跳至

首頁

尾頁

民房

qqbabe,

Can u pls email 一份info.to me. Tks...!!!

email: [email protected]

男爵府

原帖由 qqbabe 於 09-3-3 08:52 發表
如果說綠苗, 就只有九龍塘金巴倫道有提供1.5~2歲playgroup, 窩打老道是全日制n1, 其餘校舍收生標準各異, 要直接打去查詢.

據我了解有寫明是international kindergarten的才是全英教學(如有誤請更正), 如yew chung, ...

pls check pm, thx~~

大宅

原帖由 kawaiimama 於 09-3-3 13:02 發表

pls check pm, thx~~

hi kawaiimama, could u send me ur email add?

大宅

qqbabe,
please check pm, thanks

如果說綠苗, 就只有九龍塘金巴倫道有提供1.5~2歲playgroup, 窩打老道是全日制n1, 其餘校舍收生標準各異, 要直接打去查詢.

據我了解有寫明是international kindergarten的才是全英教學(如有誤請更正), 如yew chung, ...

大宅

原帖由 LamCoco 於 09-3-3 02:20 發表
係囉..... 好幾間分校耶~ 唔知有無分別呢

有的叫迦南國際, 迦南英文..我都想知有咩分別,
我就諗住2010 9月入N1, 足2歲就挿班, 一來真係太BB, 怕佢難容入, 二來9月都係REPEAT N1.
嚟緊有OPEN DAY都會去學校觀摩吓~

別墅

Hi qqbabe,

Would you please send to
[email protected]

Thanks!!!

原帖由 qqbabe 於 09-3-3 13:20 發表

hi kawaiimama, could u send me ur email add?

禁止訪問

別墅

qqbabe,

pls check pm,thanks.

大宅

我想要呀, 可唔可以EMAIL比我, 謝謝

大宅

原帖由 Pertra 於 09-3-3 19:19 發表
qqbqbe,

我其實今天巳報了迦南 playgroup , Sat (2:30 pm) ,佢地話用中文教授,暫時番1日 lor ,因為我現在不上班,其他 weekday 時間有都番。你都報咗?

我看你都是 target kowloon Tong school wor.

...

我報左星期二, 四9點班, 其實報嗰時冇細心問佢係中文定英文playgroup:mrgreen: , 見佢張form中英都有, 咁如果bun bun陪上咪唔知講mud 選擇該區係因為近可以行路番學(或者坐bb車), 咁細個我唔想周車勞頓.

複式洋房

Hi qqbabe,
Thanks for your detailed information!
Pls. check PM.

大宅

Hi qqbabe,
Please email to me as well~
thx!

大宅

Hi qqbabe,

Would you please send information to me, Thanks~

別墅

Hi, qqbabe
Would you pls PM the information for me?

Thanks !!
Claudia

大宅

好媽媽勳章

qqbabe,

Can u pls email 一份info.to me. Tks...!!!

email: [email protected]

複式洋房

please kindly send a copy to me for reference.

Thanks

複式洋房

複式洋房

qqbabe, pls send the information to me. Thanks!

大宅

qqbabe,

would you pls send a copy to me for reference. My e-mail address is: [email protected]

Thanks!!!

大宅

畀面勳章

N1我已經報咗: 荃灣救世軍, 荃灣仁濟, 荃灣YMCA, 邊耀良, 同葵芳保良局&麗城保良局, 原來都報咗6間, 如果喺我屋企附近又係FULLTIME果D都報晒架嘞! N1唔想呀仔去咁遠返學, 有無荃灣之友可以提供吓D心水咁呢?

首頁

尾頁

跳至