自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

呢個男嘅真係成個女人咁8婆,一d男人大方d嘅氣質都冇,有成日請到自己以前將紅,但sorry係我印象中佢冇紅過
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

伯爵府

加菲貓3 發表於 24-5-2 21:29
對個男無好感,好似八婆咁。。人地講下你是非,你就咒人個女。。

成日以為自己係万人迷,權威鬼界人士

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

Jane1983 發表於 24-5-2 21:41
有咩事,鬧個當事人咪得lor,何必咒人地下一代。

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

佢好䪴,自己咪又係8婆一個!是非當人情,上次睇佢個節目,請鄧兆尊做嘉賓,中途氹佢女友出鏡講撞鬼嘅經歷,就係咁讚人靚,又話同人做咗好朋友,好假囉!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mrs周 發表於 24-5-2 23:28
佢個樣令人不安

性格同個樣一樣,令人不安

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

docomo 發表於 24-5-3 01:22
以前佢得罪英 x ,俾人打, 我驚佢今次又會俾人打多鑊, 如果佢講嘅真係吳綺 x個女, 咁即係成x個女, 雖然 ...

蟲哥不嬲對佢哋都事不關己嘅態度。點會俾面蟲哥

伯爵府

docomo 發表於 24-5-3 01:22
以前佢得罪英 x ,俾人打, 我驚佢今次又會俾人打多鑊, 如果佢講嘅真係吳綺 x個女, 咁即係成x個女, 雖然 ...

你諗多咗喇,動L係唔會理佢兩母女咖。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實係唔係真係講吳架? 以前聽梁B浩節目,佢都幾錫吳個女架喎﹗

不過,點都好,真係唔應該咁鬧人個女囉﹗ 邊個得罪你,你咪鬧邊個囉,拖人屋企仔女黎鬧,真係唔

啱喇﹗今次佢真係抵鬧﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

回覆樓主:

梁成日強調自己係修行之人,其實大家留意下,邊個人痴埋去都會變質。
近來係煈燧雷雷道長,而家搞到奇奇怪怪,開始hard sell,又話受生債叫人幫襯佢哋燒幾多衣包,但燒完唔代表還晒債,要繼續燒,總之好多野都係講錢,啲免費線上課講啲大路野,搏人上佢堂。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小華子 發表於 24-5-3 13:31
梁成日強調自己係修行之人,其實大家留意下,邊個人痴埋去都會變質。
近來係煈燧雷雷道長,而家搞到奇奇怪 ...

唉﹗ 有時聽到某啲人話係修行,個心........唔知點解.........覺得...........怪怪咁。

錢﹗錢﹗錢﹗ 有邊個唔要錢?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊