自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我喺家維村嗰頭返工, 經過上星期四浸到上膝頭嘅教訓, 我已經收起咗對波鞋, 換拖鞋放工 ~~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

一定係呀.

原帖由 htpong 於 10-7-28 16:32 發表
收工塔港鐵穩陣d

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 pigpigyy 於 10-7-28 16:21 發表
膝頭哥個位呀.

icic, 以為浸到無左個頭。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公司同屋企都唔近港鐵,又無小巴,只有巴士直達,所以塞車都會照搭,最緊要有位坐,最多搭耐D啫~
原帖由 pigpigyy 於 10-7-28 16:22 發表
落咁大雨千萬不要坐巴士呀.

禁止訪問

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

希望妳好快番到屋企啦.

原帖由 小草 於 10-7-28 16:36 發表
公司同屋企都唔近港鐵,又無小巴,只有巴士直達,所以塞車都會照搭,最緊要有位坐,最多搭耐D啫~

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我地將軍澳都好大雨,大家真係要小心d

子爵府

Oh my gosh! Its no kidding at all. I am lucky enough that I did not get much wet during lunch time when I visit Ho Shui Fun at Wan Chaimouth:

子爵府

原帖由 money3298 於 10-7-28 16:34 發表
我喺家維村嗰頭返工, 經過上星期四浸到上膝頭嘅教訓, 我已經收起咗對波鞋, 換拖鞋放工 ~~

smart!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 chunyatmama 於 10-7-28 16:41 發表
Oh my gosh! Its no kidding at all. I am lucky enough that I did not get much wet during lunch time when I visit Ho Shui Fun at Wan Chaimouth:

omg

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

啱啱c6打電話來, 叫我在公司附近的玩具店買定個水泡, 去到大埔墟火車站就跳落林村河隨水漂, 佢會在屋企附近拋條繩俾我 , 拉我上岸喎!

彩鑽殿

Sorry, 我真係比妳笑死啦.

原帖由 luckymother 於 10-7-28 16:50 發表
啱啱c6打電話來, 叫我在公司附近的玩具店買定個水泡, 去到大埔墟火車站就跳落林村河隨水漂, 佢會在屋企附近拋條繩俾我 , 拉我上岸喎!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 luckymother 於 10-7-28 16:50 發表

ur c6 is a funny guy

男爵府

原帖由 susi1024169 於 10-7-28 16:22 發表
SORRY~忍唔住

我都笑左出黎呀,真係好好笑,唔係有心架

珍珠宮

好媽媽勳章

大宅

好媽媽勳章

我地黑下雨就走得,我頭先走個陣,冇乜雨冇乜人,屯門區,好快就已經返左屋企喇

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 萬榮太太 於 10-7-28 03:49 PM 發表
紅磡家維村出面水浸到失頭呀.....

盡我一己之力,發放正能量!

伯爵府

原帖由 chunkiuBma 於 10-7-28 16:55 發表

我都笑左出黎呀,真係好好笑,唔係有心架

好衰呀! 我笑o左出黎, 好在冇人睇到咋, 到依家都仲笑緊呀.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢茅提你買泳衣同泳鏡。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至