自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

d 人好無聊, 咩都有得講, 唔駛理佢地架.

禁止訪問

大宅

我都鐘意生多d熱鬧d~哈~
唔使理d閒人~只要自己覺得ok,應付到就追啦~
一個盡責的mami生幾多都無問題~果d唔稱職唔識教既,生一個都嚴多~

kisscandysweet  好認同你^^  發表於 11-8-25 13:45
以誠待人....

大宅

好媽媽勳章

我都想生第3個嫁, 可惜....宜家養2個都有d辛苦, 過多幾年啦, 唔洗為左"住"去煩ga, 我都會生, 我都想追仔嫁, 因為呀媽生左3個女, 我果2個又係女, 仲有我最細果個細佬bb果時走左, 好想佢返黎我地ga身邊, 不過生仔定女唔到我決定^^我最想好似外國有家人咁生18個仔女, 好熱鬧, 好開心....可惜養係1個問題

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都有3個, 2 女 1 仔,

生左2個後, 個個都話, 追番個仔啦,
好喇, 佢地得嘗所願, 我意外有左,
生左呀仔, 佢地又會話, 生多個啦,
生多個仔, 湊夠兩個好字呀.......

都痴痴地, 好鬼憎d人咁口多.....生唔生, 關佢叉事咩

總之, 生唔生, 都有人講架啦,

而家d人一叫追多個仔, 我都冇咁好氣解釋, 亦都冇須要解釋,

一律答, 生架, 生架, 生到更年期好唔好, 出年有架喇, 你等吓啦

cheese08  d人真係好鬼無聊~兩個好字....  發表於 11-8-25 15:10
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

子爵府

畀面勳章

回覆:想生第3個1定追仔咩??!

樓主唔好嬲,佢妒忌你有2個女,你將會超幸福,親眼見好多老來乖女照顧既感動事件,你已經好好啦,唔好着眼冇謂人垃。

男爵府

I want to have another baby this year! I also have lots of worry!
I already have 2 girls. We are happy to have 2 sweety daughters!
But We want to have 1 more boy. My husband said I am over worry, no probloem wor!!!!
hate gossip from relatives and friends!!

別墅

支持, 生幾多個都冇問題

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我有兩個囡,D人都仲問我追唔追多個LA~
到時如果我又想生多個又會比人話係追仔~:;pppp:
使咩理人講咩~又唔係食亞公又唔係要佢養~關佢鬼事咩~

大宅

我都係咁, D人見我陀第三個又係話我追仔, 到三囡出左世D人又話"又係囡呀, 再追LOR", 有一次我終於忍唔住鬧個女人--係仔定囡關你咩事呀

子爵府

虎到金來勳章 DHA勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

支持你! 唔好理人最緊要你同老公鍾意就得!

首頁

尾頁

跳至