跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: bb學識做bye bye個手勢未呀

CT2Baby 寫道:
[quote]
happyalice 寫道:
CT2,

你講緊果個係咪Susan呀, 好野, 又呃多個post, thank you CT2

[quote]
CT2Baby 寫道:
話講返轉頭,我知好多mami(包括我自己)都深明個個bb發展唔同,唔需要比較,亦聽過呢個世上有龜兔賽跑既故事,不過始終d3姑6婆下下係你面前不厭其煩dou口dou面去將自己既bb同人比較,個心都係好唔安樂,同好煩厭,出聲反抗,又怕人地以為我地發難,唯有硬食,真係唔知點應對呢d無知既3姑6婆~ :tongue: (真係想出齊以上既野,打鑊金~) :mrgreen:
[/quote]
小小,
仲有susan d屋企人添~ [/quote]

CT2,

完全明白

侯爵府

小小,
你唔見我出齊所有打得人既icon就知我要對付好多3姑6婆la~

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

ct2
咁你咪有排捱? 遲下大把野有得佢地講. 而家就話 bb 唔係好知, 遲下佢識聽架...叫你老公同佢地講下得唔得.

子爵府

CT2,

見呀見呀, 你要用咁多icon對付佢地, 証明佢地真係要

CT2Baby 寫道:
小小,
你唔見我出齊所有打得人既icon就知我要對付好多3姑6婆la~

侯爵府

w_y 寫道:
ct2
咁你咪有排捱? 遲下大把野有得佢地講. 而家就話 bb 唔係好知, 遲下佢識聽架...叫你老公同佢地講下得唔得.

w_y,
答案係唔得,我叫過我隻c6,佢話no wor,佢話只要自己唔care就得 wor~
我都知漫漫長路,我仲有掛捱,不過e+我一帶kk返去,kk就會好唔happy心事重重咁,佢好似e+已經識聽咁喇~

公爵府

ct2
係呀, bb 好醒識睇人眉頭眼額架, 知你講緊佢..
你嚇下你老公話聽聽埋埋呢 d 野會對 kk 心智唔好架, 唔關你 care 唔 care 事.

侯爵府

w_y 寫道:
ct2
係呀, bb 好醒識睇人眉頭眼額架, 知你講緊佢..
你嚇下你老公話聽聽埋埋呢 d 野會對 kk 心智唔好架, 唔關你 care 唔 care 事.

w_y,
講過啦,佢自己都睇到kk返到去個衰樣架~算把啦,以我隻c6既性格係唔會講架喇,may be搵次佢地又比時,如果環境許可的話我自己發功啦~

子爵府

同意, 有時gg 好留心每一個人行為
好似阿哥點naughty
係gg 有朝一日就爆晒出黎

佢e家係吸收器
唔理好壞乜都入晒個腦度先
係適當時間就用~~

別墅

我個仔坐又坐唔直,又未出牙,又唔識88,又唔識爬,而家重病埋添,但佢係上天俾我最好嘅一樣禮物,只要留在我身邊,就已經好了,不用多想其它.
http://mmbb423.my.babysky.hk

別墅

我屋企人當 中有個小朋友都係超級勁,父母行精英制,我都問過自己會否有壓力,答案係"我只希望佢享受人生"

公爵府

真係精英, 係唔使父母幫太多架. 自動波的.

別墅

係呀,我細個成日嬲爸媽唔理我,所以我而家會俾所有嘅時間陪住仔仔,但唔會迫佢囉

大宅

我諗我都會
CT2Baby 寫道:
講過啦,佢自己都睇到kk返到去個衰樣架~算把啦,以我隻c6既性格係唔會講架喇,may be搵次佢地又比時,如果環境許可的話我自己發功啦~

公爵府

果 d 麻煩人真係...唔俾人鬧下唔安樂.
俾著我直情話...你地咁鍾意比較, 我都覺得你地比較我自己父母, 真係好唔識 do.

伯爵府

好媽媽勳章

agree!~

mmbb423 寫道:
我個仔坐又坐唔直,又未出牙,又唔識88,又唔識爬,而家重病埋添,但佢係上天俾我最好嘅一樣禮物,只要留在我身邊,就已經好了,不用多想其它.

複式洋房

mmbb423, w_y
完全同意妳地!! 可以有bb係一種褔份, 只要bb開開心心, 健健康康生活就足夠!! 上個星期我奶奶問:"啊邊個邊個8個月都識自己企起身, 點解你bb仲未識...........(好似覺得bb好有問題)" 我就扮哂野答:"妳記錯! 啊邊個邊個8個月時係識飛!" 真係激到佢爆

首頁

尾頁

跳至