自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我可以話比大家知, 當時身處大埔, 我係強烈feel 到&見到整個building 有搖動, 重聽到由地發出的轟轟聲呢!
我 要 舉 起 救 恩 的 杯 、 稱 揚 耶 和 華 的 名 。詩 116:13兒 女 是 耶 和 華 所 賜 的 產 業 . 所 懷 的 胎 、 是 他 所 給 的 賞 賜 。詩 127:3

伯爵府

mugtaitai 發表於 13-2-22 13:28
係,如果冇記錯,當時應該係94年或者95年,我返緊工,office 喺灣仔,我個位靠窗,感覺到搖,有同事都感覺 ...

我都記得應該大約係 94 年, 我仲讀緊書, feel 到震, 當時冇諗過香港會 feel 到地震, 個個同學心諗邊鬼個擦字擦到張枱%得咁勁呀, 但四圍望都冇人擦緊野, 夜晚睇新聞知道係大陸唔知邊度地震. 當年同今日的感覺一樣, 不過今日勁好多, 係成日人都會郁一郁的.

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:第一次響香港感覺到地震!

今次喺街feel唔到,上次坐住書枱椅,好實在

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:+本帖最後由+BigPig阿花+於+13-2-22+16:45+

原帖由 BigPig阿花 於 13-02-22 發表

我可以話比大家知, 當時身處大埔, 我係強烈feel 到&見到 ...
郁得咁勁?!

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

禁止訪問

回覆:第一次響香港感覺到地震!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:幾時?

原帖由 肥得制 於 13-02-22 發表
幾時?
今朝11點半左右

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

首頁

尾頁

跳至