自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

電视講過教班,果D好多無牌,食落肚嘅,都係正識餅店好
原帖由 mosin 於 10-2-2 18:43 發表
去D普通餅店都會平及好過佢

男爵府

原帖由 rain621 於 10-2-1 14:49 發表
之前有媽媽試過係網上訂蛋糕中招~

http://www.facebook.com/group.php?gid=113008108885#/group.php?gid=113008108885

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2555707-1-1.html

唔知係咪又係同一個人所為....:;p ...

果位兒姐姐....我差點中招,佢話到自己無得頂啦!!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 yuyu268268 於 1-2-2010 14:16 發表
我就係e個網訂架!http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1122334418?r=1270203214
佢仲要開班教人整cake

係唔係太子油站上樓果間?
係既我前年08年,我honey生日響果訂過…
size好似有少少出入,味道同個樣都接受到

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

食落肚既我寧願貴少少都唔會幫襯呢d舖頭囉,一陣食物中毒點算呀 ,如果有造型既真係太貴既話最多咪食d普通d既款囉,慶祝呢d野,講心既啫

男爵府

嘩~個樣都幾差~!!唔知味道好唔好呢???
哈哈哈~
我自己整好似仲靚過佢喎~!!hahaha~
。。。。。。。。。。。

伯爵府

本身佢show出黎既蛋糕都唔掂啦! 咁都仲落order既

珍珠宮

陪月勳章

個壽桃有血跡 ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 acintl 於 10-2-2 23:01 發表
本身佢show出黎既蛋糕都唔掂啦! 咁都仲落order既

網上(即圖一)係我老公睇左幾間覺得e款喏我62 心水先訂架 我仲諗住好食的話同佢訂多個gucci鞋

大宅

交收時你有冇驗貨? 就算冇得退,我試都唔敢試,掉左立即買過個算, 見佢個拍賣網其他款都唔掂,個個好似泥膠造咁,我諗個屎屎蛋糕會造得最似

子爵府

我第1次整都好過佢(blog有得睇),好鬼心啦,咁都夠擔拎出黎交貨!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 高比 於 10-2-3 20:52 發表
我第1次整都好過佢(blog有得睇),好鬼心啦,咁都夠擔拎出黎交貨!

高比你整得靚過佢多多多多多多多聲,我真係覺得你應該開舖,但我要57折VlP架

別墅

我記得好似聖安x的桃蛋糕只需兩磅起,咁當$158磅X2=$316, 如果有8折 = $253. 都唔太貴,好過呢間
衰嘢.

原帖由 yuyu268268 於 10-2-1 18:07 發表

我都有睇過美心呀~e個款好似要訂三磅以上,$4xx 我地覺得貴同食唔曬
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

大宅

好彩我唔會買o者.. 我上次係響包點"小姐"買個正版寿桃包, 再連幾個細. 起碼唔會貨不對版.. 不過佢都係一個大包, 個底係山loan, 內臟又係幾個細包. 但個樣都好得.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 CBBCBB 於 10-2-3 08:18 發表
交收時你有冇驗貨? 就算冇得退,我試都唔敢試,掉左立即買過個算, 見佢個拍賣網其他款都唔掂,個個好似泥膠造咁,我諗個屎屎蛋糕會造得最似 ...

唔係我交收架!我個時幫個仔沖涼係我老公同個阿婆交收,我老公個時已經問點解塌左落去同個樣唔同,我老公諗住個樣唔得食都應該ok呱同埋唔想同條阿婆係地鐵嘈

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至