跳至

首頁
23456...10

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

其實應該仲有好多新野玩, 不過我都未有時間去玩, 因為阿仔早放.....好忙 [quote]原文章由 homacarol 於 07-7-3 22:23 發表
呢個我好同意, 因為我今日只係識用pm.... 係你send 左呢條link 比我之後我先至識

男爵府

gloria,

剝既時候唔痛....而家有d 痛....but 好慘既係我好肚餓...但唔想食野 ~
我頭先食雪條...呀仔見到又話食...但因為我個口"mak"唔大, 支圓碌碌既雪條唯有比呀仔食, 我食過第二款 (但呀仔係剛食完飯 + 香蕉...) 最後佢瞓瞓下...剛起身嘔完

而家仲有少少痛, 不過老公出左去買粥我食, 我等多一陣都會食少少粥...你知la, 佢咁有心 :lol

原文章由 gloriayh_lee 於 07-7-3 22:21 發表

hi 卡路!

你痛唔痛呀?

男爵府

仲有一樣唔係太好既係 ~~ 我原先唔見你地"在線"因為之前係紅色, 而家唔太起眼.....

原文章由 starry^.^ 於 07-7-3 22:24 發表
其實應該仲有好多新野玩, 不過我都未有時間去玩, 因為阿仔早放.....好忙 [quote]原文章由 homacarol 於 07-7-3 22:23 發表
呢個我好同意, 因為我 ...

大宅

原文章由 homacarol 於 07-7-3 22:26 發表
gloria,

剝既時候唔痛....而家有d 痛....but 好慘既係我好肚餓...但唔想食野 ~
我頭先食雪條...呀仔見到又話食...但因為我個口"mak"唔大, 支圓碌碌既雪條唯有比呀仔食, 我食過第二款 (但呀仔係剛食完飯 + 香 ...

..... 亞仔嘔...有冇事?

咪好law!!!一定要食....sv sv......lu!!!

才德的婦人誰能得著呢,他的價值遠勝過珍珠

男爵府

hehe, 係呀, 見到勒, thanks starry. 不過入左嚟呢度唔想周圍去...hehe, 要習慣下先

原文章由 starry^.^ 於 07-7-3 22:21 發表
卡路,

你係唔係收左我個PM啦, 搵到晒啦係嗎?

嘩.....

伯爵府

嘩...家譽食到嘔定係唔舒服呀??
陰公! 仲有幾日食唔到野....可能~ 想話你會瘦, 點知....你又食宵
原文章由 homacarol 於 07-7-3 22:26 發表
gloria,

我頭先食雪條...呀仔見到又話食...但因為我個口"mak"唔大, 支圓碌碌既雪條唯有比呀仔食, 我食過第二款 (但呀仔係剛食完飯 + 香 ...

伯爵府

無野係完美既....算啦!:mrgreen:
原文章由 homacarol 於 07-7-3 22:27 發表
仲有一樣唔係太好既係 ~~ 我原先唔見你地"在線"因為之前係紅色, 而家唔太起眼.....

男爵府

carol,

我都係呀....我入左2日都入唔到, 個人唔知點解....有d失落咁 hahaha

原文章由 恩祺媽(carol) 於 07-7-3 17:18 發表
琴晚同今朝都入唔到bk, 以為out 左我tim 呀!

男爵府

gloria, starry,

家譽係瞓左架, 但佢有2聲咳, 咳下咳就....
我老公驚我唔肥咪出去買野過我食lor....唉, 醫生叫我一個月剝埋右下果隻, 再一個月後又剝埋左上果隻.....我話我想死 ~~

呢隻佢話難度係3-4....其餘2隻難度係7喎 點算....如果我真係可以唔食野....我諗我都唔會瘦

原文章由 starry^.^ 於 07-7-3 22:30 發表
嘩...家譽食到嘔定係唔舒服呀??
陰公! 仲有幾日食唔到野....可能~ 想話你會瘦, 點知....你又食宵

伯爵府

oh~ 夜了! 我要去 喇~ 各位明天再見!

大宅

原文章由 homacarol 於 07-7-3 22:34 發表
gloria, starry,

家譽係瞓左架, 但佢有2聲咳, 咳下咳就....
我老公驚我唔肥咪出去買野過我食lor....唉, 醫生叫我一個月剝埋右下果隻, 再一個月後又剝埋左上果隻.....我話我想死 ~~

呢隻佢話 ...

oh 家譽....祝你同家譽都快d 好番!!

你剝智慧齒......... + ............

大宅

原文章由 starry^.^ 於 07-7-3 22:34 發表
oh~ 夜了! 我要去 喇~ 各位明天再見!

fans

伯爵府

e~ 我仔都有d咳wor, 學校d菌又野開晒:evil:
上星期我中左招, 不過昨日好番, 但又到hugo~ 今日煲左龍利葉 + 蘋果 + 石黃皮過hugo飲~ 不過佢咳都唔多既 (touchwood!!!!)

伯爵府

而家有番pm提示bor, 好方便....一有pm就知道, 唔洗自己去check

大宅

原文章由 starry^.^ 於 07-7-3 22:38 發表
上星期我中左招, 不過昨日好番, 但又到hugo~ 今日煲左龍

我個女今日都冇返學..............真係保重!

大宅

我都要閃la! bye bye!

男爵府

thanks gloria.

好勒, 早抖la starry.

我都出去食粥先....唉, 牙痛到我連劇都無mood 去追.....

goodnight 我都祝各位小朋友有健康既身體

原文章由 starry^.^ 於 07-7-3 22:38 發表
上星期我中左招, 不過昨日好番, 但又到hugo~ 今日煲左龍利葉 + 蘋果 + 石黃皮過hugo飲~ 不過佢咳都唔多既 (touchwood!!!!)

大宅

攪麥...... 去左第三世畀

伯爵府

嘩~ chungma~ :lol 咁夜呀~:lol
原文章由 chungmother 於 07-7-4 00:23 發表
攪麥...... 去左第三世畀

男爵府

早晨, 各位 ~

原文章由 starry^.^ 於 07-7-4 08:56 發表
嘩~ chungma~ :lol 咁夜呀~:lol

首頁
23456...10

尾頁

跳至