自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

講得好岩呀, 一單還一單呀.
呢個公司高層自己都唔檢點...影衰間公司.

原文章由 happymother88 於 08-3-7 12:37 發表
呢度有d人真係好有問題, 我相信佢地都係女人, 竟然說得出這些話

我記得好耐之前睇過一套 "西西里的傳說", 好心up, 估唔到現實中, 在一個親子網站也見類似的人性

之前, edison出黎道歉 呢度的女人即大讚佢有誠意又 ...

大宅

姣x遇上xx客,大家都係有果句講果句o者...男既係衰,不過人地都叫做出番黎道歉,叫人原諒,但個女出黎話天真好傻,將責任推晒落個男身上,你估當時人地用槍指住佢個頭,叫佢對住鐘頭淫笑住影咩,係架....果d野係你情我願,都無人話唔岩,只係處理手法問題o者.....
:;pppp:

原文章由 w_y 於 08-3-7 13:35 發表
講得好岩呀, 一單還一單呀.
呢個公司高層自己都唔檢點...影衰間公司.

別墅

我都有睇"西西里的傳說", 我都好同情戲中的女主角,但佢係為世所迫,佢係一個動盪的世代,先至去做不道德的交易. 至于阿天真Q(其實包括埋好多其他女星)都係為咗榮華富貴,先至走捷徑去做明星,搵快錢,佢地一早就知道會遇到呢d情形o架啦,唔通佢地以為真係憑佢嘅歌藝or演技就可以紅咩?:;pppp:

[ 本文章最後由 wwwww1999 於 08-3-7 14:37 編輯 ]

男爵府

d女星係衰蠢, 但如果佢地知道個賤男會咁樣處理(show off比d friends睇 & 白痴地攞成部機比人整) d相, 我就唔相信佢地肯比人映啦, 唔一定唔用支槍指住個頭就係抵死既 ...

咁人地性方面點開放都好, 始終女人, 又已經比人睇哂全相, 佢可以講咩呢? 真係好尷尬囉 ... 成件事係佢公司處理有問題, 佢只不過係個扯線公仔

男果個有咩誠意? 縮埋咁多日, 搞到神憎鬼厭, 佢都係怕死先死出黎姐, 我覺得佢都係有人教路, 個show做得好, 呃到人姐, 話退出wor, 唔到佢唔退出啦, 睇佢個樣成日咀秒秒真衰

原文章由 yst424 於 08-3-7 13:46 發表
姣x遇上xx客,大家都係有果句講果句o者...男既係衰,不過人地都叫做出番黎道歉,叫人原諒,但個女出黎話天真好傻,將責任推晒落個男身上,你估當時人地用槍指住佢個頭,叫佢對住鐘頭淫笑住影咩,係架....果d野係你情我願,都 ...

[ 本文章最後由 happymother88 於 08-3-7 15:06 編輯 ]

大宅

原文章由 happymother88 於 08-3-7 12:37 發表
呢度有d人真係好有問題, 我相信佢地都係女人, 竟然說得出這些話

我記得好耐之前睇過一套 "西西里的傳說", 好心up, 估唔到現實中, 在一個親子網站也見類似的人性

之前, edison出黎道歉 呢度的女人即大讚佢有誠意又 ...

好!!! 講得好好!!!

男爵府

原文章由 manicheung 於 08-3-6 22:48 發表
身不由己,無辦法 la

我都戥佢慘

男爵府

做得明星, 多小都係貪慕虛榮

呢個年代係笑貧不笑娼, 人都係受社會影響

我淨係想講, 就算係妓女, 都不代表可以給人任意非禮

我希望國內有d雜誌去唱下個位所謂咸豬咀高層, 乘人之危, 混水摸魚, 卑鄙!!!

原文章由 wwwww1999 於 08-3-7 14:06 發表
我都有睇"西西里的傳說", 我都好同情戲中的女主角,但佢係為世所迫,佢係一個動盪的世代,先至去做不道德的交易. 至于阿天真Q(其實包括埋好多其他女星)都係為咗榮華富貴,先至走捷徑去做明星,搵快錢,佢地一早就知道會遇 ...

[ 本文章最後由 happymother88 於 08-3-7 15:06 編輯 ]

男爵府

難免成日被人話佢地要 "陪老細"~

伯爵府

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

唔提上次單嘢, 我覺得被d大陸佬咁索油好慘
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

我都話左,係佢地處事既方法,男同女都有人教路,教點做戲,不過都要睇下教路果個教成點,好似英皇咁,佢地低估左大眾既反應o者,而男方既幕後功臣,諗野咪全面d囉,:;pppp:

原文章由 happymother88 於 08-3-7 14:54 發表
d女星係衰蠢, 但如果佢地知道個賤男會咁樣處理(show off比d friends睇 & 白痴地攞成部機比人整) d相, 我就唔相信佢地肯比人映啦, 唔一定唔用支槍指住個頭就係抵死既 ...

咁人地性方面點開放都好, 始終女人, 又已經 ...

侯爵府

啊Gill現在似是一隻跌破底價的股票,仲越跌越深,股東狂質套現.

二岸大學用作 教材 」、「

原文章由 yst424 於 08-3-7 17:08 發表
我都話左,係佢地處事既方法,男同女都有人教路,教點做戲,不過都要睇下教路果個教成點,好似英皇咁,佢地低估左大眾既反應o者,而男方既幕後功臣,諗野咪全面d囉,:;pppp:

...

[ 本文章最後由 Paris 於 08-3-7 17:23 編輯 ]
行到水窮處 坐看雲起時

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 LengLeng 於 08-3-6 21:09 發表

好似同做"夜總會d女公關"無咩分別!!!!!

伯爵府

個男高層可能諗,比起你影既相,呢d咪算小兒科,咪扮純情啦!
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

水晶宮

畀面勳章

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

大宅

原文章由 wwwww1999 於 08-3-7 14:06 發表
我都有睇"西西里的傳說", 我都好同情戲中的女主角,但佢係為世所迫,佢係一個動盪的世代,先至去做不道德的交易. 至于阿天真Q(其實包括埋好多其他女星)都係為咗榮華富貴,先至走捷徑去做明星,搵快錢,佢地一早就知道會遇 ...

同意,但係我又唔明有d人覺得佢慘,我地唔係佢又點知呢?

就算做妓女"係"有權去選擇客人,不過佢地係風月場所返工遇上咸濕佬一定有架啦,正如d名星係娛樂圈搵食都在所難免,只不過佢地係名星比記者影咗相!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

原文章由 tsuitung 於 08-3-7 18:22 發表
個男高層可能諗,比起你影既相,呢d咪算小兒科,咪扮純情啦!

首頁

尾頁

跳至