想生BB

跳至

首頁
12345...14

尾頁

子爵府

原帖由 ctwy0.0 於 09-8-18 10:48 發表

我諗都係唔好抱有期望就應該唔會有失望

我都係咁唸!不過...有時唔到自己唔唸!覺得自己好似有d神經質咁!

民房

原帖由 may.bb 於 09-8-18 13:06 發表

我都係咁唸!不過...有時唔到自己唔唸!覺得自己好似有d神經質咁!

我都覺得係...哈哈!!

複式洋房

邊有咁易放得低唔諗呢!! 其實知道要放鬆先易d有, 但就係做唔到咋麻~ 哈哈!!
唯有我地互相鼓勵多d.....個人應該會好過d...
加油呀!!!!!

原帖由 may.bb 於 09-8-18 05:06 發表

複式洋房

哎呀~ 頭先無啦啦個肚好怨好怨, 怨到要"um"住個肚.... m 黎都冇咁怨.... 維持左2-3mins

有冇姊妹試過or 知道咩事呀??

子爵府

原帖由 debby仔 於 09-8-18 23:23 發表
哎呀~ 頭先無啦啦個肚好怨好怨, 怨到要"um"住個肚.... m 黎都冇咁怨.... 維持左2-3mins

有冇姊妹試過or 知道咩事呀??

我就無怨住,不過我今日d分泌有d似蛋白透明狀嘅!唔知係未m come前嘅分泌係咁? 之前一路都無咩留意自己d分泌!係依家想有bb先留意吓,所以都唔識分!有無姊妹知道若果有咗d分泌會係點嘅呢?我唸我哋若果bingo都應該已經著床咗啦!妳哋唸住幾時check呀?21/8 check可以未呢?(因我怕失望!我唸遲d先check,咁得就得,唔得就等下次嘛!)

大宅

畀面勳章

我都係咁上下排卵, 我乜野 feel 都無喎, 雖然有同老公配合一下週期, 但係就無諗住用 d 仔 check, 都無量體溫, 唔想令自己咁多壓力同期望. 都希望各位順順利利, 一齊 bingo 啦

別墅

死啦, 唔知做乜鬼, 今日又暈 又嘔 , 無理由咁早有反應架, 都唔知去唔去睇醫生好
命裡有時終須有, 命裡無時莫強求

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

今日係放精後第7日, 應該差唔多時間著床, 好緊張呀, 現在都係一d感覺都無.

子爵府

原帖由 ctwy0.0 於 09-8-19 10:51 發表
死啦, 唔知做乜鬼, 今日又暈 又嘔 , 無理由咁早有反應架, 都唔知去唔去睇醫生好

我上個cycle都係咁!不過只係想嘔無真係嘔!頭暈再加成身發熱!以為bingo!點知m小姐嚟咗,所以去睇醫生,原來係感冒! 我唸上次期望好大好緊張!所以令自己病咗!今個月我無咁緊張,好似好d!呢2日都間中有少少暈,好攰(我估係我唔夠瞓)同埋d分泌好似透明蛋白,但唔多!下腹有少許扯住痛(可能係心理作用)!體溫都仲係高36.94!希望繼續高溫啦!

別墅

原帖由 may.bb 於 09-8-19 12:32 發表

我上個cycle都係咁!不過只係想嘔無真係嘔!頭暈再加成身發熱!以為bingo!點知m小姐嚟咗,所以去睇醫生,原來係感冒! 我唸上次期望好大好緊張!所以令自己病咗!今個月我無咁緊張,好似好d!呢2日都間中有少少暈,好攰(我估係我 ...

我諗我都係心理作用多, 但係我今朝係真係嘔得出, 我初初以為自己餓得濟先會咁, 後尾食左野都係想嘔, 之後就去嘔左一次. 呢排都覺得個人好慶, 但係我無check住溫度. 琴晚身痕痕又走攞支紅d試下, 我自己就覺得好似眼花咁覺得有個水印, 而我c6睇就話似有條好淺好淺色既線..... 不過我都不抱有期望囉

子爵府

原帖由 ctwy0.0 於 09-8-19 12:41 發表

我諗我都係心理作用多, 但係我今朝係真係嘔得出, 我初初以為自己餓得濟先會咁, 後尾食左野都係想嘔, 之後就去嘔左一次. 呢排都覺得個人好慶, 但係我無check住溫度. 琴晚身痕痕又走攞支紅d試下, 我自己就覺得好似眼 ...

如果妳覺得唔舒服,我唸睇醫生都無問題嘅!但係如果無咩嘢就可以等check埋自己有無bingo先啦!我上個月日日早上都強烈想嘔,勁唔舒服!最後都係m come先去睇醫生,但已經去到有d肚痾嘅情況,結果要睇2次醫生先好番! 睇其他姊妹講,好似排卵後10-12日用紅d有深粗(或明顯有線)先有機!之後可以用綠d check清楚!我唸住天日或者21/8先用紅d試吓check呢!

別墅

我都係等緊結果,我平時m前一星期會谷胸,但今個月到今日都無谷,但係就有好多胃氣同埋個胃好頂,你有蛋清分泌都有機,我聴d bingo咗嘅sis都話係乳白色同透明蛋清的分泌,大家都要努力

原帖由 may.bb 於 09-8-19 13:00 發表

如果妳覺得唔舒服,我唸睇醫生都無問題嘅!但係如果無咩嘢就可以等check埋自己有無bingo先啦!我上個月日日早上都強烈想嘔,勁唔舒服!最後都係m come先去睇醫生,但已經去到有d肚痾嘅情況,結果要睇2次醫生先好番! 睇其 ...

別墅

原帖由 may.bb 於 09-8-19 13:00 發表

如果妳覺得唔舒服,我唸睇醫生都無問題嘅!但係如果無咩嘢就可以等check埋自己有無bingo先啦!我上個月日日早上都強烈想嘔,勁唔舒服!最後都係m come先去睇醫生,但已經去到有d肚痾嘅情況,結果要睇2次醫生先好番! 睇其 ...

我琴日都係身痕先走去check, 我都聽人講曼xxx果隻捧捧未夠1個月都check到, 又有d心思思想去買蒞試...... 學樓上果個sis話齋, 攪到自己好似神經質咁......

複式洋房

我之前試過bingo 過一次, 好記得等緊bingo既時候, 冇啦啦有蛋清透明分泌, 都好大pat架..... 同排卵都好似架, 果時我仲以為唔係果時先排卵麻~ 哈哈~ 不過好可惜之後8wk 幾冇左!!!!

希望妳係bingo 喇~~ 不過唔好緊張呀!! 會影響架麻~

妳咁早check?? 唔等多陣先~

原帖由 may.bb 於 09-8-18 16:59 發表

我就無怨住,不過我今日d分泌有d似蛋白透明狀嘅!唔知係未m come前嘅分泌係咁? 之前一路都無咩留意自己d分泌!係依家想有bb先留意吓,所以都唔識分!有無姊妹知道若果有咗d分泌會係點嘅呢?我唸我哋若果bingo都應該已經著 ...

子爵府

原帖由 debby仔 於 09-8-19 20:27 發表
我之前試過bingo 過一次, 好記得等緊bingo既時候, 冇啦啦有蛋清透明分泌, 都好大pat架..... 同排卵都好似架, 果時我仲以為唔係果時先排卵麻~ 哈哈~ 不過好可惜之後8wk 幾冇左!!!!

希望妳係bingo 喇~~ 不過唔好緊張 ...

我今日好唔舒服!成日都好眼瞓好攰!全日只係同阿女返學放學,下午都無同佢去玩,只叫印印同去去樓下公園玩,我係樓上望望佢(平時我會陪阿女,今日叫印印都唔係好放心!但因阿女今個星期先自己返學!早上喊,唔開心,所以下午都想同佢去玩吓!)我真係好攰,唔知係未作病!同埋我d蛋清分泌唔係好多!只係間中有少少!唔知係唔係呢?

複式洋房

唔好諗咁多喇~ 最緊要保重身體呀!!
唔好攪病自己呀.....

咁妳屋企都可以有好多野玩架~ 同佢講o下故仔、整o下野食呀...都幾好喇~

休息多d喇~

原帖由 may.bb 於 09-8-19 13:01 發表

我今日好唔舒服!成日都好眼瞓好攰!全日只係同阿女返學放學,下午都無同佢去玩,只叫印印同去去樓下公園玩,我係樓上望望佢(平時我會陪阿女,今日叫印印都唔係好放心!但因阿女今個星期先自己返學!早上喊,唔開心,所以下午都想同佢 ...

複式洋房

我都係呢期呀...冇乜FEEL, 只係有D暈...可能天氣太熱罷了...

今日係D25, 好心急咁用棒棒CHECK, 未有呀....失望...

洋房

等我講下今日情況, 今日個肚唔舒服, 好似肚痛, 但又唔係, 我會忍手31/8才check, 費時好似上個月遲4日, 以為bingo, 點知食詐糊, 一於忍忍忍

子爵府

原帖由 PurpleSky 於 09-8-19 23:15 發表
等我講下今日情況, 今日個肚唔舒服, 好似肚痛, 但又唔係, 我會忍手31/8才check, 費時好似上個月遲4日, 以為bingo, 點知食詐糊, 一於忍忍忍

我今晚突然有谷m feel!唔知係未谷m呢?其實有蛋清分泌,係未谷m前都會有?平時唔係想有bb都唔會點研究自己d分泌 !另外個乳頭有d痛!依然好攰!不過我等唔到31/8!排卵後12-14日左右就check到!即22/8-26/8左右應該會知啩?但我都有d心急!想明早試吓用紅d睇吓點先!

別墅

原帖由 may.bb 於 09-8-20 00:06 發表

我今晚突然有谷m feel!唔知係未谷m呢?其實有蛋清分泌,係未谷m前都會有?平時唔係想有bb都唔會點研究自己d分泌 !另外個乳頭有d痛!依然好攰!不過我等唔到31/8!排卵後12-14日左右就check到!即22/8-26/8左右應該會知啩?但我都有 ...

我同你一樣呀, 都係果段時間會check到, 我都好心急忍唔到手. 呢排都有少少分泌同埋胸賬, 又有少少肚肚唔舒服, 我成日覺得係自己心理作用.....

首頁
12345...14

尾頁

跳至