自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

佢而家真係好多負面新聞

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 傻BB 於 09-3-22 01:23 發表

佢係咪想話俾人知佢阿媽係工人咋
講埋d 廢話, 讀咁多書都咁膚淺!
係千金小姐都唔會嫁得咁衰啦~ 佢奶奶都係通街執紙皮咋~ 好心佢啦~

嫁個唔係有錢人就 = 嫁得衰 佢奶奶執紙皮 = 比人睇唔起 .

子爵府

原帖由 edea 於 09-3-21 23:27 發表
囍帖街好普通,唔明點解會hit。

仲有巴士上化妝係好肉酸既行為。

same feeling,
我仲記得佢攞獎嗰排bk有人特登開個topic讚呢首歌,
仲有勁多人回應, 甚麼百聽不厭, 聽出耳油之類.....

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 *師奶仔* 於 09-3-22 01:36 發表

agree, 個特輯真係好無聊...........

佢就快係紅館開concert嘛,梗係要宣傳下架喇

for me,對佢無咩特別喜惡,囍帖街都ok既

大宅

好媽媽勳章

完全同意,同埋睇見佢煮飯就憎,本應我覺得驚嗰個係kelly,點知係佢,蟹啫,唔使咁驚呀!

原帖由 littlebobo113 於 09-3-22 00:13 發表
佢個特輯好冇聊, 都唔知做乜

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

尋晚10:45關電視, 因為無興趣睇佢作狀

珍珠宮

原帖由 Vin 於 09-3-22 11:29 發表

same feeling,
我仲記得佢攞獎嗰排bk有人特登開個topic讚呢首歌,
仲有勁多人回應, 甚麼百聽不厭, 聽出耳油之類.....

我都有份讚, 但"百聽不厭、聽出耳油" 就真係.....
佢本身有料, 但character始終唔夠鮮明, 唱live仍然未到一線水準。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 goat 於 09-3-22 11:58 發表

我都有份讚, 但"百聽不厭、聽出耳油" 就真係.....
佢本身有料, 但character始終唔夠鮮明, 唱live仍然未到一線水準。

yes!

伯爵府

2023年兔年勳章

原帖由 chelsealily 於 09-3-21 23:35 發表
佢唱歌唔差,
但又唔覺 值得捧得佢咁緊要!
不過無法啦,
香港樂壇而家正係"蜀中無大將"咪唯有"廖化作先鋒"囉!

正是我的心聲, 這更正是娛樂圈的悲哀....

侯爵府

我都有睇呢個節目!真係超無聊!
唔識煮飯都唔係好大件事! 不過扮都好似好驚咁!
唔明點解成三十歲人會唔識煮飯囉!
煮少少野要大呼小叫!
(中學無家政堂????)

五場演場會-我以為我聽錯, 乜原來係真!
唔知會唔會爆呢?

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢就快係紅館開concert嘛,梗係要宣傳下架喇

子爵府

原帖由 ckat 於 09-3-22 13:45 發表
煮少少野要大呼小叫!

唔知會唔會爆呢? ...

爆唔爆係其次..唱唔到一場已經斷氣...........

救命呀.....

侯爵府

我唔係中意亦唔係憎佢, 但睇完佢特輯我都覺得佢好作狀, 我唔信佢以前咁平民未煮過飯亦未拖過地呀, 仲要係做左人阿媽添.

果時我都聽過有fd話佢個fd 2x歲女仔, 懶千金, 話自己連咩叫水滾都唔知喎, 講出黎都唔怕比人笑(未煲過水都有common sense知咩叫水滾喇).

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

煮少少野要大呼小叫!

只係近呢一兩年先紅起嚟, 就可以响紅館開五場演唱會, 真係唔明 ??mouth:

珍珠宮

30歲人唔識煮飯唔出奇丫! bk成日都有c9話自己唔識煮飯係無飯家庭一係就c6煮飯.

中學冇家政堂又係一d都唔奇!! 我以前間中學都冇架!!
煮少少野要大呼小叫!

珍珠宮

而家唔開等幾時?? 仲唔食住條水咩!!
原帖由 rolandbb 於 09-3-22 15:39 發表

只係近呢一兩年先紅起嚟, 就可以响紅館開五場演唱會, 真係唔明 ??mouth:mouth:" />

複式洋房

不係話佢差,不過一定不係好得咁緊要!
加埋睇番佢先前個c奶樣,同而家真係差好遠.
竟然有人話佢靚+有財華;話佢叻不敢話不係,
但靚係人工既咁就有保留啦?

男爵府

我3+人都唔識既喎, .d油彈起,見到crab我都會大呼小叫慌失失喎,我都唔係咩千金小姐喎..我中學都無家政堂喎..
原帖由 macca 於 09-3-22 15:57 發表
30歲人唔識煮飯唔出奇丫! bk成日都有c9話自己唔識煮飯係無飯家庭一係就c6煮飯.

中學冇家政堂又係一d都唔奇!! 我以前間中學都冇架!!

複式洋房

謝安琪唱歌又係真唔算好好聽嫁啦,一唱玩埸就唔掂,但佢D衣著我又覺得無野WOR,有得選邊個唔想扮靚D WOR,唔通一做左C9就唔比人扮靚咩
至於話佢唔識煮Crab,我都唔識wor,都唔係咁出奇姐

首頁
12345...6

尾頁

跳至