美容扮靚

跳至

首頁
12345...76

尾頁

伯爵府

Re: 痴痴呆呆圍埋一台 (PART IV)

2hmama 寫道:
Dear all,

Any suggestion for 保養食品 / 抗氧化食品 ????

Now started to drink 蒜頭醋.

drink green tea / 食士多啤利.....etc.

grapeseed 都有抗氧化ga!

蒜頭醋 -- 胃寒唔m ga bor!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

伯爵府

我琴日去將軍澳 (吉之島) 開了間kiosk 叫 "QB HOUSE" 日式10 分鐘HAIR CUT, 平時都係 $50 / person (齋剪, 無洗吹), 宜家做promotion, 買一送一, 一家四口去hair cut 都係 $100!

m 晒好似我呢d 直髮平平地去修修髮尾ge 人!

男爵府

V-Square 寫道:
一家四口去hair cut 都係 $100!

V-Square
Wah!

男爵府

冬菇頭 寫道:
ShanShan:
你唔駛煩惱著乜衫去飲啦, 咁多軍司係到,實扮到你靚一靚

你地又好啦, 又可以出黎分野喇, 羨慕c我啦 :-( :-( :-(

冬菇頭
Of course la, a lot of 扮靚軍司係到. Yeah! No need to 羨慕 ah! You will be back real soon.

男爵府

JJ1122 寫道:
ShanShan,
Mango 同 Zara 個d 晚裝得唔得呢? 又唔太grand, 又型.

JJ
Will go to have a look. Zara did come to my mind. But never thought of Mango.

2hmama 寫道:
ShanShan,

Shop Name : Si Boutique (the name is Boutique, but not Boutique 仔, style 似 moiselle)

d 晚裝 OK !! 可以去 look look if you have time !!!
Please let me know when you go, so I can 幫吓眼

2hmama
Thank you so much. Will go to have a look sometimes, do you know if it's still on sales? 幫吓眼? Of course la. I need you, baby.

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

2hmama

5 記得係未你問 貴妃牌隻抗X精華, if 係紅色直樽個隻, 我問過賣 $380-; 會員有78折, 洗5洗幫你買呀??

伯爵府

多利是 寫道:
2hmama

5 記得係未你問 貴妃牌隻抗X精華, if 係紅色直樽個隻, 我問過賣 $380-; 會員有78折, 洗5洗幫你買呀??

你係member ar?

男爵府

2hmama,

I just started to drink collegen.

2hmama 寫道:
Dear all,

Any suggestion for 保養食品 / 抗氧化食品 ????

Now started to drink 蒜頭醋.

伯爵府

sams,

which brand?

我都食緊一隻叫young up 的 collegen

水晶宮

VS

係呀, 我係 member 呀, 我之前都用過貴妃series架 ; 佢有條本草 line 都5錯, 無咁中藥feel; 因為之前本草 line 轉 packing, d 野超平, 我都掃左5小架 ~ 本草隻去死皮gel好好用, 我仲用緊~ 你有野買??

[quote]
多利是 寫道:
2hmama

你係member ar?[/quote]

水晶宮

琴日同朋友食飯, 講開佢同事搽左 MB 隻 product (即關x林做代言人個間), $1,600用1個月, 但睇住佢d skin 由40變20 請問你地之前 chat 講緊個隻係未就係呢隻呀?? ?-( ?-(

跟住我地即時唸到, 咁if 唔用後, 會5會由20變返40呢?? 我朋友話分分鐘由20變80 tim ar

別墅

[quote]
多利是 寫道:
VS

係呀, 我係 member 呀, 我之前都用過貴妃series架 ; 佢有條本草 line 都5錯, 無咁中藥feel; 因為之前本草 line 轉 packing, d 野超平, 我都掃左5小架 ~ 本草隻去死皮gel好好用, 我仲用緊~ 你有野買??

貴妃牌? 係咩牌子黎? 可以邊到搵到?
[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1037.gif[/img]

男爵府

多利是 寫道:
但睇住佢d skin 由40變20 請問你地之前 chat 講緊個隻係未就係呢隻呀?? ?-( ?-(

多利是
真係有d咁勁既 products?

水晶宮

shanshan

係呀, 我朋友話睇住佢同事開頭化妝, 粉還粉, skin還skin, d肉比較鬆, 之後用mb隻野, 睇住佢d skin 1路1路改變 wor

別墅

多利是

[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1037.gif[/img]

大宅

多利是 ,

我唔知 it is 紅色直樽個隻 or not since 我冇買過 (I just mark down the name when someone say it is good ) I only know the name is "貴妃速 - 效補濕美白抗皺精華素 Whitening moisturising & anti wrinkle serum"......

If you don't mind, please buy for me la.......a million thanks !!!!!!!!!!!

"本草隻去死皮gel好好用, 我仲用緊" ......點正法 ??? and how much ????

大宅

phyllis0511,

裕華有counter !

Watsons 有貴妃 2 products (mask and cream).

phyllis0511 寫道:
多利是

大宅

V-Square and Sams,

May I know how much ????

sams,

which brand?

我都食緊一隻叫young up 的 collegen

大宅

多利是:

1600/月 only 係某一種產品?

多利是 寫道:
shanshan

係呀, 我朋友話睇住佢同事開頭化妝, 粉還粉, skin還skin, d肉比較鬆, 之後用mb隻野, 睇住佢d skin 1路1路改變 wor

水晶宮

2hmama

本草去死皮gel, 咪good at 去死皮囉 & 5乾, 好似擦子膠咁, 可以擦到好多死皮出來架..

我買個時係佢地mm轉packing, so賣得好平, 原價都係1百幾十1支..仲有折

我都用過好幾款 products, 印像深刻好用既有貴妃玉容散 (我用左2樽仔), 本草去死皮gel, & 貴妃牌既美白mask (有數款, 5記得名lu), 仲有珍珠粉, 佢話係可以食架, 不過我5敢食, 用來開mask fu, 真係幾正~ 個隻 anti wrinkle essence 都有用過, ok but 我覺得以佢個brand來講, 貴左dd~ 但呢D products 我5會長期用, 因為有珍珠成份既野, 我怕長期吸收水銀太多

首頁
12345...76

尾頁

跳至