自由講場

跳至

首頁
12345...44

尾頁

水晶宮

Kamansnow 發表於 21-3-22 15:48
回覆 平平無奇2 的帖子

同佢無仇無怨唔知有咩得罪佢,要玩人

佢玩嘢

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

小心啲,反正唔太深感情,就唔好再聯絡,你越揾佢,你啲錢離你越快
疫情期間,JM們加油

男爵府

Kamansnow 發表於 21-3-22 15:26
我2019年在一個dating app認識了一個在Bank任職SVP 的男子,他和我聊了2-3 星期就消失了,我只找過你一次 ...

覺得係網絡騙局,你小心啲,唔好訓曬身

男爵府

呢啲真係聽唔少, 個男嘅擺明搵你攝時間. 不要因為寂寞而太上心

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

having trouble need money 呀,當局者迷。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

如果真係做banking仲要svp,邊會咁得閒上dating app 揾人,佢本身都大把客响手
佢有抑鬱症,咁你都可以問下佢夠期覆診未,就算唔係騙財騙色,有呢啲病症都係小心啲好,佢咁飄忽又咁神化,唔排除壓力暴煲想揾人發洩,似計時炸彈

大宅

回覆 yuyueng 的帖子

如果need money, 之後我揾佢咁多次,佢就乘機講啦

珍珠宮

好明顯係有另一半啦。樓主拍拖經驗好少?

子爵府

Kamansnow 發表於 21-3-22 16:22

對方好明顯有家室啦,樓主你咁都唔明?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

如果唔系呃你,系真系有情緒病,甘你好拿拿聲主動或被動消失啦,隨時有生命危險。

男爵府

感覺佢有另一半....

大宅

jon12345 發表於 21-3-22 15:39
你試下問佢: 幾時開始呃我錢?

子爵府

回覆樓主:

周圍呃蝦條 話之佢單身定已婚 而樓主係最唔重要既魚毛 醒下啦

伯爵府

鐘意就出現,唔鐘意就消失。當我係乜,叫佢過主啦!仲嘥時間諗“為什麽”?!

茶類愛好者    發表於 21-4-21 13:01
2849    發表於 21-3-23 15:12

男爵府

唔知樓主幾歲,但感覺還年輕,情路上入世未深,所以才會遇到咁的情況才會咁忐忑。

唔好計佢背後目的,好明顯呢個人唔係可以托付的人。網上咩人都有,當見識過就好。得閒咪吹下水,唔好抱任何期望,也要定好底線,唔好交出一分一毫,或任何你認為重要的嘢。

只要緊守安全底線,唔好做任何危險嘢或蝕底嘢,咪即管放長雙眼,睇下呢到的姐妹眼光是否精準。記住要小心,同埋定時上嚟update下。

祝好運

pansy888hk    發表於 21-3-24 00:00

大宅

回覆 apelok 的帖子

佢話2019 10 月已deleted the app. 原因係太random 識人唔知有冇傾!所以deleted. 而我證實佢冇講大話,因為佢add 返我wechat 之後,我想睇返佢profile, 但揾唔到,我以為自己delete 左,於是sent msg 比CS 講返個情況,CS 話佢一早停用,所以其他就唔會再睇到佢profile!
其實佢delete 我前一日,都仲話會同我慶祝生日,話如果情況持續就會提早覆診!

其實之後我識左一個,咁啱係佢同事,又係SVP, 同佢工作上有接觸過,覺得佢nice, gentle, 唔狡猾,不過唔熟就唔知結左婚未,而家又唔同dept!

大宅

Kamansnow 發表於 21-3-22 16:22

你唔好咁投入喇,一定唔係正常人,包括職業未必係真,咩情緒病咩工作壓力大,人講你就信?一係有家庭想偷吃當你係散餐,一係想呃錢,放長線釣大魚,如果太急會卑你懷疑。順勢而行喇,出現你咩陪佢傾下,消失咩算囉,保持清醒好啲

大宅

大部份weekend唔出街都係因為老婆要佢幫手帶仔女去上興趣班

大宅

Kamansnow 發表於 21-3-22 16:31
回覆 apelok 的帖子

佢話2019 10 月已deleted the app. 原因係太random 識人唔知有冇傾!所以deleted. ...

可能呢個咁啱新識係佢同黨或者佢新開ac都唔定,小心啲

首頁
12345...44

尾頁

跳至