自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

引用:好在+,+酒店願意取消+,+我今早再打去+cs+問

原帖由 seaheart88 於 12-01-30 發表
好在 , 酒店願意取消 , 我今早再打去 cs 問 , 酒店未有回覆 , cs 再即時電酒店 , 酒店說 , 如果呢段時間訂 ...
算佢啦!

珍珠宮

畀面勳章

回覆 meek 的帖子

謝謝你!!
咁你訂邊間多? MANY THANKS!!!

男爵府

回覆:seaheart88 的帖子

我都好like ctrip 呢個網,訂酒店有低價保證。査酒店同航班資料夠詳細。

瑪瑙宮

大廚勳章

cathyor 發表於 12-1-31 01:27
我都好like ctrip 呢個網,訂酒店有低價保證。査酒店同航班資料夠詳細。

...
最重要係無咩隱藏的收費 , 等你唔覺意就加左落去 ... 一個價...

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

上兩個星期我響AGODA同booking.com之間揀左booking.com, 因為前者要即時visa過錢, 後者只記低card number, 仲有成個星期free of charge cancel, 去到先比錢。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

禁止訪問

回覆:seaheart88 的帖子

複式洋房

Same bad experience with agoda... my experience was the worse as the final price only showed up somewhere in the confirmation email, which I did not notice until I receive the credit card bill. I will never book with Agoda again as I will not know what they are charging until they've charged!!

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

回覆:好吾開心,係agode訂房貴左好多

之前都有網友中過招

首頁

尾頁

跳至