自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

冇錢草我就信, 因為我2公婆打工都冇錢草, 著2手底底就....
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:香港偏遠區域3%窮家買二手內褲着

好乞人憎!為了搏同情,講到咁唔可能的事!我只會信老弱的貧苦,但新移民,年青無業者,全部自討其辱!

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都唔信. 要講到幾慘都無理由話買二手底底.二手底底邊度有得買?
一手都係幾蚊.
呢個報導唔係幾可信.

侯爵府

我覺得誇咗d, 好平d底底$5都有條
差唔多隔幾間食店就貼紙請人,肯做2個鐘都買到幾條

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

而家D人真係好唔健康, 一昧想政府幫佢地, 幫佢地意思係比$$佢地.
講真, 要生活好d咪努力工作囉.
八歲讀緊全日班, 可以做PART-TIME 啦.咁多時間用係同議員呻.

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

香港偏遠區域3%窮家買二手內褲着

快d話我知佢係邊到買二手底底。
仲要平過新底底。

子爵府

出口店底褲5元一條,bra 20元一條:;pppp:
注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

禁止訪問

大宅

我都覺係假野.......又或者用一個extreme 既case 做新聞~

公爵府

好想要佢地攤條數出來同佢計, 6K/月, 仲要去香港? 真係....果D團體咁做只會令人反感!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

koko2000 發表於 12-7-16 14:59
好想要佢地攤條數出來同佢計, 6K/月, 仲要去香港? 真係....果D團體咁做只會令人反感! ...
真係6k使鬼去hk咁遠咩...計下數,28蚊x8hrx24d=6272.00,天水圍大把啦~~:;pppp:

公爵府

好媽媽勳章

我早兩日行過屯門D出口店, 女孩子, 純白色底底, 5蚊兩條

今時今日, 係香港的唔信窮到連底底都買唔起囉, 你估廿幾三十年前的大陸咩:;pppp:

男爵府

醒目開學勳章

雞仔餅 發表於 12-7-16 14:54
下次唔該映埋佢屋企,唔好呢頭著2手底褲,果頭屋企又lv ,挨瘋,挨pat
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20120716/16517447

佢屋企有LCD 電腦+電腦椅

子爵府

傳媒炒作:;pppp:

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

TMMA 發表於 12-7-16 15:12
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20120716/16517447

成日話要等夜d先去買菜,根本就係吹水吹到夜先去買...我放工返去就見到佢地係公園吹水就真...

禁止訪問

回覆:香港偏遠區域3%窮家買二手內褲着

珍珠宮

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

其實點解要跨區返工 天水圍都有很好多揀 人工仲要高D

別墅

回覆 TMMA 的帖子

張女士, 個頭都之前做了負離子, 細心睇吓, D頭髮去肩膀都無屈出來.

珍珠宮

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

TMMA 發表於 12-7-16 15:12

賣左部電腦就有錢買底底

禁止訪問

首頁
12345...8

尾頁

跳至