美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

子爵府

mwh pm 左la check 下la

我尋晚去左做第2次la, 做之前個美容師幫我度肚腰寸數, 做完之後個肚臍位個位置差唔多少左一寸呀,:lol 個美容師話我比較鬆所以效果較顯著, 我覺得rf做收緊真係唔錯

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 dairyloo 於 09-3-11 11:16 發表

我尋晚去左做第2次la, 做之前個美容師幫我度肚腰寸數, 做完之後個肚臍位個位置差唔多少左一寸呀,:lol 個美容師話我比較鬆所以效果較顯著, 我覺得rf做收緊真係唔錯 ...

received it , thanks

洋房

Hi there,
Can you please pm me also? Thanks a lot!

大宅

我個肚生完後都係好鬆,都好想試下
can u pm the details ?

原帖由 dairyloo 於 09-3-11 11:16 發表

我尋晚去左做第2次la, 做之前個美容師幫我度肚腰寸數, 做完之後個肚臍位個位置差唔多少左一寸呀,:lol 個美容師話我比較鬆所以效果較顯著, 我覺得rf做收緊真係唔錯 ...

大宅

Pls pm me too,thx

大宅

有冇人試過過完之後唔做, 停一排會有咩後果呀? 會唔會反彈... 因為我試過做M6/M1, 唔做後會反彈呀...

ANYWAY, 可唔可以PM O的資料比我睇睇? THANKS>

子爵府

原帖由 goodbaby 於 09-3-11 12:17 發表
有冇人試過過完之後唔做, 停一排會有咩後果呀? 會唔會反彈... 因為我試過做M6/M1, 唔做後會反彈呀...

ANYWAY, 可唔可以PM O的資料比我睇睇? THANKS>

其實我都諗過哩個問題, 下次去問過美容師先.....

子爵府

goodbaby , candypooh, mm7163, meliekwok pm左la

民房

pm please

大宅

May I know $280 for how many minute of treatment? Thanks.

原帖由 dairyloo 於 09-3-5 21:58 發表
今晚去做facial時, 間美容院做緊RF射頻機特價$280 個美容師又叫我試下, 本來諗住試面, 但最後都決定試肚, 我本身諗住係咁易3 , 4個字就做完, 點知做左成個鐘, 出來效果真係好好, 見番條型,個肚平左D, 同有好緊效果, ...

大宅

回覆 # 的文章

dairyloo, hi, i want to know the shop also,
can u pm me ??? thanks a lot

洋房

可唔可以PM我比D資料我呀 THX

原帖由 dairyloo 於 09-3-5 21:58 發表
今晚去做facial時, 間美容院做緊RF射頻機特價$280 個美容師又叫我試下, 本來諗住試面, 但最後都決定試肚, 我本身諗住係咁易3 , 4個字就做完, 點知做左成個鐘, 出來效果真係好好, 見番條型,個肚平左D, 同有好緊效果, ...

子爵府

lornafong ,bellawong ,b2226 ,Karajan2 pm左la

子爵府

原帖由 Karajan2 於 09-3-11 22:06 發表
May I know $280 for how many minute of treatment? Thanks.

係$280呀, 大約做1個鐘度, 我又無see個錶, 我上兩次做就咁, 第1次就G5, RF有20mins, 跟住焗毯, 第2次就人手按個肚, RF 之後都係焗毯

大宅

please pm the details to me. Thanks!

大宅

原帖由 dairyloo 於 09-3-12 13:14 發表

係$280呀, 大約做1個鐘度, 我又無see個錶, 我上兩次做就咁, 第1次就G5, RF有20mins, 跟住焗毯, 第2次就人手按個肚, RF 之後都係焗毯

做3樣都係hkd280 or 280淨係for 20mins RF 呀 ?

子爵府

原帖由 小雄仔媽媽 於 09-3-12 16:23 發表

做3樣都係hkd280 or 280淨係for 20mins RF 呀 ?

係呀!!3樣野都係$280, 不過佢地做緊promotion, 平時要$580呀

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

pls pm me
thank you

別墅

can u pm me the address, thanks

首頁
12345...10

尾頁

跳至