自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

咁蝦一個女仔,班人係咪痴線架

伯爵府

口水包包 發表於 22-10-13 02:48
班鏡粉超嘔心。 乜都關佢地事。 要負責果個又唔關佢事。

咪就係!
我本來唔太討厭12個,但因為佢地班粉,所以我至討厭12個!

子爵府

晴天bb 發表於 22-10-13 00:30
護主心切,可以眼盲心盲,走火入魔,受傷係12子其中1個,佢哋會點?

佢哋點會怕喎,仲有其餘果11個嘛

侯爵府

s160656 發表於 22-10-13 00:12
https://hk.news.yahoo.com/mirror ... C%9F-034217946.html

所以so ching講得啱,世界變了樣
咁都要比人批鬥

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Anpanmama 發表於 22-10-13 01:14
唔攪到佢哋12隻就支持亞Mo支持SoChing, 一掂親即刻起岡,成班狼狗咁
...
完全同 YC 一模一樣
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

望住自己男友,康復無望。

但個12件就吃、喝、玩、樂,搵錢至上。人哋女友舒發下心情咁都唔得?呢班粉絲黑人憎到爆。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

冷血偶像吸引冷血粉絲, 經歷19年慘劇其實唔應該驚訝!

esmehouse    發表於 22-10-13 09:09

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

20462046 發表於 22-10-13 08:25
我係佢退團添,點同佢地打工,對住班垃圾經理人,點合作,全部不負責任
...
退出應該要賠好多錢
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

根本係策略,等時間沖淡件事。

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

呢啲咪叫物以類聚囉!
咩嘢質素嘅藝人
就有咩質素嘅fans
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

寶石宮

sheep2 發表於 22-10-13 08:27
就算意外唔係mo ,而係鏡,班鏡粉應該都至重要有歌聽,有show 睇,講衰d,佢地理得你死

除非係姜濤或者可能 ...
教主乜都係中間位,姜已成過去

珍珠宮

恭喜鏡一直沉默然後出歌抽水成功製造冷血形象,加上鏡粉助攻

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

esmehouse 發表於 22-10-13 09:06
完全同 YC 一模一樣

仲要自稱高質素人士喎
用人渣形容佢哋
我都覺得侮辱咗人渣
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

公爵府

2024勳章

晴天bb 發表於 22-10-13 00:30
護主心切,可以眼盲心盲,走火入魔,受傷係12子其中1個,佢哋會點?

我有時都會諗, 如果當日中既係粉紅怪, 唔知而家各傳霉同mute ror粉同mute tv既態度仲會唔會係咁

寶石宮

rabbit75 發表於 22-10-13 09:13
仲要自稱高質素人士喎
用人渣形容佢哋
我都覺得侮辱咗人渣
依班簡直係惡魔,完全唔係人。

子爵府

回覆樓主:

連登有人搵到呢張圖,unfollow左圖中其中6個
attach0/tmp/phph381SW

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

又要滅聲,受害者最慘最可憐最值得同情關注只有12子

公爵府

rabbit75 發表於 22-10-13 09:11
呢啲咪叫物以類聚囉!
咩嘢質素嘅藝人
就有咩質素嘅fans

真係好乞人憎
attach1/tmp/phpIZT20n

男爵府

s160656 發表於 22-10-13 00:12
https://hk.news.yahoo.com/mirror ... C%9F-034217946.html

熱潮過後就預左架啦...再出post就會俾人批鬥.

伯爵府

出負評班人如果無收錢就係冷血。如果件事發生向佢地身上佢地係咪過一個星期就可以如常當無事發生,完全唔會想為愛嘅人攞返公道,唔仲意聽可以唔睇唔回應,但唔係反指控

首頁
12345...6

尾頁

跳至