自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

PerryChak 發表於 17-2-13 10:56
我有試過咁俾人撩出去食下飯做佢咩半價美容,可能我樣做完俾佢地美容師覺得我目無表情,乜都話唔好,同埋 ...
食飯係A A?

美容幾錢?

男爵府

相片裡面d 人,會唔會比人起底,甘衰格

子爵府

yk8ky 發表於 17-2-13 11:28
食飯係A A?

美容幾錢?

食飯我預定幾舊,通常買單我話aa,佢5使我俾,美容我問定幾錢就帶咁多

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多謝提醒。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

katewongkkkk 發表於 17-2-13 01:17
叻! 果d 地方,成日都有男仔sell facial 的。小心!

sell 野都唔算太大獲, 都係唔見錢, 如果被騙色就仲慘!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

文文送 發表於 17-2-13 00:40

不嬲就係要帶眼識人,不論男女。 jm真醒目

大宅

dreamx2 發表於 17-2-13 09:58
我上網識d男ge都好五掂
一個就feel 到我五係咁易約之後
就開始不停話我港女,叫我五好再選來選去

我朋友啱啱識個男嘅時候呢個男人已經叫定我朋友幫佢養亞媽同比家用佢, 軟飯王托世咁! 我朋友冇即刻答應佢就話人係港女...

大宅

good_pig 發表於 17-2-13 09:01
果幾萬蚊買左facial.?

係呀!不過出面d貴價facial 都差不多

珍珠宮

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

skyfree333 發表於 17-2-13 01:25
多謝天父可以俾我識到個朋友
我笑左出聲 lol
我都係..我一見到已經諗, "下睇到呢句仲會回覆"

男爵府

談話內容黎睇打字嘅似係女仔

男爵府

chengkwaiyung 發表於 17-2-13 11:30
相片裡面d 人,會唔會比人起底,甘衰格

5年前有玩交友app識左宜家男友,當時我都無放正面相,只放dup低頭相!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

矛奶油 發表於 17-2-13 12:21
係呀!不過出面d貴價facial 都差不多

oh

子爵府

文文送 發表於 17-2-13 00:39

之前有個男性朋友介紹我 d 交友 app,我有開黎玩 ... 有個男仔 ...

美容中心我試過一次咋,反而叫到d男嘅出嚟食下飯囉,可能我本身個樣同傾計嘅語氣都係強果隻,呃5到我d乜嘢早排生日,我先叫咗個傾咗個幾月水嘅男士出嚟,吔咗餐勁嘅,加埋飲嘢都使咗佢3千幾,我有問過佢,乜唔怕我係d話生日,出嚟呃佢錢嘅咩佢話唔怕

珍珠宮

叻女

祝你早日搵到如意郎君

大宅

叻女

男爵府

回覆樓主:

我中左招(一半啦)
係fb識 佢拎左我wechat
傾左3個星期到 約左出嚟飲野
見到佢個條bmw車匙已經心知不妙
上到去真係sell美容 well...(間野係時代對面叫dr...)
最尾只係簽左個日做facial張單囉
好唔憤氣 但同屋企人傾開 諗深一層咪當做左次facial囉
好彩個日即係帶左cash出去...

伯爵府

減齡達人勳章

我早兩個月都試過有個男仔Facebook add我,
問我係咪之前係X X做義工,
我話唔係,你認錯人!
之後佢就話咁唔緊要啦大家當識多個朋友問我攞WhatsApp,
我見佢有做義工,
咁我覺得無所謂..因為我都有興趣做義工,
之後佢話大家約出嚟見面,
我見既然大家做朋友,咁無所謂就見面喇...
因為我都同我老公講咗我喺網上識左呢個人...
點知佢又話係帶我去做facial...
我一聽到做facial就好驚....
因為以前俾人sell過我已經怕怕...
同埋我老公話有可疑叫我唔好出去...

子爵府

我都遇過類似,fb無啦啦有人add我,問佢係邊個,就話以為我係公司同事,所以add咗⋯

跟住fb messager傾咗陣,就變咗whatsapp傾,間唔中主動send d 做義工嘅相、煮嘢食嘅相,講到自己好好仔,又孝順,有上進心⋯⋯

有日無啦啦send 張敷mask相,講做facial,不過我本身懶,極少做facial ,所以無再深入討論,
亦未有叫我出嚟做facial

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁
12345...7

尾頁

跳至