親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+12-11-06

原帖由 Minatabo03 於 12-11-06 發表
Yes我仔而家K3, 有直資收左,所以又走去玩(驚小一要溫習)

...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Minatabo03 發表於 12-11-5 23:57
我爬左好多了,flyer得一班車,我未落機唸緊方法由Singapore機場直接去KSL

...
想問flyer上車係咪即是坐causeway link車, 每日得一班係幾多點? 最近好多post睇到暈暈地~

有無人問過legoland package 2013重有無?

chickenwings)))))))

你已經book左2013 cny legoland呢個package?

http://kslresorts.com.my/offersinfo.php?offer=MTQ=

明天會更好~~

瑪瑙宮

好媽媽勳章

LongRyan 發表於 12-11-7 16:14
想問flyer上車係咪即是坐causeway link車, 每日得一班係幾多點? 最近好多post睇到暈暈地~

有無人 ...

2013' package 未出呀, 我 9 月係 website book 左房 ..... 到時去到再加 legoland 飛同 pick up lor , 仲打算約埋 car pick up rm $ 200 由 singapore airport 番到 ksl

別墅

回覆:ccyin 的帖子

KSL 之前覆我我有4大3小+行李,一架車載唔晒,要分兩架,價錢就要計兩架車,點解你地仲多人過我,你可以一架過?你嗰架係七人車定十二人車?好似大過七人車嘅車,乗客要攞埋行李落車排隊過關。

Imagist  我只是2大2小  發表於 12-11-8 00:41

瑪瑙宮

好媽媽勳章

zigzag 發表於 12-11-7 23:35
KSL 之前覆我我有4大3小+行李,一架車載唔晒,要分兩架,價錢就要計兩架車,點解你地仲多人過我,你可以一 ...
我 SEND 去問, 又係 $ 200 - $ 500 甘報 ..... 無講 DETAILS 比我 , 我 RESEND 再問又未 REPLY .... 可能佢地忙左, 而家幾日先 REPLY EMAIL ..... 9 月 BOOK 個時, 好快就 REPLY 架啦

侯爵府

引用:Quote:Minatabo03+發表於+12-11-5+23:57+我

原帖由 LongRyan 於 12-11-07 發表

有無人 ...
得一班喳,去都要個幾鐘,好似10:00!好似,我試下再找下!(因我已決定由airport直接去了)

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+LongRyan+於+12-11-07+發表想

原帖由 Minatabo03 於 12-11-08 發表
得一班喳,去都要個幾鐘,好似10:00!好似,我試下再找下!(因我已決定由airport直接去了)

...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Minatabo03 發表於 12-11-8 01:10

...
WTS有4班喎, 不過最遲都係去到11:30a.m., 10:00係邊間

明天會更好~~

侯爵府

LongRyan 發表於 12-11-8 10:26
WTS有4班喎, 不過最遲都係去到11:30a.m., 10:00係邊間

應該你啱架,我只係記得我會坐10:00大約,之前看架啦,記唔到咁多*_*

珍珠宮

BK Milk勳章

我打電話去問的,重覆幾次都係RM200... 係Business Center答我, 佢地其實都好亂,send email去問房價錢一個覆話有,一個覆話未有,到我話要訂時,等左兩個星期都未覆。。。

子爵府

引用:有無jm去左hello+kitty+town?+入樓上jm比個

原帖由 Minatabo03 於 12-11-06 發表
有無jm去左hello kitty town? 入樓上jm比個website仲有Barney, 是同一個地方嗎?
同一個場黎,唔同樓層,一層係hello kitty,另外兩層係thomas,barney,bob the builder同一個馬拉本土設計公仔

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ccyin 發表於 12-11-8 13:18
我打電話去問的,重覆幾次都係RM200... 係Business Center答我, 佢地其實都好亂,send email去問房價錢一 ...
可能多人去左新山住, 多人 BOOK ...... 根本佢地 handle 唔到甘多 ..... 暫時 ksl 我估係個邊最多人揀既酒店 ...... 根本太 busy , 希望真係 rm $ 200 / 程啦 ..... 我 2 大 2 小, 唔轉車 lur .... 機場接番 hotel 豪比佢

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Minatabo03+於+12-11-06+發表

原帖由 Elim_mama 於 12-11-08 發表
同一個場黎,唔同樓層,一層係hello kitty,另外兩層係thomas,barney,bob the builder同一個馬拉本土設計 ...
Thank you ar決定無錯, stay2晚新山

子爵府

醒目開學勳章

我喺佢地hotel website book房的, 係房+ legoland package, 是否即係代表已有房啦! 

別墅

回覆:chickenwing2006 的帖子

今日KSL嘅M小姐覆我啦:
如七座位車或私家車包車由新加坡過新山或回程,都唔駛落車攞埋行李排隊過關,RM200一程。
但佢俾架十座位Van仔我,RM220一程,過新加坡海關時要落車,但喺新山過關就可留喺車內,唔駛落地。請各位注意!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+Elim_mama+於+12-11-08+發表

原帖由 Minatabo03 於 12-11-08 發表
Thank you ar決定無錯, stay2晚新山
Good , I stay 3 nights Tim

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:今日KSL嘅M小姐覆我啦: 如七座位車或私家

原帖由 zigzag 於 12-11-09 發表
今日KSL嘅M小姐覆我啦:
如七座位車或私家車包車由新加坡過新山或回程,都唔駛落車攞埋行李排隊過關,RM200 ...
Thanks for yr infos ..... Super super great

別墅

回覆:chickenwing2006 的帖子

chickenwing, 你初二去,我初三去。因舊年去過新加坡,我今次兩家人去,主力玩JB 兩大樂園,Itinerary暫定如下:
Day 1: 中午到埗新加坡,即包車過KSL,check-in, 到Johor Premium Outlet
Day 2: Legoland
Day 3: Hello Kitty Town -->包車返新加坡
Day 4: Zoo
Day 5: Sentosa -->晚機返香港

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:chickenwing,+你初二去,我初三去。因舊年

chickenwing, 你初二去,我初三去。因舊年去過新加坡,我今次兩家人去,主力玩JB 兩大樂園,Itinerary暫定 ...
我年廿九就到新山,初二到 sing

大宅

引用:chickenwing,+你初二去,我初三去。因舊年

chickenwing, 你初二去,我初三去。因舊年去過新加坡,我今次兩家人去,主力玩JB 兩大樂園,Itinerary暫定 ...
請問由KSL點去Outlet呀?

首頁
12345...6

尾頁

跳至