自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無話可說 發表於 24-5-4 14:18
我老公係豆腐,只有我發惡!我比姑仔寸都唔出聲架

我都有講過, 仲講過好多次
結婚初期.....姑9果陣搵野掟我, 我同c6講 佢只將我連人帶櫈推過左小小
之後姑9再掟過 咁啱C6 又目擊呢件事.. 佢碌大對眼望左一眼 跟住dup 低頭當睇唔到

姑9都聰明, 比c6 見到之後冇再做

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章

selinako^^ 發表於 24-5-4 16:10
結婚初期.....姑9果陣搵野掟我, 我同c6講 佢只將我連人帶櫈推過左小小
之後姑9 ...
你姑9有精神病?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

之後姑9 ...

點解可以咁賤
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

之後姑9 ...

嘩,動武我一定同佢開拖

男爵府

酥皮湯 發表於 24-5-4 09:56
最近俾個女仔蝦,我知佢係想溝我條仔,咁男朋友係無撐過我嘅,亦無講對方係做得唔啱,只係話對呢個女仔無興 ...

把手放開 不問一句 say goodbye

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

L.O.V.E. 發表於 24-5-4 16:23
你姑9有精神病?
果陣有懷疑過佢係智障, 佢自己控制唔到自己做乜

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 24-5-4 16:28
點解可以咁賤

覺得我搶左佢細佬掛
拍拖果陣仲變態, 同我去街知c6 (果陣已經有樓) 耐唔耐會唔返屋企訓

佢家姐(姑9)就打電話比佢講d 好曖昧既野, 我淨係聽到c6講 : 咁d 衫擺係房啦, 唔使幫我放入櫃桶 係呀我自己放得啦! ...紅哥! 我返黎先搵佢同佢講啦! 得啦 我返黎先啦 你急乜野啫, 明天咪返黎囉
有時, 同我去街唔返屋企食飯, c6 係電話 (姑9): 煲左湯留返比我得啦, 係呀 唔返黎食啦, 我返黎先飲啦, 唔好等我門啦 我今晚返黎 ..係你地訓先啦.... 我心諗: 你地? 即係老婆同有埋小朋友?

如果係你, 你會點諗? 我係小3? 仲要一個電話接一個電話, 一晚2,3個電話..................... 原來係佢家姐
有時話有信寄左比佢擺左係張枱度, 都打電話同c6 講, 真係似老婆 check 老公咁

宜家諗返個心仲嬲到 跳到仆仆聲

大宅

酥皮湯 發表於 24-5-4 13:44
我選擇唔搵佢一排住,睇吓佢會點,如果佢唔緊張我,我就會放手

真的嗎?

翡翠宮

無話可說 發表於 24-5-4 16:31
嘩,動武我一定同佢開拖

果陣入世未深, 唔知人心險惡..佢全家咁叻玩野,

宜家郁下條尾就知佢想點

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

selinako^^ 發表於 24-5-4 17:11
覺得我搶左佢細佬掛
拍拖果陣仲變態, 同我去街知c6 (果陣已經有樓) 耐唔耐會唔返屋企訓

好似我姑奶
但係佢哋係好frd
同埋佢同佢老公關係麻麻地
成日傾電話大吐苦水
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

無話可說 發表於 24-5-4 14:18
我老公係豆腐,只有我發惡!我比姑仔寸都唔出聲架

無大無細,唔鬼見

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 24-5-4 17:18
好似我姑奶
但係佢哋係好frd
同埋佢同佢老公關係麻麻地

我姑9都係,有乜野都唔會搵佢老公

別墅

uhtcl2006 發表於 24-5-4 14:44
男朋友?如果係咁既態度,直接飛得啦!
仔死仔還在,你一日唔搵下一個最愛,呢個都會係你最愛,所以真係沒 ...

人地係靚女,佢一句都唔會話我,算,我已經決定同佢分手,而且我呢排真係好忙,下星期有單對我好重要嘅事,我對呢個男朋友要死心,我見佢會為呢個女仔而唔開心

伯爵府

2024年龍年勳章

之後姑9 ...

佢悶想同你玩? 你有無掟返佢?分唔分到佢係貪玩定討厭你?
我表弟細時都係咁,好頑皮成日玩到整親我,但佢大咗好乖,而且對我哋好好,表弟婦亦好好。

珍珠宮

回覆樓主:

你男友好明顯係唔想煩,所以唔撐你!
其實個女人係咩角色,點解會同你地同行?

翡翠宮

RAY媽 發表於 24-5-4 18:56
佢悶想同你玩? 你有無掟返佢?分唔分到佢係貪玩定討厭你?
我表弟細時都係咁,好頑皮成日玩到整親 ...

佢擺到明唔 like 我,唔好似大嫂 同佢老公 好似妹仔 工人 咁服侍佢,仲要搶左佢細佬

別墅

做個靚太 發表於 24-5-4 19:12
你男友好明顯係唔想煩,所以唔撐你!
其實個女人係咩角色,點解會同你地同行?
...

佢係我男友嘅工作伙伴

侯爵府

2024年龍年勳章

MsBusy 發表於 24-5-4 11:01
好彩只係男友,你要諗清楚值唔值得行落去,拍拖都出問題,結婚有孩子後悔就遲 ...

x 2

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊