論盡家傭

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

陪月勳章

can u pm me, because i'm looking for maid agency.

大宅

原文章由 Retail 於 07-8-9 16:41 發表
如果大家想知係邊間 agency 同埋發生左 mud 事, 請 pm 我. 我唔想0係呢度咁 open 咁講呢間嘢, 不過又好想大家小心 d, 唔好搵呢間 agency, 因為佢地 d service 同服務態度真係好差勁...間直係另人扯火... ...

收唔到妳的pm ,何否再pm比我,

謝 謝!

大宅

Please PM me the agent's name.

大宅

請pm 埋我呀! 我都想搵工人時唔好撞正e 間agency.

大宅

請pm間agent名俾我, 唔該晒.

大宅

pls pm me alos... thanks

原文章由 bobo_bo99 於 07-8-13 10:35 發表
請pm間agent名俾我, 唔該晒.

大宅

可以PM埋比我嗎? 我都係搵CENTRAL既AGENCY喎.... 仲等緊個新賓到...

洋房

Hi,
Can U pls. also kindly pm me?
Thx !

民房

如果大家想知係邊間 agency 同埋發生左 mud 事, 請 pm 我. 我唔想0係呢度咁 open 咁講呢間嘢, 不過又好想大家小心 d, 唔好搵呢間 agency, 因為佢地 d service 同服務態度真係好差勁...間直係另人扯火... ...

pls pm to me

洋房

可唔可以pm埋比我呀?

複式洋房

請大家小心呢間 agency

Can you PM me please?

Thank You.

大宅

已經 pm 晒比大家啦, 希望大家小心 d, 記住呢間衰 agency... 如果有遺留任何一個 mami, 請 pm 我.

民房

pls pm me, I want to known !

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 Retail 於 07-8-13 18:06 發表
已經 pm 晒比大家啦, 希望大家小心 d, 記住呢間衰 agency... 如果有遺留任何一個 mami, 請 pm 我.
我收到pm, 有野問你, 你睇下

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

Retail,

唔該pm埋俾我, 我都係o係中環一間agency請左個工人, 不過未到. Thanks.

民房

Pls pm me, thanks!

大宅

可否pm我...我都想知ar....Thanks!!

洋房

could you pls. pm to me. thanks.

原文章由 Retail 於 2007/8/10 12:33 發表

已經 pm 晒比大家.

有 mami pm 時問我, 點解我唔將件事 post 出來0係 forum 倒 discuss, 要大家 pm 我先講. 我想話, 我唔好既 exp 想話比大家知, 係因為我唔想大家去經歷我既唔好彩, 想同大家 share, 但 ...

複式洋房

原文章由 Retail 於 07-8-10 12:33 發表

已經 pm 晒比大家.

有 mami pm 時問我, 點解我唔將件事 post 出來0係 forum 倒 discuss, 要大家 pm 我先講. 我想話, 我唔好既 exp 想話比大家知, 係因為我唔想大家去經歷我既唔好彩, 想同大家 share, 但 ...

Can you please PM to me also as I am finding a new maid and I am also a new member here. Thank you very much.

大宅

有好多 mami 都想知 mere 事, 我都 pm 左比大家啦, 希望幫倒大家. 如果我唔記得 pm, 或者 duplicate 左 send 比你地, 請見諒...

首頁
23456...8

尾頁

跳至