跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

原文章由 kcho2 於 08-11-17 21:58 發表
cally,

今日4:30過左數啦!check下

我可能要遲少少,等佢地訓酲先到!

收到喇~~ 麻煩晒~~

公爵府

畀面勳章

元朗bb聚會
日期: 29/11/2008
時間: 2-5PM
---->更改左時間, 大家留意呀~

地點: 元朗御景園會所
到時會叫到會食, 冇咩特別野玩架咋...只係諗住有個地方俾bb行下, 玩下~~
P.S. 請每人帶1-2樣小玩具, 俾大家O既BB一齊玩丫~ THANKS!!

請大家有興趣出席o既就報名啦~~

1. cally -------- 2a2b(PAID)
2. peanutmama ----- 2a1b
3. kcho2 ------- 2a2b(PAID)
4. fion ---------- 1a1b
5. anly ---------- 2a1b(PAID)
6. karen---------1a1b(PAID)
7. KoB媽---------1a1b
8. 韜韜BB --------2a1b
9.霖霖媽--------1a1b
10.ericalam28 ---- 1a1b1k

total: 15a 12b 1k

大宅

個日我調咗要返工呀, 趕唔到嚟....... 我都好想比囡囡同其他小朋友玩吓.....下次有機會見

原文章由 callyclaire 於 08-11-17 22:49 發表
元朗bb聚會
時間: 2-5PM---->更改左時間, 大家留意呀~
到時會叫到會食, 冇咩特別野玩架咋...只係諗住有個地方俾bb行下, 玩下~~
P.S. 請每人帶1-2樣小玩具, 俾大家O既BB一齊玩 ...

公爵府

畀面勳章

元朗bb聚會

P.S. 請每人帶1-2樣小玩具, 俾大家O既BB一齊玩丫~ THANKS!!

7. 韜韜BB --------2a1b
8.霖霖媽--------1a1b
9.ericalam28 ---- 1a1b1k

total: 14a 11b 1k

公爵府

畀面勳章

原文章由 KoB媽 於 08-11-18 08:59 發表
個日我調咗要返工呀, 趕唔到嚟....... 我都好想比囡囡同其他小朋友玩吓.....下次有機會見

唔緊要啦....下個月再玩過..睇下搞唔青到x'mas party~~ 哈哈..

大宅

好呀, 希望x'mas party 攪得成啦..

原文章由 callyclaire 於 08-11-18 12:26 發表

唔緊要啦....下個月再玩過..睇下搞唔青到x'mas party~~ 哈哈..

公爵府

畀面勳章

原文章由 KoB媽 於 08-11-18 12:47 發表

最好大家幫手諗下有咩可以搞~~

公爵府

畀面勳章

元朗bb聚會

10. alice ---------- 2a1b(PAID)

total: 16a 12b 1k

公爵府

畀面勳章

updated

西式腸拼盤$180
吞拿魚拼什果沙律$180

羅漢上素$120
栗米火腿肉醬意粉$150
雜錦豉油皇炒面$150
香矛雞中翼$150
芝麻蝦多士拼春卷$130
四式三文治$130
椰絲啫喱糖(alice代整)

TOTAL $1190 (岩岩好可以送貨, 因佢要1千蚊先會送到出元朗呀~) 同埋呢個價$都未知UP唔UPDATE...因我早2個月時拎O既, 佢仲係俾緊上年X'MAS PARTY O既到會MENU我~

公爵府

畀面勳章

元朗bb聚會

2. peanutmama ----- 2a1b(PAID)
10. alice ---------- 2a1b(PAID)

別墅

cally,

入左數喇..同埋我想問問附近有無得泊車, 我老公可能會開車喎...

公爵府

畀面勳章

原文章由 韜韜b 於 08-11-19 17:16 發表
cally,

入左數喇..同埋我想問問附近有無得泊車, 我老公可能會開車喎...

收到喇~~ THANKS!!!
泊車應該要泊番入屋苑呀...我唔係太清楚呀~~

公爵府

畀面勳章

元朗bb聚會

2. peanutmama ----- 2a1b(PAID)
7. 韜韜BB --------2a1b(PAID)

別墅

原文章由 callyclaire 於 08-11-19 17:34 發表

收到喇~~ THANKS!!!
泊車應該要泊番入屋苑呀...我唔係太清楚呀~~

我都叫我老公唔好開車喇..就算我屋企"打的"去應該都好快到姐o麻..如果慢慢行(因為要帶住亞b , 應該係30min 內到)
不過你唔係住係lee 度架..咁點解你可以bkg 到地方ge..

公爵府

畀面勳章

原文章由 韜韜b 於 08-11-19 20:52 發表

我都叫我老公唔好開車喇..就算我屋企"打的"去應該都好快到姐o麻..如果慢慢行(因為要帶住亞b , 應該係30min 內到)
不過你唔係住係lee 度架..咁點解你可以bkg 到地方ge.. ...

我唔係住呢度架~~
我都係叫人地book架咋~

禁止發言

公爵府

畀面勳章

原文章由 koalabi 於 08-11-19 23:02 發表
我都join呀,要幾$呀? 請負責人pm我丫thx^^

PM左你喇~~
如你想JOIN..盡快覆我呀~~

複式洋房

原文章由 KoB媽 於 08-11-18 12:47 發表

yeah, waiting for the x'mas party

別墅

原文章由 callyclaire 於 08-11-19 21:35 發表

我唔係住呢度架~~
我都係叫人地book架咋~

係呀..你之前去過lee 度玩呢.咁熟環境我仲以為你係度住ge..

公爵府

畀面勳章

原文章由 韜韜b 於 08-11-20 12:22 發表

係呀..你之前去過lee 度玩呢.咁熟環境我仲以為你係度住ge..

我唔熟架~~~ 我未去過架~

首頁

尾頁

跳至