美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:Quote:dodosum+發表於+14-3-4+21:15+我而家

原帖由 Carrietingkwok 於 14-03-05 發表
幾時做第二次脫毛啊?
第二次16/3呀。第一次做係25/12囉,勁耐先第二次

禁止訪問

大宅

引用:無架,我都好黑,唔知係唔係用得止汗劑太多

原帖由 dodosum 於 14-03-04 發表
無架,我都好黑,唔知係唔係用得止汗劑太多,而家好勤力做磨沙
間間都五會整?點樣磨砂?

男爵府

引用:Quote:原帖由+Carrietingkwok+於+14-03-05+

原帖由 dodosum 於 14-03-05 發表
第二次16/3呀。第一次做係25/12囉,勁耐先第二次
咁耐!!??

我係旺角揀一至五晏晝時間 (4:00)

佢真係兩個月俾我做一次

複式洋房

回覆:aac11223 的帖子

我自己係屋企做…

複式洋房

引用:Quote:原帖由+dodosum+於+14-03-05+發表第

原帖由 temilyt 於 14-03-05 發表
咁耐!!??

我係旺角揀一至五晏晝時間 (4:00)
可能我要既時間係一至五6點後同星期六日。可能難約卦,我已經(簡)荃灣架啦

男爵府

引用:Quote:原帖由+temilyt+於+14-02-21+發表Und

原帖由 sofinabingo 於 14-02-22 發表
呢間有人講過好hea打同hardsell喎
啱啱去咗 Calla join $888 3 次小腿

有 sell, 不過我話睇下效果點先再諗
咁佢都無再 sell 落去 (不過俾我見到佢西西地面)
咁佢說話態度無點變差就無咩所謂啦

打果時無咩感覺, 有少少 hea
部機唔痛, 不過 laser 係咪要痛痛地先有效?

我仲有 join musee
咁個人覺得 musee service 好好多
點都好, join 咗 888 3 次小腿實會打埋另外兩次

禁止訪問

男爵府

回覆:Carrietingkwok 的帖子

Musee 係彩光呀, 不過遇著啲毛毛比較粗嘅位都會拮拮地痛
咁彩光能量低好多, 我都預咗要做 8 次左右

但係 Calla 就完全無感, 只係有啲暖暖地
所以我做緊 laser 期間開始懷疑個效果…

因為我都曾經試做過 Dermes (4年前)
當時係好鬼痛囉!!!!!!!!
仲要右邊 underarm 腫咗一小撻
幾驚有疤, 好彩幾日後消腫 jar

自此我唔敢 laser 脫 underarm
所以 join musee

大宅

回覆:為"加拿大"而煩惱

做過m,覺得唔可以根治。d好明顯效果,做左两年,差別超大

禁止發言

禁止訪問

男爵府

回覆:Carrietingkwok 的帖子

我只係 join 咗 musee 同 Calla 兩間
咁而家我脫小腿 + 前手臂 + underarm 都只係 $10xxx

Laser 實在貴好多

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:dodosum 的帖子

我剛 join 咗 muxxx 嘅 underarm 同前手臂,個姐姐話第一次可能只有 10% 脫落,你俾d耐性睇睇先

禁止訪問

大宅

畀面勳章

引用:Underarm+仲有間新開嘅+“銀座+Calla”Lase

原帖由 temilyt 於 14-02-21 發表
Underarm 仲有間新開嘅 “銀座 Calla”

Laser 脫毛 $388 任做
可以pm個電話比我得嗎?我都想試下thx

複式洋房

終於等到做第二次,今次做埋小腿(因為送一次),隻腳左邊同右邊都打差唔多100下,但underarm,10下都無

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:其實係咁既,+本身共舊年12月已經JOIN左MUSX

原帖由 dodosum 於 14-02-18 發表
其實係咁既, 本身共舊年12月已經JOIN左MUSXXX脫毛, 已經做左一次, 而16/3 準備做第二次, 但做完第一次既時 ...
佐敦,依家做緊promote 脫underarm只係$680,要3月底前登記。
無額外收費,兩次已經好明顯!

別墅

引用:如果你想joint+mediLXXX,+寫我做refer+有半

原帖由 xyz.xyz.123 於 14-02-28 發表
如果你想joint mediLXXX, 寫我做refer 有半價優惠, 有需要就PM 我啦~
你地去佢FB 問下咩價錢啦~ ...
可以pm我嗎?

別墅

Medixxxx? 係邊一間?可否告知!

首頁

尾頁

跳至