

之前有JM無鑽牆,佢用3m無痕貼,好似用咗5,6個,佢貼係門度,佢有post相,不過依家好難找返,個心post有過 ...
我今日都去日本城睇過3m貼
得一款齋貼(防水廁所用)
其他全部連掛鈎
係咪要買連掛鈎但唔貼掛鈎直接貼入個掛牆架到?

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ying_ma+於+15-11-18+發表之

原帖由 mikako1205 於 15-11-18 發表
我今日都去日本城睇過3m貼
得一款齋貼(防水廁所用)
其他全部連掛鈎
我唔係好記得,因為我無諗過用貼,我記得佢用咗5、6張3M無痕貼,我試下幫你搵下睇下搵唔搵得返個post

......

男爵府

畀面勳章

我唔係好記得,因為我無諗過用貼,我記得佢用咗5、6張3M無痕貼,我試下幫你搵下睇下搵唔搵得返個post

...

搵到啦!借JM張圖分享、佢你咁貼嫁

......

複式洋房

回覆:Dyson V6 total clean個post唔見左?

啱啱去咗 http://www.computeruniverse.net/products/90593545/dyson-v6-total-clean.asp 買V6 Total Clean + Car Kit 平過 Amazon 小小,如果淨係買V6 Total Clean, 就Amazon 平啲。

伯爵府

引用:+本帖最後由+ying_ma+於+15-11-19+00:00+編

Thank you very much
聽日再去日本城研究下先

子爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由+ying_ma+於+15-11-18+發表你

應該係sold by Amazon, 佢係最平,其他賣5xx
剛見倒佢又減咗價,連稅同運費382 Euro

我剛cancel order 然後再買過,應該唔會有罰款嗎?

大宅

引用:啱啱去咗+http://www.computeruniverse.net

原帖由 matthew66 於 15-11-18 發表
啱啱去咗 http://www.computeruniverse.net/products/90593545/dyson-v6-total-clean.asp 買V6 Total Clean ...
如果要用嚟清潔車廂,是否一定用car kit?
Amazon fr 有無得訂?

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ying_ma+於+15-11-18+發表應

原帖由 Bertie07 於 15-11-19 發表
剛見倒佢又減咗價,連稅同運費382 Euro

我剛cancel order 然後再買過,應該唔會有罰款嗎?
Good!放心唔會,cancel到即係未過數,我試過

......

子爵府

引用:Quote:原帖由 ying_ma 於 15-11-18 發表我

我咁貼

子爵府

其實我都唔知o唔ok的, so far暫時冇跌落黎

男爵府

ying_ma 發表於 15-11-18 23:58
搵到啦!借JM張圖分享、佢你咁貼嫁
好危險, 個兩個月還可以, d 會力開始弱, 三千幾蚊可能報消. 同時佢塊板背有間條紋, 係唔哂背面. 如果真係要, 用3M黑色雙面膠貼有力好多. 我度過後, 都係鑽窿.

大宅

大家可唔可以 PM 條俾我呀?? 我未買呀....

大宅

啱啱睇左,点解咁貴嘅,歐羅537.34呀,係咪去錯呢?

男爵府

請問大家, absolute好啲定係total clean好啲, 我見sbsolute話吸過敏原勁啲, 但係我無細路又無寵物, 好似無咩用; 但係我又想吸床"玉", 唔知買邊款好...

同埋每部機包幾多個頭架?

首頁

尾頁

跳至