跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

Re: 香蕉俱樂部 (Part 5)

yatyatmommy

你 d 薑醋 5 hot..好味..我個仔都幫親左隻 egg, 佢話 :

'媽媽, d 蛋真係好好味呀'

老人家話 if d 薑醋 5 hot, 好味, 即係話個 b 好湊, so 我相信妹妹都會好湊..

mommom / jenny

都要 thanks 你地 d 薑醋被我地打刧 if 有機會, next time 比你地打刧返人地送比我個d啦~

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

edmundmama,

$120/hour 咁貴都無video? 我book $105/1.5hour 係係2樓,包埋video 錄影架 .

我覺得$105/1.5hour (仲有video 錄影), 5貴 chris 就掛住玩video 錄影. (佢仲扮鬼臉tim), 無心機練波 :evil:

侯爵府

子爵府

大廚勳章

morning

子爵府

大廚勳章

edmundmama,

原來我冇你hongkongbank account no ar, please PM me la, thanks a lot.

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

伯爵府

claudia,

你eyes 無野ma? 點解唔話比我地知ar! 我地呢班香薰友一定會支拎你ga!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

大廚勳章

點解咁靜既

大宅

頭先我一條冷向part4 到發x風 :tongue: :tongue:

有d野同jenny, claudia講,我唔copy過黎喇,都係d no big deal既野,你地有興趣又得閒就過去look look :lol:

大宅

多利是,
u r so right,gordon不知幾幾幾幾咁想去啦, daddy話佢尋日一見到你地,已經二話不說,上左edmundmama架車喇
多利是 寫道:
edmundmama

5該幫我同edmund say sorry 我個2隻 monkeys 係都要去 chris 屋企玩.. 我罵佢地, 佢地仲話, 可以叫埋 edmund 一齊去架麻咁 wor

長沙灣打 club 我有興趣呀~ o個個 golf club 我睇住佢起架, 因為我以前係個度附近返工架 :lol: :lol: & 我而家去長沙灣非常方便.. so 可以再約一齊去打 golf 呀.. :mrgreen: :mrgreen: 5 該幫我同 edmund 講, 叫佢5好失望, 下次一齊再去玩過

maybe 可以等埋'心野媽媽'復出同埋 gordon 一齊玩

大宅

多利是,
但我次次食都辣辣既 
蝦我

多利是 寫道:
yatyatmommy

你 d 薑醋 5 hot..好味..我個仔都幫親左隻 egg, 佢話 :

'媽媽, d 蛋真係好好味呀'

老人家話 if d 薑醋 5 hot, 好味, 即係話個 b 好湊, so 我相信妹妹都會好湊..

mommom / jenny

都要 thanks 你地 d 薑醋被我地打刧 if 有機會, next time 比你地打刧返人地送比我個d啦~

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

係law,點解今朝無人既

大宅

claudia,
原來係咁:lol:  
你真係好隹隹,記得要戒口,我一講食就乜都唔理,如果唔係daddy管束下我,就真係.... 我地第時再組團去,我未去過布袋澳架!

我工人去kcr ok,我call u later!
去lunch都得je,不過我要帶埋工人出黎,otherwise daddy會

claudia 寫道:
Yat-ma

唔洗 :-( ,有人陪你無得去布袋澳,此人正是在下 我要介口嘛

但mommom call me話佢地係屋企開餐食你的薑醋,我就飛的即到啦...

平時我唔會搭火車,但我想食薑醋喎,呢幾日你工人幾時得閒,我地火車站交收好嗎? :mrgreen: or你出得街食飯飯未? 我地又可以搵多幾隻腳相約你吃飯 我想見妹妹呀

侯爵府

男爵府

好媽媽勳章

Good Morning

大宅

morning

首頁

尾頁

跳至