自由講場

跳至

首頁
23456...18

尾頁

珍珠宮

引用:回覆 JoanC 的帖子開名會否被del post

原帖由 Sandyestelle 於 15-11-01 發表
回覆 JoanC 的帖子

開名會否被del post?this is my concern
我覺得係視乎有無人投訴你

子爵府

回覆:教育王國搵既補習唔俾錢啊,$100都厄 附whatsapp對話

人地補了就要比錢,關90 後物事,唔通90 後補了就可以唔比錢,補得唔好可以唔比樓主補,但就唔系唔比錢理由,樓主你有佢地址和電話仲有個姓,你仲有佢 bk尸口資料,你不如同bk管理員投訴有會員騙人補習錢

子爵府

回覆:教育王國搵既補習唔俾錢啊,$100都厄 附whatsapp對話

開佢 bk個尸口名,又唔系開佢真名

大宅

lazywife 發表於 15-11-1 18:17
你有佢地址,玩大佢,直接去小額度追,我一定有呢個時間,為啖氣教訓呢種賤人,我覺得好值。。。

...
我已經諗好左用咩快速既法律途徑追番我應收既其實講真啦,唔係每個學生都未必好似佢諗到咁天真乜都唔識
所以我成日話凡事留一線 因為佢唔知學生咩背景家庭環境等
可能人地父母係大狀都未定

大宅

小虎豬媽媽 發表於 15-11-1 18:20
人地補了就要比錢,關90 後物事,唔通90 後補了就可以唔比錢,補得唔好可以唔比樓主補,但就唔系唔比錢理由 ...
好啊!!好提議!

珍珠宮

畀面勳章

點解而家既人咁樣衰架, 自己唔比錢仲好話人追佢

大宅

小肥兔 發表於 15-11-1 18:22
點解而家既人咁樣衰架, 自己唔比錢仲好話人追佢
佢仲好意思話我叫佢俾錢個幾個msg係騷擾佢佢問我知唔知自己好煩
將自己責任怪落人地到,唔知佢會教咩仔出黎
佢仲要有2個仔

男爵府

痴線,就算教得好唔好,功課啱唔啱都一定要俾架啦,知唔知小朋友讀邊間?去佢學校託老師追,扮儍,同老師對答案,話因為教小朋友做功課, 答案唔啱,佢媽唔肯俾錢,當然佢睬你都儍,等佢冇面都好,未見過d 人咁cheap

伯爵府

開名啦呢d 乞兒

Sandyestelle    發表於 15-11-1 18:28

大宅

喧嘩 發表於 15-11-1 18:26
痴線,就算教得好唔好,功課啱唔啱都一定要俾架啦,知唔知小朋友讀邊間?去佢學校託老師追,扮儍,同老師對 ...
我好肯定我交佢個仔既功課唔會有錯如果係錯曬啊,以佢咁既人,仲唔第一時間打黎鬧爆我問候我咩
根本就係唔想俾錢,扮曬野搵藉口

大宅

喧嘩 發表於 15-11-1 18:26
痴線,就算教得好唔好,功課啱唔啱都一定要俾架啦,知唔知小朋友讀邊間?去佢學校託老師追,扮儍,同老師對 ...
唔記得邊間,不過應該係黃大仙個區既小學st...乜乜乜。 有英文班(全科英文上堂) 同埋係普教中既小學黎

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

公爵府

2024年龍年勳章

呢個家長cheap 到爆!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

仲有佢話樓主教錯晒!如果係事實既都係要比幾架啦!甘人地真係同你個仔補左!

我仔之前都有補習.番到學校要重做因格式唔岩.都要比補習老師架啦.

正如出去食飯唔好食既係米唔使比錢?

100甘少數目人地都追左幾次.自己都唔好意思拖完再拖核突自己.

珍珠宮

大宅

kit2004 發表於 15-11-1 18:40
仲有佢話樓主教錯晒!如果係事實既都係要比幾架啦!甘人地真係同你個仔補左!

我仔之前都有補習.番到學校要重 ...
係,就算我真係搞錯曬咁又點,你都係要俾錢
唔通去完餐廳食野唔好食又唔俾錢啊?
佢呢D行為同蝗蟲無異!

珍珠宮

惡人先告狀,咩人都有

侯爵府

引用:Quote:lazywife 發表於 15-11-1 18:17 你有

原帖由 Sandyestelle 於 15-11-01 發表
我已經諗好左用咩快速既法律途徑追番我應收既其實講真啦,唔係每個學生都未必好似佢諗到咁天真乜都唔識
所 ...
佢係大狀就好囉。。有能耐Cheap到咁。。對賤人。。留一線即係俾佢再有機會害人。。

侯爵府

引用:Quote:lazywife 發表於 15-11-1 18:17 你有

所 ...
佢係大狀就好囉。。有能耐Cheap到咁。。對賤人。。留一線即係俾佢再有機會害人。。

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

首頁
23456...18

尾頁

跳至