樓市動向

跳至

首頁

尾頁

子爵府

BK Milk勳章

回覆 20091 的帖子

if you are not rent it recently, the price may be differene. my experiene is that rent is increased over 15% after my flat is rented out for 2 mths. how can you decide early? if it turn to other side, then, what?

男爵府

引用:Quote:原帖由+Joball+於+13-03-16+發表堅定

原帖由 Hkwkfung 於 13-03-16 發表
咁只能證明哩到好多驚青的業主。其實點解會咁多人信報紙的報導?比如市價做緊400 萬的樓,之前賣家開480 萬 ...
之前睇到間屋都可以,本來已準備開細訂票自從加按息,真係好有壓力,即時縮啦。好在未簽約。

子爵府

引用:其實大家觀點和選擇唔同啫,一樣米養百樣人

原帖由 ume 於 13-03-17 發表
其實大家觀點和選擇唔同啫,一樣米養百樣人,唔明既事多的是,叻既人會取長補短,了解完人地背後既原因,唔 ...
其實好多時呢度啲盤係\'卜傻瓜\'Tim ga.... 比agent 幫手埋單仲平過果啲傻瓜盤

公爵府

vickling 發表於 13-3-18 11:27
其實好多時呢度啲盤係\'卜傻瓜\'Tim ga.... 比agent 幫手埋單仲平過果啲傻瓜盤

...
都可能係架!不過上得網搵盤既都係精打細算既!咁搵到傻瓜既機會其實係細架!

박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

首頁

尾頁

跳至